Overraskende ting din husejere forsikring må ikke dække

Overraskende ting din husejere forsikring må ikke dække

Husejere forsikringsdækning kan variere voldsomt mellem politikkerne. I almindelighed, hvorvidt skaden er dækket afhænger af årsagen til skaden. Der er nogle få undtagelser fra denne regel, men at forstå farerne anført på din politik er det første skridt til at sikre, at du ved, hvad der faktisk er dækket.

1W farer ofte udelukket fra husejere Dækning

1. Oversvømmelser

Flood skader er ikke dækket af standard husejere forsikring. I forsikringsøjemed, er en oversvømmelse defineret som vand, der kommer ind i hjemmet udefra i jordhøjde. Med andre ord, er vand skader fra en knækket rør eller utæt tag ikke som en oversvømmelse, selv om det fylder dit hjem. Men vand fra en overfyldte flod, flodbølge eller flash oversvømmelse alle betegnes som oversvømmelsesskader. Vand, der bakker op i din kælder, kan også betragtes som en oversvømmelse, afhængigt af de nøjagtige omstændigheder omkring det.

Heldigvis er det muligt at undgå ansøgningsskemaer benægtelser ved at købe en kammerat politik fra National Flood Insurance Program (nationale kontaktpunkt). Disse politikker, der tilbydes af FEMA, er tilgængelige for mennesker i oversvømmelsestruede områder og er som regel forholdsvis billig at opnå.

2. Jordskælv

Ligesom oversvømmelser, jordskælv er en naturkatastrofe udelukket fra de fleste forsikringspolicer. Jordskælv-specifikke politikker er tilgængelige i Californien gennem California Earthquake Authority. I modsætning til oversvømmelse forsikring, men jordskælv politik er generelt temmelig dyr og har høje selvrisikoen.

Det primære formål med jordskælv dækning erstatter et hjem, der er fuldt ødelagt snarere end at betale for flere mindre skader. Hvis du bor i et område, hvor der kan forekomme jordskælv, er det en god ide at tale med dit forsikringsselskab for at se, hvilke muligheder der er tilgængelige for dig.

3. Vind Skader

Stormskader er en overdækket fare på nogle husejere politikker, men ikke alle. Hvis du bor i et område med en høj risiko for orkaner eller tornadoer, kan det være nødvendigt at købe ekstra beskyttelse for at få dækning for stormskader. Selv hvis din politik dækker stormskader, kan denne form for fare har en højere selvrisiko end andre farer. Det betaler sig at spørge dit forsikringsselskab om en afklaring om vind dækning på din politik, som boligejere med størst behov for vind forsikring er ofte dem, der ikke er beskyttet. Hvis dit hjem politik ikke vil dække skader fra en orkan, tornado eller anden storm, kan du få dækket gennem en anden udbyder, såsom Texas Windstorm Association.

4. Dyre Personal Property

Husejere forsikring er generelt opdelt i tre komponenter: boliger, andre strukturer, og indhold. Bolig dækning betaler for dit hjem selv og struktur dækning betaler for skure, hegn og lignende konstruktioner. Indhold dækning betaler for alle dine personlige ejendele, selv om de ikke er inde i dit hjem på tidspunktet for tabet. For eksempel en iPod stjålet fra din gym taske eller bagage tabt, mens rejser kan være dækket under din husejere forsikring.

Denne dækning har en monetær grænse, dog, og denne grænse kan være lavere end værdien af ​​dine dyreste personlige ejendele. Derudover kan visse emner som dyre smykker eller originale kunstværker udelukkes helt fra din standard indhold dækning.

For at dække dit dyreste ejendele, skal du tilføje planlagt personlige ejendele (SPP) dækning til Deres politik. En SPP politik vil forsikre poster på deres vurdering værdi. Du skal bruge en separat SPP politik for hver værdifulde du forsikre, men alle disse politikker vil blive bundtet under dit primære husejere politik.

5. slitage

Forsikring er designet til at beskytte dit hjem mod pludselige, hændelige skader, som en brand eller naturkatastrofer. Skader, der opstår langsomt over tid normalt ikke dækket af en forsikring. Nogle eksempler kan omfatte revner i fundamentet fra hjemmet bilæggelse over tid, eller et tag, der skal udskiftes på grund af alder.

Hvis dit hjem udsættes for skade i en overdækket tab, kan justering justere mængden af ​​din afregning for afskrivninger. For eksempel, vil du sandsynligvis få færre penge til at reparere en 15-årig tag beskadiget af et hagl storm, end hvis taget var helt nye.

6. skadedyrsangreb

Termitter, mus, rotter og andre skadedyr kan være utroligt ødelæggende. Desværre har de fleste forsikringer dækker ikke skader forårsaget af disse skadedyr. Derudover vil forsikringen ikke dække udgifterne til en exterminator. Dette kan være problematisk, da skadedyr skader er nogle gange ikke umiddelbart indlysende, og årsagen er måske ikke indlysende, medmindre en undersøgelse er afsluttet. Hvis du har mistanke om et angreb, det er i din bedste interesse at kalde en exterminator straks at behandle det, før skaden bliver omfattende.

Hvis dit hjem er særligt termit-tilbøjelige, kan du være interesseret i at få en termit obligation, som er hovedsagelig en holder gebyr for din exterminator. På den måde, hvis noget sker, vil omkostningerne til behandling være lavere.

7. familie kæledyr

Selvom dyr anses personlige ejendele af loven, er de ikke omfattet af husejere politikker. Det betyder, at du ikke vil blive økonomisk kompenseret, hvis dit kæledyr dør i et hus brand eller kommer til skade i en husstand ulykke. Nogle politikker gør dog omfatte ansvar dækning, der vil beskytte dig mod en retssag, hvis din hund bider nogen. Denne dækning kan ikke beskytte dig, hvis du ejer en forbudt race, såsom en pit bull, selv om, så du ønsker at dobbelttjekke med dit forsikringsselskab, hvis du ejer et såkaldt farlig race.

Nogle kæledyr forsikringsselskaber sælger politikker, der kan dække dyrlæge omkostninger for din lodne venner.

8. Køretøjer

Din husejere forsikring omfatter ikke din bil, RV, båd eller andet køretøj. Disse køretøjer kræver deres egen forsikringer. Det betyder, at hvis din garage kollapser, knusning din bil, du vil være nødvendigt at indgive to særskilte påstande: en på din husejere forsikring for garagen, og en på bilens politik til bilen. Det samme gælder for enhver anden fare, herunder træer, der falder på din bil under en storm.

9. Home Virksomhederne

Hvis du kører en forretning ud af dit hjem, er du nødt til at advare dit forsikringsselskab om det. Årsagen er, at standard husejere forsikring ikke vil give rigelig beskyttelse af virksomheder, og erhvervsaktivitet kan endda blive udelukket fra nogle politikker.

I øvrigt er dette også gælder for forretningsmæssige ejendom, som du bringer hjem fra en ekstern job; hvis du mister din chefs laptop, din husejere forsikring sandsynligvis ikke vil dække det, da du ikke er ejer af ejendommen.

10. Skader til familiemedlemmer

Ud over boligen, struktur og indhold dækning, nogle politikker omfatter også paraply dækning. Dette er en form for dækning personlige ansvar og det er normalt bundtet med husejere forsikring. Den ansvarsforsikring på din husejere politik er designet til at beskytte dig mod en retssag i tilfælde af, at nogen kommer til skade på din ejendom. For eksempel, hvis en besøgende glider og falder i dit køkken, kan din husejere politik omfatte de associerede medicinske udgifter.

Denne samme beskyttelse omfatter ikke hjemmehørende slægtninge, dog. Enhver, der bor i dit hus er udelukket fra din garantidækning.

11. Forebyggende vedligeholdelse

Da forsikringspolicer er designet til at beskytte dit hjem mod pludselig og utilsigtet skade, vil din husejere politik ikke hjælpe dig med hjem renoveringer eller reparationer til grundlæggende vedligeholdelse spørgsmål. Du kan heller ikke indgive et forsikringskrav for forebyggende vedligeholdelse, selv om denne handling kan stoppe skaden i at ske. Et almindeligt eksempel er træ fjernelse. Hvis et træ falder på dit tag som følge af en storm, vil din forsikring sandsynligvis dækker reparationer. Dog vil forsikringen ikke betale for fjernelse af et dødt træ, der ser ud til at falde.

Hvis du er fundet uagtsom i at bevare din ejendom, kan en ellers dækningsberettiget skade benægtes. Med andre ord, hvis der er en rådnende træ på din ejendom, er det dit ansvar at fjerne det, før det har en chance for at falde. Nogle typer af forebyggende foranstaltninger kan hjælpe dig med at spare penge på din forsikring, men som forbedrer dit hjem sikkerhedssystem. Det er en god ide at tjekke med dit forsikringsselskab, når du foretage forbedringer til dit hjem for at se, hvordan disse ændringer kan påvirke din politik.

Bekræft Dækning

Ikke to politikker er identiske, og denne liste er på ingen måde udtømmende. Afhængigt af Deres ansvarsområde og dækning, du betaler for, kan du opleve, at din forsikring ikke dækker noget, du vil altid antaget det ville.

For at finde ud af præcis, hvad din forsikring dækker, er det en god idé at tale med din egen forsikringsselskab. Din agent vil være glade for at drøfte din dækning og hjælp til at finde måder at opnå den beskyttelse, du har brug for.