Outdoor Fitness Træning med Vandreture

Kom ind fabelagtig form kan opnås gennem udendørs fitness træning. Vandring kan være en streng aktivitet, der fremmer muskelstyrke, udholdenhed, kondition og styrke. Udendørs vandreture har et unikt sæt af træk, som ikke kan simuleres ved at udøve i et motionscenter.

Start langsomt at opbygge styrke og udholdenhed

Vandring på forskellige terræner, vinkler og højder kan være meget beskatte på kroppen, og kræver et vist niveau af fysisk egnethed til at udføre. Det centrale er langsom og stabil progression gennem en vandring regime. Går fuld kraft med det samme vil brænde dig ud, og kan øge chancerne for skade. Sæt rimelige, opnåelige mål, og langsomt øge din hastighed og distance, som du fremskridt gennem din vandring rutine.

Udholdenhed og vedholdenhed

Vandring indebærer en støt tempo op ad bakke walking, der giver en lav intensitet træning over en lang periode. Dette stimulerer kroppens evne til at opretholde langsigtet udholdenhed ved at forbedre kondition og muskulær udholdenhed. En vis tempo, der kan praktiseres på fladt terræn er meget lettere end samme tempo udført på en stigning, som hjælper med at holde pulsen forhøjet.

Hjerte-kar-Forbedring

Din kondition kan forbedres gennem udendørs vandreture. Som din puls hæver - og forbliver forhøjet en lang periode - din krop bliver mere effektive til at pumpe blod og ilt. Den oftere du udfører denne aktivitet, jo længere vil du være i stand til at opretholde denne forhøjede puls med mindre besvær. Interval træning kan inkorporeres i en vandring rutine at øge kondition. Dette gøres ved at indarbejde korte byger af høj intensitet løbeture eller spurter op ad bakken, efterfulgt af perioder med hvile gennem langsom gang.

Lavere Krop Muskel Power og Udvikling

Udendørs vandreture med til at udvikle stærke, kraftfulde ben ved at engagere alle muskler i underkroppen. Quadriceps, hamstrings, kalve, hip flexors og bagdelen muskler er alle involveret i op ad bakke løft og bevægelse af kroppen. Tilføjelse af en rygsæk til turen kan tilføje endnu større modstand, især hvis du har været praktiserende denne aktivitet i et stykke tid.

Vægttab

Vandring er en fantastisk måde at opretholde eller tabe sig. De forbrændte kalorier gennem vandreture kan være så højt som 500 til 750 i en time, afhængigt af intensiteten af ​​din vandretur. For dem, der er meget fit, kan tempoet i hike blive levendegjort ved at inkorporere byger af løbeture for at øge kalorieforbrænding.

Agility og Koordinering

Udendørs fitness træning kan forbedre dit koordination og smidighed ved at gå gennem ujævnt terræn. Korrekt balance og surefootedness er afgørende for vandreture gennem varierende typer terræn stødt på op ad bakke vandreture. Dette kan videreudvikle fine muskler i benene.