Opret din egen te blanding

Forestil dig, hvad det ville være som at vågne op hver morgen og brygge din helt egen kop te; den perfekte kombination af varianter at tilfredsstille din palet, med et væld af aromaer til at fylde luften! Forestil dig at sidde ved dit skrivebord, og rækker ud efter en varm krus te, bare venter på at slappe af dig, som du overvejer endnu en beslutning! Billede udgifter eftermiddag med din ven og nyde en kande te med smag, præcis hvordan du kan lide dem! Og forestille sig, hvad det ville være som at kaste en baggård fest med din nære familie og venner nyder et glas kølig frugt te, mens børnene løbe rundt og lege!

Nå, Turing din fantasi til virkelighed er blot et par øjeblikke væk. På MyTeaBlendingRoom.com kan du skabe din helt egen te.

Tag varianter af din barndom, varianter af dine foretrukne sød eller krydrede parabol eller bare være kreativ. Der er ingen begrænsninger på, hvor langt din kreativitet og din palet kan tage dig. Blend te, du har altid været på udkig efter. Design en urt blanding til en stegt kylling eller en sød dessert; designe den perfekte cocktail til din kommende fest eller blande en personlig gave til en ven.

Hver te blanding vil komme skik mærket. Du skal blot vælge fra en af ​​vores professionelt designet grafiske etiketter, give din te et navn og en kreativ beskrivelse og voila, du har oprettet din egen te og i under to uger vil være i stand til at nyde det derhjemme eller på kontoret.

Der er masser af forskellige ingredienser til at vælge fra, herunder: krydderier, urter, frugter og endda blomster. Start med en te eller tisane såsom økologisk grøn te eller økologisk pebermynte. Tulsi, St. Johns Wart og Rooibos er også stor startere. Mulighederne er ubegrænsede, lad din kreativitet løs.

Vi kilde nogle af de friskeste, bedste smag og højeste kvalitet te ingredienser findes på verdensplan i Canada. Halvtreds procent af vores ingredienser er USDA certificeret økologisk eller organisk kompatibel i tilfælde af vores smagsforstærkere. Der er ingen tvivl om, at uanset hvilken kombination af ingredienser, du vælger, vil din te være den bedste vinsmagning og kvalitet, du kan få. Hvis du er på udkig efter en stærk eller fremtrædende smag, blot tilføje en Smagsforstærker såsom fersken, vanilje eller bergamot. Der er masser at vælge imellem, og kombinationerne er uendelige.

Oprettelse af dit eget te kunne ikke være nemmere eller sjovere end det er i dag. Du skal blot oprette en konto på min te Blending Room, skal du klikke på fanen "Blend nu 'og komme i gang. Der er tre trin, når du opretter din egen te; Trin 1: Opret din Blend, Trin 2: Etiketdesign og Trin 3: Udtjekning. Der er masser af oplysninger om hver enkelt ingrediens, hvis du vil vide mere, plus du vil finde tips og forslag i venstre kolonne, mens du er blanding. Hvis du virkelig kan lide en ingrediens kan du endda tilføje det til dine favoritter. Vi glæder os til at se, hvad du opretter, og kan ikke vente med at høre fra dig om, hvordan du har nydt det.

~ Dit Te, din måde ~
BEGYND MyTeaBlendingRoom.com