Patriotiske Wallpaper BorderPatriotiske Wallpaper Border


Hvilken bedre måde at vise din kærlighed til land i dit hjems indretning, end ved at hænge en patriotisk tapet grænsen? Selv om denne form for tapet grænse er ikke kompatibel med alle form for indretning, patriotiske billeder er perfekt til mange værelser.

At vælge en Patriotiske Wallpaper Border

Det mest oplagte motiv for patriotiske grænser er flaget, og selvfølgelig er der tonsvis af variationer over dette tema til rådighed. Fra farvestrålende, moderne flag grænser til antiqued flag skærme påberåber kolonitiden, vil du finde masser af muligheder, så du kan matche grænsen til farverne i dit værelse og din generelle indretning stil.

Flag er ikke de eneste patriotiske motiver, du kan finde på grænserne, selv om. Overvej militære tema grænser, mærkevarer med en af ​​de grene af tjenesten, ørne, landets segl og illustrationer af de store øjeblikke i amerikansk historie, ligesom underskrivelsen af ​​Uafhængighedserklæringen eller Washington krydser Delaware.

Patriotiske tapet grænse er tilgængelig på de fleste mursten og mørtel tapet forhandlere. Du kan også købe grænserne online. Prøv følgende online butikker:

  • Baggrund Inc.
  • Wallpaper Border Discount Store
  • Amazon
  • Wall USA
  • Shop.com
  • Indret To Go

Fædreland grænser fungerer bedst i land, rustikke, bjælkehytte og koloniale tema hjem, selvom alt efter de farver, du bruger, kan de arbejde med andre stilarter. De er ikke det bedste valg for moderne, moderne, fransk land eller victorianske stil decors.

Hvordan til at hænge dit Wallpaper Border

Hvis du planlægger at hænge grænsen langs toppen af ​​rummet, vil den linje, hvor loftet møder væggen hjælpe dig med at holde grænsen inline, som du hænge det. Men tingene bliver lidt tricky, hvis du kommer til at hænge grænsen lavere på væggene, såsom omkring midten af ​​rummet. Hvis der ikke er stol jernbane på plads for at hjælpe dig med at holde tingene lige, bruge en lineal til at hjælpe dig med at finde det rigtige sted for din grænse. Brug en blyant til at markere, at stedet rundt i lokalet, så du ikke ender med skæve grænse.

Til at begynde den egentlige hængning, udrulle en spole af grænsen og anvende tapet lim på bagsiden. Som du anvender lim, forsigtigt fold harmonika grænsen stil, så du vil være i stand til at samle op og arbejde med det nemmere - bare passe på ikke at gøre hårde folder. Start i et hjørne, skal du trykke på grænsen på væggen, der udvikler sig langsomt og trykke, når du går. Brug en fugtig svamp, som du bevæger sig langs muren for at udjævne eventuelle bobler under grænsen.

Gentag processen med den næste spole grænse. Start af overlappende udgangen af ​​den første grænse spolen og starten af ​​den nye med et par inches at tilsløre sømmen. Brug samme overlap proces i hjørnerne af værelserne. I hjørnerne, sikre overlapning med vinyl til vinyl lim eller hvid lim, således at overlapningen ikke trækker fra hinanden, når huset afregner.

En lille advarsel om bestilling

Før du bestiller din grænse, måle rummet og give mulighed for en ekstra 2-4 meter af grænsen, så du er dækket, hvis du laver nogen fejl. Border sælges i fem yard spoler. Det er en god idé at sikre, at alle spolerne, du bestiller kommer fra samme parti. Selv når designet er det samme, kan der være små variationer i farve mellem partier, der vil skille sig ud, når du hænger grænsen.

Relaterede artikler