Overvinde forhindringer til Fat Loss

De fleste af mine klienter kommer til mig, fordi de har et ønske om at foretage en ændring i deres liv og fysik; ofte vil der være et specifikt mål (uvægerligt vægttab), der stød dem i aktion, men i det store, jeg genkender et ønske om at forbedre deres livsstil ud over montering ind i en mindre kjole.

Med alle klienter, jeg er glad for at tilbringe tid på at forklare dem, at foretage ændringer til deres livsstil er en iboende del af at opnå vedvarende tab fedt, fordi, hvis din cellulære funktion er beskadiget og mangler i essentielle næringsstoffer, du kan ikke påvirke deres handlinger, og derfor ikke kan kontrollere dit stofskifte. Fat tab vil være minimal.

Men der er stadig et betydeligt mindretal af kunder, hvis forventninger er helt ude af trit med virkeligheden og tror, ​​at de kan opnå en skulpturelle krop og afbalanceret sind ved blot ændre deres træning! Disse kunder vil præsentere sig selv i desperat behov for en ændring af deres daglige rutine, typisk dehydreret, sover dårligt, over-stresset og en udpræget mangel på energi; det næste skridt er at spørge mig, hvad øvelser vil løse disse problemer. Hvis din søvn, stress, fordøjelse og energimønstre bliver knust, så uanset hvor godt jeg justere din dødløft, er det ikke kommer til at gøre squat!

Hvis du vil ændre status for din krop, hjælper det at have en grundlæggende forståelse af, hvordan det fungerer, og, vigtigst af alt, hvad dens krav er. Fat brændes inde i mitochondriet af hver celle i en proces, der kaldes Krebs cyklus, som vil metabolisere substrater af protein, fedt og kulhydrater afhængig af omstændighederne. Disse forhold omfatter tilgængeligheden af ​​disse brændstoffer (som vedrører størrelsen af ​​den enkelte næringsstof, der forbruges i kosten), den energi kravet om kroppen på det tidspunkt (som vedrører intensiteten og type motion), og de cellulære betingelser, som tillader en sådan reaktioner kan finde sted. Det sidste punkt henviser til en række krav, der er blevet skulpturelle gennem millioner af års evolution.

Områder at se på fuldt omfatte:
Hydration
Sleep
Fordøjelse
Stress belastning
Giftig belastning
Kost balance
Hormonbalance

Hvis en af ​​disse er ude af trit, andre vil være for. Ligesom i stenalderen, kan kroppens celler kun operere, som naturen ønskede, når kroppen får tilstrækkelig mængde og kvalitet af søvn, tilstrækkeligt vand til at bade cellerne med nok væske for metaboliske reaktioner at forekomme, sunde stress mønstre på balance hormonelle mønstre og immunsystemet reaktioner i hele kroppen og blandt andet, effektiv fordøjelse. For at få dyb og forfriskende søvn, for at opretholde mineral balance til at holde vand i de korrekte steder, for at opretholde og støtte en sund binyrebarkfunktionen og balance immunsystemet, etc, din krop har en uendelig efterspørgsel efter en bred vifte af vigtige næringsstoffer ( f.eks. vitaminer og mineraler, aminosyrer, essentielle fedtstoffer, osv).

Hvis din kost ikke udbyder disse næringsstoffer kræves, vil du ikke fungerer den måde, du bør og du vil ikke brænde fedt den måde, du skal. Hvis du sætte disse vitaminer og mineraler i kroppen, men derefter kompromittere dit fordøjelsessystem med en overdreven stress belastning, vil du forlade din krop kort på en lignende måde. Koffein, alkohol, narkotika og sukker indtag er alle egnede måder at dræne kroppens lagre af næringsstoffer, således direkte arbejder imod fornuftige skridt såsom vitamintilskud.

I en tidsalder, hvor vores fødevarer regelmæssigt udsættes for pesticider, fungicider, herbicider og den gennemsnitlige individuelle spiser deres egen kropsvægt i fødevaretilsætningsstoffer hvert år en høj potens multivitamin er et vigtigt - men på egen hånd er usandsynligt, at være nok, hvis din livsstil konstant dræne kroppens ressourcer. Hvis du ikke har tilstrækkelig søvn, vil dine stresshormoner blive ophøjet for hele dage, der følger, dræning dine Sotres af vigtige næringsstoffer (som magnesium). Hvis du drikker din rimelig andel af kaffe, vil koffein dræne dig for kalium og magnesium (betyder dehydrering er uundgåelig) og oxylsyre vil ødelægge protein fordøjelse i maven, med alvorlige konsekvenser længere nede fordøjelseskanalen. Der er mange måder, hvorpå du kan forstyrre din krops naturlige balance, men under alle omstændigheder vil en ubalance i kosten eller livsstil føre til en ubalance i kroppens funktion.

Det er ikke nødvendigt at flytte ind i bjergene og tage yoga, det er heller ikke nødvendigt at leve om økologisk mung-bønner suppe og spirulina. Men at finde en ordning, der virker for dig, og giver dig mulighed for at få en god søvn, spise høj kvalitet uforarbejdede fødevarer, som naturen havde tiltænkt, og foretage de nødvendige ændringer for at holde et loft på stressniveauet, og sikre, at du leverer det rette niveau af essentielle næringsstoffer at støtte hydrering og de metaboliske behov kroppens celler bør ikke være hævet over nogen.

De fleste kunder, der tror, ​​de 'kun havde tid til en mikrobølgeovn måltid "virkelig havde tid til at sætte noget undamaging sammen - kun de har valgt at gøre tid. Under alle omstændigheder vil ægte tid begrænsninger avle effektiv adfærd (gør en tun salat tager sekunder, efter alle), undtagen i de tilfælde, hvor kost og livsstil efterlader energiniveauer ineffektivt lavt. Ikke at gøre tid til din krops behov er falsk økonomi med tiden.

Selv om det klart kræver en bevidst indsats for at foretage ændringer, er det absolut nødvendigt, at de store dele af den livsstil behandles, hvis langsigtede fremskridt skal opnås. Cellular funktion vil være følsom over for mange ændringer i kroppen og i mange tilfælde, er en fast forhindring i vejen for fremskridt. Mit job er at hjælpe kunderne fjerne disse hindringer, således at, når jeg giver dem en øvelse program gearet specielt til deres nuværende niveau af konditionering og personlige mål, har det den effekt, det fortjener.

Marek Doyle er en London ernæringsforsker, personlig træner og pioner i den kombinerede Allergi Test. I 2008 blev han anerkendt som en af ​​Storbritanniens basketstøvler og tæller verdensmester atleter, cover modeller og tv-personligheder blandt hans kundekreds. Han løber