Pantethin og plantesteroler

Pantethin og plantesteroler

Hvis du har været forsker naturlige måder at sænke dit kolesterol, er der en god chance for du har stødt på oplysninger om pantethin og plantesteroler (også kendt som phytosteroler). Pantethin og plantesteroler kunne bare være den naturlige måde at kontrollere dit kolesterol og styre din risiko for hjertesygdomme.

Om Pantethine og plantesteroler

Pantethin og plantesteroler anvendes i kombination som en kraftfuld, naturlig en-to i kampen mod kolesterol. For at se, hvordan disse to magtfulde naturlige ingredienser kan hjælpe din kamp mod kolesterol, lad os se på hvert enkelt.

Hvad er Pantethine?

Pantethine er en form for vitamin B5 (også kendt som pantothensyre). Det forekommer naturligt i fødevarer som svampe, blomkål, kalvelever, yoghurt, æg og broccoli.Pantethine kan bidrage til at vende kulhydrater og fedt til energi, forbedre din stress respons, og sikre, at din krop producerer sunde fedtstoffer. Det menes også at hæmme en række coenzymer, der er involveret i produktionen af ​​kolesterol og syntese proces. Dette vil igen, kan nedsætte mængden af ​​kolesterol produceres af kroppen. Pantethin kan ikke kun lavere skadelige LDL niveauer, men kan bidrage til at hæve de sunde HDL-niveauer i kroppen.

Hvad er plantesteroler?

Plantesteroler er ganske enkelt de fedtstoffer findes i planter. De findes i fede anlæg, såsom nødder, avocado og vegetabilske olier. Strukturelt plantesteroler ligner kolesterol. Dette bevirker plantesteroler at opføre sig på en unik måde i kroppen. De kan tjene som en stand-in for kolesterol i blodet og kan indtage sin plads, blokerer cholesterol fra blodbanen. Når kolesterol ikke kommer ind i blodet, sendes den til tarmen, hvor det er harmløst udskilles. Plantesteroler kan medføre en samlet reduktion i total kolesterol og LDL.

Tilskud

Der er en række af kosttilskud, der indeholder kombinationen af ​​phytosteroler og pantethin.

 • Kolesterol Shield Enzymatisk Terapi indeholder både plantesteroler og pantethin. Det er $ 22 for 90 kapsler.
 • Pantethin Plus har både pantethin og en proprietær fytosterol blanding. 90 kapsler koster 31 dollars.

Advarsler og bivirkninger

 • Altid tjekke med din personlige læge, før selv-ordination tilskud.
 • Kolesterol er en vigtig del af mange processer i kroppen. På grund af dette, er det vigtigt, at du ikke selv diagnosticere højt kolesteroltal. Arbejd altid med en læge for diagnose og behandling.
 • Ernæringstilskud påstande er endnu ikke blevet evalueret og godkendt af FDA.

Pantethin Side Effects

Mens de fleste mennesker tolerere pantethin ganske godt, bør overholdes følgende bivirkninger og forsigtighedsregler.

 • Høje doser af pantethine kan medføre øget tarm aktivitet og diarré.
 • Fordøjelsesforstyrrelser kan medføre.
 • Pantethin kan øge risikoen for blødning eller langsom koagulation. Afbryd pantethin bruge to uger før operationen.
 • Tag ikke pantethin hvis du er gravid eller ammer.
 • Pantethin bør ikke tages, hvis du tager antikoagulerende eller antitrombotiske medicin. Nogle lægemidler for at undgå, når man tager pantethin omfatter aspirin, Plavix, diclofenac, NSAID, naproxen, ibuprofen, heparin og warfarin.

Plantesteroler Side Effects

Mens de fleste mennesker tolerere plantesteroler ganske godt, kan følgende bivirkninger forekomme:

 • Kvalme
 • Halsbrand
 • Forstoppelse
 • Diarré
 • Erektil dysfunktion
 • Nedsat sexlyst
 • Allergisk reaktion herunder udslæt, kløe, nældefeber, hvæsende vejrtrækning, vejrtrækningsbesvær og anafylaksi

Anbefalinger

Mængden af ​​plantesteroler og pantithene anbefales at forbedre kolesterol profiler er mere end du kan finde fra kilder i kosten. Det anbefales generelt, at en effektiv daglig dosis af plantesteroler og pantithene er 400 mg af plantesteroler og 200 mg pantethine, tages tre gange om dagen.

Konklusion

Mens kolesterol udfører en række vigtige funktioner i kroppen, niveauer af kolesterol, der er for høj kan bygge op på arterievæggene, der fører til hærdede arterier og nedsat blodgennemstrømning. Dette kan føre til hjertesygdomme. Mens der er en række medikamenter til rådighed til at sænke kolesterol, de har et stort antal af uønskede og endda farlige bivirkninger. Plantesteroler og pantithene tilbyde et alternativ, naturlig løsning, der kan hjælpe dig med at sænke dit kolesterol og forbedre dit hjerte sundhed uden at tage farlige lægemidler. Hvis dette lyder som en ideel løsning for dig, hvorfor så ikke tale med din personlige læge om at prøve denne sikker, naturlig behandling?