Om Børnehave

Om Børnehave

Det er helt normalt, at forældre skal have mange spørgsmål om børnehaven. Efter alt, er denne nye generation skolestart tidligere end forældrene nogensinde gjorde.

Historie Børnehave

De første førskole-programmer blev udviklet i begyndelsen af ​​det nittende århundrede i Europa som et middel til at tage sig af børn af arbejderklassen kvinder, der er nødvendige for at arbejde i markerne og fabrikker. Disse programmer er designet til at holde børnene ude af problemer, ikke at uddanne dem på nogen måde. Børnehaver eller børnehaver dukkede op i 1920'erne i USA, når universiteterne begyndte at eksperimentere med at uddanne de helt unge. I dag er størstedelen af ​​børn i USA overvære en slags førskole program før indtastning børnehave.

Børnehave Approaches

Når du taler om børnehaveklasse, vil du hurtigt opdage, at der er mange forskellige tilgange til børnehaveklasse uddannelse til rådighed i USA i dag. Tilgange til børnehaveklasse uddannelse kan generelt opdeles i to kategorier: akademiske og udviklingsmæssige. Før tilmelde dit barn, bør du spørge om børnehaven tilgang.

Akademiske programmer

Når tænker børnehaveklasse, skal du beslutte, om dit barn vil have gavn af et akademisk program. En akademisk børnehaveklasse tilgang er en, hvor det primære fokus er curriculum-baseret læring. Små børn tilbringer størstedelen af ​​deres tid involveret i pre-læsning, skrivning og regning aktiviteter. Brev og lyd anerkendelse, håndskrift, og talteori forfølges strengt. Sådanne programmer har udviklet sig fra den overbevisning, at hvis børn i folkeskoler og gymnasier er ikke lærer så godt, som vi forventer, at lære dem tidligere, kan gøre en forskel. Desværre har statistikken ikke bevise dette at være tilfældet. Børnehaver anvender en akademisk tilgang til at undervise unge børn er ofte omtales som pre-K-programmer.

Udviklingsmæssig tilgang

En udviklingsmæssig tilgang til tidlig uddannelse er en, hvor børnehaven program stræber efter at udvikle de følelsesmæssige og sociale aspekter af barnet i stedet for den akademiske. Der lægges vægt på at lære sociale færdigheder som at dele, på skift, problemløsning og udvikle peer relationer. Børn tilbringer det meste af deres tid i styret eller frit-play aktiviteter, imitation og rollespil, bevægelse, musik, kunst og fysiske aktiviteter. Lidt tid på læsning, skrivning og regning, selv om miljøet er normalt rige med print og historier. Den udviklingsmæssige tilgang til førskoleundervisning er i høj grad et resultat af Piagets teori om kognitiv udvikling.

Børnehaven Day

Når du har besluttet, om dit barn ville gavne mere fra en udviklingsmæssig eller et akademisk program, du har brug for at afgøre, hvor mange timer om ugen dit barn vil deltage børnehaveklasse. Mange programmer tilbyder forskellige programmer fra to halve dage til fem hele dage. Få førskole-alderen børn har brug for at være i et program for fem hele dage, men mange enlige forældre eller familier med to arbejdende forældre kræver fuld tid pleje. Hvis du skal bruge en fuldtidsansat børnehaveklasse, se efter et program, der indeholder masser af ned tid, leg, og en hvileperiode for dit barn. Vælg programmet efter dit barns alder og behov. En tre-årig kan gøre bedst i en halv dag, to gange om ugen program. Han kan være klar til tre halve dage, hvor han er fire. Hvorvidt at tilmelde dig i en eftermiddag eller morgen program er også en individuel beslutning. Har din lille en stadig brug for en middagslur? Er han foretrækker at sove sent og komme i gang langsomt?

Er mit barn klar?

Mange forældre er under indtryk af, at ethvert barn har brug for at deltage i en førskole program, og at de, der ikke vil kæmpe, når de begynder børnehave. Der er ingen empiriske beviser til støtte for disse teorier. Børn, der deltager børnehaveklasse ikke gøre det bedre i skolen, læse tidligere, eller få bedre karakterer end børn, der ikke går en børnehave. Mange psykologer og sociologer tror faktisk, at børn, der er tilbage i hjemmet, indtil børnehaven har den fordel i forhold til dem, der deltager børnehaveklasse. Hvorvidt der skal tilmelde dit barn i børnehaveklasse er et personligt valg, der skal foretages i overensstemmelse med den personlighed og behov det enkelte barn. Hvis dit barn ikke udviser de fleste af adfærd nedenfor, kan han ikke være klar til børnehaven erfaring:

  • Kan forlade dig nemt i en længere periode.
  • Kan arbejde nemt med en lille gruppe af børn.
  • Kan sætte på overtøj med lidt hjælp fra dig.
  • Kan bruge badeværelset med lidt hjælp fra dig.
  • Anmoder og undrer sig over at gå til børnehaven.
  • Kan opretholde opmærksomhed en tyve minutters aktivitet.
  • Har den fysiske udholdenhed til at fuldføre dagens aktiviteter uden napping og uden at blive alt for mærkelig.

Om Børnehave Resumé

Sende børn til en form for børnehaveklasse program er blevet almindelig praksis i USA. Forældre, der overvejer børnehaveklasse til deres barn skal være opmærksom på forskellige tilgange og forskellige programmer, og vælg en eller ikke vælge en i henhold til de individuelle behov og personlighed for barnet. Forældre bør være opmærksomme på, at børn, der ikke går i børnehaveklasse ikke har en mere vanskelig tid at være en succes i børnehaven.