Parent: spare penge Tips

Taming Grocery Gimmes

Efter walking op og ned ad kirkegulvet i supermarkedet med en frustreret barn, er det nemt at begynde at give efter for "gimmie at" og "gimmie dette." Bored børn kan bære dig ned og gøre dig gøre næsten alt for et øjeblik, en millisekund for fred, men mange af os kan ikke give ind i gimmies, fordi det er en belastning for vores pengepung, så her er et par tips til at mindske "Jeg ønsker" i butikken.

(1) Ligesom enhver god kost, ikke tage børnene med til butikken sultne. Du er kun beder om problemer. Hvis du ved, du vil være i butikken i løbet af snack eller måltid gange, bringe snacks. Hvis du køber dem i butikken, det sender et budskab om, at "jeg kan få mine godbidder når jeg er der" i stedet for vi bragt dette og behøver ikke at få ekstra. Prøv at undgå naptime samt da deres klynker kunne relateres til brug for søvn.

(2) Indstil boundries. Inden vi går ind i butikken, forklare en skole alderen barn og ældre, "Vi vil til butikken for ____, det er det." Så hold dig til det! Hvis du giver i gang, vil de vide, at du vil gøre det igen så hårde det ud og bare sige nej!

(3) har en liste. Jeg ved det lyder kedeligt, men at have en indkøbsliste ikke kun fremskynder din shopping tid, derfor at få alle hjem hurtigere, det holder dig fra at gå gennem butikken, gætte, hvad du gør, og ikke har brug for. Den holder også omkostningerne nede. Gå gennem cirkulærer til købmanden før de går så godt at se, om der er tilbud.

(4) Spil "I Spy" eller "Du finder det" spil. Fortæl børnene, at du kommer til at spille et spil i butikken og få dem praktisere deres former, farver, matematik, sunde fødevarer og andre kreative ting du kan tænke på. Giv dem belønninger af klistermærker (du køber før hånd), eller en farveblyant for hver rigtige svar (bringe lidt baggie for dem at sætte det i, eller du vil være optagning farveblyanter over hele butikken), eller du tegne et smilende ansigt på deres hænder. Det holder dem distraheret og hjælper dem med at lære.

At gå til butikken kan være stressende og nemmere uden børn, men hvis du behøver at gå med børn, bør disse ting hjælpe tæmme købmand gimmes.

Held og lykke!

Pris Book

Hold styr på priserne på emner, som du jævnligt køber i en "pris bog". Skriv ned den almindelige pris og den bedste salgspris, at hvert supermarked har tendens til at tilbyde. Så hvis du ser en vare til salg, kan du tjekke din bog for at se, om det virkelig er et godt køb. Du vil ikke blive lokket til at købe noget, der ikke er virkelig en god deal, og du vil vide, hvornår er et godt tidspunkt at bestanden op og gemme.

Billig Art Paper

For en billig kilde til tegnepapir, skal du kontakte din lokale avis. Mange aviser gør de endelige ruller af blankt avispapir til rådighed for et par dollars, eller endda gratis. Disse store, tomme avispapir ruller er perfekte til kunsthåndværk og hjemmelavet indpakningspapir. Den store rulle sikrer, at du altid vil have papir på hånden.

Undervisning i penge at spare

For at hjælpe med at undervise dine børn at spare deres penge og bruge klogt, sætte dem ansvaret for at gemme dine kuponer, så efter shopping, give dem den mængde penge, der blev sparet. Dette bør tilskynde dem til at søge klogt for kuponer, og hjælpe lære værdien af ​​at finde en hel del.

Lagring på Bleer

For de fleste børn, de billige butik-brand bleer fungere fint i løbet af dagen, sparer de dyrere mærkenavn bleer til brug om natten. På denne måde vil den pakke af dyrere bleer vare en hel måned.

No More Spild Af Mad

Når du har en lille mængde af madrester efter et måltid, såsom en cupful af ærter, en lille mængde ris, kartofler, kød, osv, som anbringes i en plastikbeholder og fryse det. I stedet for at smide maden væk, fortsætte med at tilføje til beholderen, når du har madrester, der ikke er stor nok til at holde til en anden måltid. Når din er fuld, skal du bruge de resterende punkter som en base for en velsmagende hjemmelavet suppe. Dette vil give dig et helt måltid, som du ellers ville have smidt ud.

Bargain Hunter

Du kan finde nogle gode tilbud, hvis man ser. Først se og se, om du har nogen børn (eller nogen) sending butikker i dit område. Du kan finde nogle store køber og elementerne er normalt i store betingelse. Du kan også tjene nogle penge, når dit barn vokser fra noget ved at bringe det til butikken. Når de sælger det, du får en del af pengene. Dernæst skal du se på dollar butikker. Du kan få flasker, strømper, sutter, skeer osv. for en dollar stykket. Også kigge gennem clearance stativer og købe forude. Old Navy og Baby Gap har store clearance priser (du kan få adskiller til 3,99 dollar eller mindre det meste af tiden), du bare har look.

Godt at den sidste dråbe

Når du ikke længere kan få noget ud af en plastik squeeze rør, skære røret åbent at få mere. Skær begge ender, derefter skæres på midten. Placer hvad der er tilbage i en plastikbeholder, og pludselig du ikke længere behøver at gå på indkøb for mere!

Dress-Up for mindre

Alle børn elsker at lege dress-up, men prisen på speciale klæd tøj kan være meget dyrt. I stedet for shopping på legetøjsbutikker, prøv sparsommelighed butikker, og du kan blive glædeligt overrasket over den vidunderlige skatte, du kan finde.

Freebies

Freebies er en favorit for alle. Du kan finde mange freebies for huset, dig selv og børnene. Du kan finde et væld af disse websteder på internettet.

Karakter Ark

For at spare penge på børn ark sæt, købe almindelige ark og købe dine børns favorit karakter pudebetræk (Lille Havfrue, 101 Dalmations, etc.). Plain ark er meget billigere, og du kan nemt ændre udseende, når dine børn favorit ændringer.

7-1-1 regel

Med økonomien stram og folk stadig ved at komme eller uden arbejde, er det vigtigt at lære børn gode penge forvaltning. Problemet er, hvis forældrene ikke kender det, så hvordan man underviser børnene?

Start med denne enkle regel: 7-1-1.

Når dit barn (eller dig) ønsker at købe noget med deres penge, har dem vente 7 dage. I løbet af denne tid, få dem til at komme op med 1 alterntive til elementet (billigere mærke eller legetøj eller gemmer for noget andet).

Derefter bede en anden person (en voksen eller et andet barn, der har lavet en lignende køb).

Den bør stoppe en masse impulskøb for både forældre og børn.

Det synes simpelt, men nogle af de mest effektive metoder.

Spar på Tandpasta

Hvis dine børn presse for meget tandpasta på deres tandbørste, efterlader et rod i dit badeværelse og spilder tandpasta, prøv denne sjove måde at begrænse den mængde, de kan presse ud. Vedhæft en kage udsmykning værktøj på enden af ​​røret. Vælg en med et lille hul, og børnene vil elske designet det gør når sprøjter, og de vil ikke bruge så meget tandpasta.

Spise ude på en Budget

Når man spiser på en restaurant, er det som regel meget billigere at få børn split voksne portioner end at købe et kids måltid. Du kan gå glip af en "gratis" legetøj, men lad dig ikke narre, var du betaler for det!

Hjemmelavet Flaskevand

Snarere end at købe dyre flaskevand for bekvemmelighed, blot gemme genlukkelige pop flasker og fylde dem med dine egne vand. Hvis du foretrækker filtreret vand, skal du bruge de penge du sparer at købe en bolig filter, og medbring hjemmelavet filtreret vand.

Baby forsyninger

For at spare penge på babypleje emner, kan du erstatte majsstivelse til baby pulver. Det er tre gange så absorberende og meget ren. Desuden kan mineralolie anvendes i stedet for baby olie, idet babyolie blot består i mineralolie tilsat duft.

Bruge mindre

Shopping på et kæmpe Super butik, som bærer store bulkvarer kan synes som en hel del, men folk har tendens til at bruge meget mere, end de havde planlagt at når shopping i disse butikker. Hvis du holder dig til de mindre butikker, priserne er ofte så god eller billigere, og du ikke er så tilbøjelige til at købe ting, du ikke har brug for, ligesom tøj, yummy søger gourmet mad eller store mængder af elementer, du ender med at kaste væk.

Spare penge på Kids Tøj

Af Jessica W

Børn vokser fra deres tøj hurtigt, så det er en god ide at forsøge at spare penge på at købe børn tøj, når du kan. Med disse enkle tips, vil det være super nemt at spare penge på dine børn tøj, så du kan bruge dem på andre sjove ting for din familie!

Tjek videresalg butikker for super gode tilbud. Nogle speciale børns videresalg butikker bære mærke kun tøj, der er som ny, og nogle gange kan du endda finde helt nye tøj, som aldrig har været i brug i en brøkdel af, hvad de poster koster i butikkerne.

Køb uden for sæsonen. Ved slutningen af ​​hver sæson, butikker lægge usolgt tøj på clearance stativer for op til 90 procent off. Selvfølgelig kan dit barn ikke være i stand til at bære de elementer frem til næste år, så du bliver nødt til at planlægge og købe det relevante større størrelse, men lidt planlægning og tålmodighed kan spare dig hundredvis af dollars om året på Kids tøj.

Swap med venner og familie. Hvis du kender dine venners børn, der er samme alder som din eller ældre, arrangere en swap fest. Hver person bringer blidt brugt tøj, at de ikke ønsker eller har brug, og swap til emner, som de gør. Dette virker med voksen tøj, også! Det kan være en god måde at spare penge og hjælpe hinanden. Enhver tøj, som ikke byttes kan derefter blive taget til en genbrugsbutik som Goodwill eller doneret til et krisecenter eller kirke, der leverer tjenesteydelser til familier. Det sparer dig penge, og kunne hjælpe en familie, der har brug for det.

Et billigere alternativ til tørretumbler ark

I stedet for at bruge penge på tørretumbler ark, kan du lave din egen. I en sprayflaske mix ene side skyllemiddel og en del vand, derefter ryste for at blande. Spray en ren, gammel vaskeklud omkring fem eller seks gange og bruge i din tørretumbler til at forhindre statisk elektricitet. Du kan bruge den samme klud igen og igen.

Spar på Kids Gaver

Når shopping for fødselsdagsfest gaver, købe multipla af en gave, der er velegnet til drenge eller piger (blokke, dukker, badelegetøj, bøger etc.) for dit barns alder. Køb dem alle på én gang, og bede manager om en rabat. Pak dem på én gang, og du vil være klar til parterne. Gør kort på computeren for at spare endnu mere.