Ordbog over Modsatte ord på fransk

Ordbog over Modsatte ord på fransk
Bon ou mauvais? Le bien ou le mal?

Ved hjælp af en ordbog af modsatte ord på fransk kan hjælpe dig til at skrive mere tydeligt og at lære yderligere ordforråd. Svarende til en fransk Rhyming ordbog, vil en ordbog over antonymer tillade dig at udvide dit ordforråd ved at lære nye ord. Udvidelse ens ordforråd er altid et tegn på forbedring i et fremmed sprog.

Hjælp af en ordbog af Opposite Ord i fransk

Mange mennesker tænker i modsætninger, så det er ikke underligt, at bruge en ordbog over antonymer er en effektiv måde for nogle mennesker at finde et ord, som de ikke helt kan sætte fingeren på. I stedet for at bruge en online engelsk-fransk oversætter til at oversætte gamle; Grib din ordbog af antonymer og se op jeune. I begge tilfælde bør du komme med adjektivet vieux. Franske lærere ser flere muligheder for læring og en bedre chance for fastholdelse ved at oversætte så lidt som muligt.

En ordbog af modsatte ord på fransk ofte en kombineret synonymer og antonymer ordbog. Ikke blot vil du finde modsatte ord af det oprindelige ord, men du vil også finde ord, der er tilnærmelser af det oprindelige ord. På denne måde vil du udvide dit ordforråd ikke blot ved at blive re-eksponeret for ordet vieux, men også ved at se nogle af de mange synonymer for jeune, såsom kadet, vert eller frais. Læring hvilke typer sammenhænge egner sig til hver af disse synonymer er en glimrende øvelse i at forbedre din fransk.

Ordbog Typer

Som med mange ressourcer, kan du gå til de trykte bøger eller online værktøjer. Du kan endda bruge den tesaurus funktion i Microsoft Word til at finde modsatte ord på fransk.

Tryksager

En række priser og størrelser findes; vælge den, der bedst passer til dine behov og budget.

  • Grand Druide Synonymes ET Antonymes: Omfattende fransksproget ressource; meget dyrt, hvis købt ny
  • Petit-Druide Synonymes et Antonymes: Mindre og billigere end Grand-Druide, også mindre omfattende ressource
  • Synonymes, Analogier et Antonymes: Omfattende, billig ressource
  • Dictionnaire des synonymes et des antonymes: Omfattende ressource, mid-priced

Tekstbehandling

I Microsoft Word kan tesaurus funktion være til stor hjælp, når de søger den perfekte ord. Start med at vælge det ord, du gerne vil finde et synonym eller antonym for, og derefter gå til Funktioner-Language-Thesaurus (eller hit SHIFT-F7). Du vil se, at Word opretter en liste over betydninger for det ord, du har valgt; Vælg nu den betydning nærmest hvad du havde i tankerne, og en liste over synonymer og antonymer vil blive genereret for det ord. Generelt er der mange flere synonymer end antonymer genereret. Ordet thesaurus vil altid hjælpe dig i tilfælde som vieux '/' jeune; imidlertid mere komplicerede og nuancerede antonymer bedst at overlade til mere kraftfulde ressourcer.

Online kilder

To hjemmesider tilbyder synonym og antonym opslag på fransk med et klik på en knap online. Disse kræver en internetforbindelse, men er langt mere omfattende ressourcer end synonymordbog funktion i Microsoft Word.

  • Lexilogos: Indtast det ord, du gerne vil have en modsat for, og klik derefter på ordbogen Synonymes. Den resulterende side vil give dig de synonymer og de antonymer for det ord, du har skrevet i; kigge mod bunden af siden resultaterne for header Antonymes at finde ord, der er modsætninger i det ord, du så op.
  • Synonymes.com: Fremragende ressource, fungerer ved at skrive i ord, du ønsker et synonym eller antonym for. Den resultatsiden giver synonymer, der er forskellige nuancer det oprindelige ord, samt de antonymer, der er modsat hver nuanceret synonym. Dette er en fremragende ressource for den kræsne forfatter søger synonym / antonym løsninger.

Disse online kilder er tilgængelige fra overalt, hvor der er en internetforbindelse. Hvis din udskrevne antonymer ordbog er hjemme, har du stadig adgang til et væld af fransk oplysninger online!