Overspisning Betyder Uvidenhed

Amerikanske forskere har draget en nysgerrig konklusion, at læsefærdigheder af en person, der direkte påvirker mængden af mad indtages, da nyheden gennemgang af autoritative videnskabelige og populærvidenskabelige tidsskrift skrev.

Overspisning Betyder Uvidenhed

Eksperterne blev kørt til lignende konklusioner om resultatet af den undersøgelse, som var blevet overværet af omkring 200 mennesker. Ved hjælp af særlige prøver undersøgelsens forfattere fastlagt niveauet for tale, skrivning og matematiske færdigheder af deltagere. På samme tidspunkt havde forskerne til at vurdere, hvor meget mad de frivillige havde været at sætte på pladen, med andre ord - i et enkelt måltid. I dette tilfælde er de såkaldte "herskere i mad," blev taget som grundlag for en slags standard, der blev vedtaget af De Forenede Stater.

Det viste sig, at deltagerne i projektet havde overskredet den mængde mad, spises over normen i kun 38 procent af tilfældene. Afhængigt af den type mad, overdreven spisning procentdel varierede fra 30 til 53 procent. Forfatterne af undersøgelsen har også fundet, at personer med høje læse- er dobbelt mere tilbøjelige til at være tæt på det normale. Det er underligt, at den del størrelse ikke var påvirket af, i hvilket omfang deltagerne kunne lide denne eller at mad, og hvor ofte de havde at spise det.

I øvrigt, denne undersøgelse ekkoer de seneste resultater af en anden gruppe af amerikanske forskere, konkluderer, at mennesker, der har problemer med digital information, er mere tilbøjelige til at tage på i vægt, da Science magasinet oplyser.