Pas godt på dine led, og de vil tage sig af dig

Så du troede ømme led var bare for de ældre? Smertende led kan være lige så almindelig hos unge i dag, som de er i den ældre generation. Du kunne være en atlet, en mor, en servitrice eller en fitness entusiast prøver bare at holde din krop i god form, men hvis du ikke tage sig af dine led, er det muligt, at du kan lide af fælles ubehag før eller senere.

At tage sig af dine led kan indebære at lære at re-gøre hver dag tingene på en måde, der bevidst er med til at sænke stress på dine led.

Her er et par enkle tips til at huske på:

1. Undgå for stor belastning af leddene.
2. Undgå at blive i en stilling for længe. Dette gælder især, når du er fanget i lange trafikpropper på vej til arbejde! Hvis det er en lang ventetid, er det nok en god idé at komme ud af bilen og strække dine muskler med jævne mellemrum.
3. Hold en aktiv livsstil.
4. Få en god nats søvn.
5. Brug stærkere samlinger oftere. For eksempel kan du ønsker at bruge dine skuldre til at skubbe åbne døre i stedet for dit håndled og albue.
6. Brug begge hænder til at bære din indkøbstasker.

Faktisk kan almindelige årsager til nogle ledsmerter være simple ting, vi kan undgå, såsom at bruge forkerte arbejdsstillinger, mens løft, langvarig siddende eller stående på ét sted, eller ved hjælp af forkerte motion teknikker. Mange former for arbejde, der kan tvinge dig til en position "unaturlig" gentagne gange kan føre til ledsmerter. Tag for eksempel sidder i en ubehagelig position, vride en skruetrækker, eller gribende tools.It er svært at undslippe de job, vi gør, men vi kan begynde at tage nogle bevidste foranstaltninger for at undgå unødig stress på leddene, der kan efterhånden føre til fælles skade. Ved at tage sig af vores samlinger i dag, kan du finde, at de vil tage sig af dig godt ind i dine senior år.

Udvidede Tips til Pasning af dine led:

Motion regelmæssigt. Motion ikke kun hjælper dig med at holde generelt passer, men regelmæssig motion kan hjælpe på mange specifikke måder: Det toner musklerne og styrker dem, så de er bedre i stand til at bære byrden af ​​hverdagens bevægelse. Motion kan bidrage til at holde leddene mobile og fleksible.

Andre fordele ved motion kan omfatte forbedret vægtkontrol, blodcirkulationen, søvnmønstre, balance og kropsholdning; det holder hjertet sundt, lindrer muskelspændinger og styrker bones.There er særlige øvelser, der kan hjælpe dig med at øge mobiliteten og vifte af fleksibilitet, styrke muskler og knogler gennem vægttræning. Disse typer øvelser omfatter gåture, svømning, hydroterapi, Pilates, dans og aerobic. Som med enhver øvelse program altid konsultere din læge, før du begynder.

Undgå overlæs. Regnskabsmæssig for mange indkøbsposer på en gang ind i dit hjem for at undgå ekstra ture til garagen kan beskatte dine led. Brug begge hænder, bære poser fra bunden op og fordele vægten jævnt, minimerer belastning på en bestemt joint.If du er engageret i at løfte vægte, undgå at løfte tunge vægte flere gange og overtræning. Varier din træning rutine med lave og tunge vægte og sørg for at give dine led passende restitutionsperiode mellem øvelserne. Det er vigtigt at få en god nats søvn, og at give din krop til at komme sig.

Administrer din kropsvægt. Hvis du er overvægtig, kan du være i stand til at reducere en masse stress på vægtbærende led ved at tabe vægt og komme ned til din optimale kropsvægt. Dette er en af ​​de bedste måder at tage sig af dine led.

Undgå on-the-job slitage af leddene. Fælles skade kan ske, hvis du har et job, der kræver, at du hele tiden udføre gentagne bevægelser-dette er kendt som belastningsskader (RSI). Du kan undgå traumer på leddene ved at dreje disse opgaver med andre opgaver, der ikke placere tunge stress på leddene.

Tag gentagne hvilepauser til at bryde op ensformigt og gentagne tasks.Take pleje af din kropsholdning, mens du sidder eller står i mange timer. Tag regelmæssige pauser for at strække dine muskler.

Spise sundt. Fælles sundhed kræver tilstrækkelig ernæring og ordentlig hvile. Mangel på ernæring kan føre til mangel på tilstrækkelige næringsstoffer, der kræves for at støtte fælles sundhed. Uden disse næringsstoffer, kan brusk svække og ælde, ledvæske i hulrummet kan blive mindre, hvilket fører til progression i fælles degeneration.

Brug fælles sundhed kosttilskud. Supplere din ernæring med fælles kosttilskud vil bidrage til at give dine led de næringsstoffer, de har brug for en langsigtet fælles sundhed. Fælles sundhed kosttilskud indeholdende glucosamin sulfat, HYAL fælles, Interhealth kollagen type II og MSM yde ernæringsmæssig støtte til fælles sundhed. Når leddene er stresset vi har brug for flere næringsstoffer til at holde dem fungerer godt. Fælles sundhed kosttilskud, ligesom GoFlex, indeholder vigtige næringsstoffer til at støtte alle de 10 mest stress-tilbøjelige led i kroppen. Næringsstoffer kombineret med urter, der fungerer som naturlige smertestillende med til at støtte fælles sundhed. GoFlex kommer med en gratis hurtigt virkende fælles creme, der indeholder en FDA-godkendt ingrediens for smertelindring, peberfrugt, til tidspunkter, hvor du har brug for hurtig smertelindring! Tag ernæringsmæssig pleje af dine led, og du vil finde, at de vil tage sig af dig godt ind i senior år af dit liv.