Papir vs. plastPapir vs. plast


Papiret vs. plastikpose debat er interessant. Debatten skal nå langt ud over, hvilken type købmand pose til at vælge ved kassen.

Hvorvidt papirposer eller plastikposer er bedst, eller måske, mindst dårlige, for miljøet er ofte diskuteret. De fleste mennesker, uden at give sagen en stor tanke, ville automatisk tror, ​​at plasticposer var den største fare for miljøet. Vi er alle klar over eyesore at plastposer kan medføre. Letvægts plastposer kan blive fanget af vinden og få blæst væk fra skraldespande. De kan blive fanget i træer, får blæst ind i områder, hvor de kan forårsage problemer for husdyr eller indtaste floder eller havet, hvor de kan dræbe fisk, havdyr og fugle.

På den anden side, når vi tænker på papir, vi ofte tænker på genanvendte papirposer, som igen kan genanvendes efter brug. Papir fremmaner et billede af et naturligt produkt, mens plast giver billedet af noget kunstigt, som skader miljøet. Men i virkeligheden, både papir og plast har deres negative punkter og forårsage skade på miljøet.

Papir vs. Plastic Bags

Når man ser på papir vs. plastik og indvirkningen på miljøet, er det vigtigt at tage alle aspekter i betragtning. Det betyder ikke blot at se på, hvordan poserne afhændes eller hvor lang tid de tager at nedbrydes. I stedet har brug for hele livscyklussen for posen, der skal overvejes, og dette inkluderer at se på, hvordan poserne er lavet, de råvarer og den energi, der bruges til at gøre poserne samt hvordan de bortskaffes senere. Ud over dette, skal også den mængde energi, der bruges til at transportere sækkene fra oprindelsesstedet, plus de miljømæssige omkostninger ved lagring, der skal indregnes i ligningen.

Papir

Mens papiret kommer fra træer, som, når de dyrkes på en bæredygtig måde, er en vedvarende ressource, papir kræver også megen energi under produktionen. Ifølge ReusableBags.com blev 14 millioner træer bruges til at gøre de 10 milliarder papir indkøbsposer, der blev brugt i USA i 1999. Det har to negative virkninger på miljøet. Fremstillingsprocessen producerer drivhusgasser, mens effekten af ​​at reducere antallet af træer, betyder, at der er færre træer til at absorbere drivhusgasser.

Papir kan genbruges - og genbrugspapir papirmasse anvendes til at skabe mange nye papir poster. Genvindingsprocessen bruger mange kemikalier til at behandle træmasse, så det kan genanvendes.

Plastic

Plastic er fremstillet af olie, som er en ikke-vedvarende ressource. Dette har en indlysende negativ indvirkning på miljøet. Plastic kræver også megen energi at producere. Treehugger rapporterer, at den største energi input til plastikpose fremstillingsprocessen er elektricitet. I USA, halvdelen af ​​denne energi kommer fra afbrænding af kul kraftværker. Dette, igen, har en negativ indvirkning på miljøet.

Plast kan genbruges. Genvindingsprocessen betyder, at plast ofte ned-cykluser, hvilket betyder, at de producerer et mindre kvalitet materiale efter hver genanvendelse.

Genbrug Tasker

En af de bedste måder at hjælpe miljøet er at genbruge poser. Hvorvidt det betyder at genbruge plastik indkøbsposer eller gøre stof indkøbsposer, dette medvirker til at reducere mængden af ​​nye sække, der anvendes og bortskaffes hvert år.

Flere oplysninger

De spørgsmål vedrørende papir vs. plastikposer er vigtige, og som sådan regelmæssige forskning udføres af regeringer, organisationer og virksomheder i hele verden ser på lang sigt indflydelse på miljøet af disse produkter samt udvikling af alternativer. Der er mange steder at kigge efter opdaterede oplysninger. Når du leder efter oplysninger på internettet er det altid vigtigt at huske på, at oplysningerne kan præsenteres på måder, der vil hjælpe til at fremme en årsag. Derfor må dette være indregnet i når man ser på oplysninger om single-udstede websteder. Information også hurtigt bliver for gamle, derfor er det også vigtigt at gå tilbage til kilden undersøgelse, hvor det er muligt, for at sikre, at de seneste oplysninger er til rådighed.

Her er nogle hjemmesider, der tilbyder yderligere læsning om papiret vs plastik debat:

  • EPA.gov - oplysninger om papir og plastaffald
  • NCGA - en nyttig informationskilde
  • Washington Post - en meget interessant undersøgelse fra 2007 om forskellen mellem plast- og papirposer, dette præsenteres i en grafisk form
  • Scotland.gov - resultaterne af en undersøgelse af den skotske regering, der refererer undersøgelser fra hele verden

Relaterede artikler