Omsorg for sjældne Killinger

Omsorg for sjældne Killinger
Sjældne killinger har brug for særlig pleje

Du kan finde sjældne killinger hvis moderen katten er blevet syg, døde, afvist eller forladt dem.

Care Tips til sjældne Killinger

Warmth

Det er meget vigtigt at holde unge killinger bliver kølet. Så snart du finde de forældreløse, sætte dem under dit tøj, så varmen fra din krop vil holde dem varme. Killinger generelt får den varme de har brug for fra deres mor og hinanden, som de lå tæt på hinanden. Når du har taget de forældreløse hjem, holde dem i en varm stue. Selvom have en inkubator ville være ideelt, kan en kat bærer eller en kasse fremstilles som en erstatning. Bedding skal være blød, varm og absorberende og bør ændres så ofte som nødvendigt. Sørg for, at strøelse ikke har nogen løse tråde eller strenge, da disse kan udgøre en strangulering risiko for killingerne. Flere store strøelse valg omfatter:

 • Håndklæder
 • Dyner
 • Syntetisk fleece
 • Engangsbleer

Når kassen er grundigt foret, lå en varmepude under den, og sæt den på den laveste temperatur indstilling. Placer puden, så den kun opvarmer halvdelen af ​​bunden af ​​kassen. På denne måde vil killingerne instinktivt flytte til den uopvarmede halvdel, hvis de bliver for varme. Killinger, der er mindre end en uge gamle bør holdes i temperaturer på 88-92 grader Fahrenheit. Den anden uge, kan temperaturen sænkes til 85 grader. Fra to til fire uger gamle, langsomt reducere temperaturen til 80 grader. Når killingerne har nået fem uger gammel, kan de være i et rum, hvor temperaturen er 75 grader.

Fodring

I løbet af de første 48 timer af livet, killinger får antistoffer fra deres mors mælk, der er meget vigtige for deres immunsystem. Denne specielle mælk, kaldet colostrum, kun udskilles af moderen i de første par dage, før den erstattes af almindelig mælk. Killinger, der ikke modtager råmælk i de første par dage har en meget skrøbelig immun system.An glimrende hjemmeside, der giver detaljerede oplysninger om flasken fodring killinger er 2nd Chance. Denne hjemmeside indeholder oplysninger om:

 • Sådan flaske foder
 • Hvor meget foder
 • Hvor ofte at fodre
 • Bøvsen killingen
 • Normal Vægtøgning
 • Problemer med fodring
 • Fravænning

Stimulering afskaffelse Process

Indtil de er fire uger gamle killinger er ikke i stand til at gå på toilettet på egen hånd. Det er en enkel proces til at stimulere killingens elimination system. Efter hver fodring, tage en steril vat eller et blødt væv fugtet med varmt vand og forsigtigt massere killingens kønsorganer og anale område. Massagen vil stimulere fjernelse proces.

Sørg for at gnide området forsigtigt for at undgå gnidning. Når killingen er gået til badeværelset, rengøre området forsigtigt.

Rengøring

Når du har fodret og rengøres killingerne Brug en blød serviet eller køkkenrulle, som der næppe fugtig med varmt vand. Brug korte, blide strøg af håndklæde til at vaske hele killing. De streger bør efterligne moderens tunge, som hun ville have vasket killingerne. Gør dette giver killingerne en dejlig følelse af velvære, som de nyder den opmærksomhed og har deres pels rengøres. Det lærer dem også, hvordan man kan rense deres pels når de bliver ældre.

Håndtering

Et andet vigtigt aspekt af hæve forældreløse killinger er at give kærlighed og følelsesmæssig nærhed, de har brug for. Killinger har brug for at føle varmen af ​​din hud, som de putte og kæle imod dig. Pet og holde dem så ofte som muligt.

Mange kat eksperter mener, at killinger, der er hånd rejst udvise større hengivenhed og loyalitet for deres pedeller og er mere intelligent.

Alternativ: Finde en Foster Mother Cat

Nogle gange kan en person, der finder forældreløse killinger er så heldig at finde en plejemor kat. Generelt vil en plejefamilie dronning acceptere killinger, der er omkring samme størrelse som hendes egen. Selv om hun vil pleje de plejeforældre killinger, vil hun ikke være i stand til at passe helt for alle killingerne, hvis der er to hele kuld. Du bliver nødt til at hjælpe med supplerende fodring ved hjælp af en flaske.

Hvis du ikke kender nogen med en dronning, der er egnet som en plejemor Prøv at ringe lokale dyrlæger, herberger eller redning grupper i dit område. Nogen der kan være i stand til at hjælpe dig med at finde en sygepleje dronning, der vil acceptere forældreløse.

Konklusion

Selvom omsorgen for forældreløse killinger kan være meget krævende, frugterne af at hæve killinger til en alder af vedtagelsen er mange. Du kan endda ende med at tilføje de små lodne katte til din egen familie.