Old Time Pottery

Old Time Pottery

Sætningen, gamle tid keramik, ofte gør folk tænker på den gigantiske rabat butik, der sælger håndværk, home decor og specialiteter. Men i en verden af ​​antikviteter, gamle tid keramik refererer til keramik fra Song, Ming og Qing dynastierne i det 11. til 19. århundrede. Denne gamle keramik er inddrevet af dykkere, som de udgraver skibsvrag i Det Sydkinesiske Hav, som var en vigtigste sejlrute forbinder Kina til Indien fra det 4. til det 19. århundrede.

Genopretningen af ​​oldtidens keramik Treasures

Med indstilling fra de malaysiske myndigheder, The Nanhai Marine Arkæologi SFN. Bhd. Blev dannet for at finde og udgrave historiske skibsvrag. Virksomheden, der er fuldstændig uafhængig og selvstændig finansiering, gør omfattende undersøiske udforskning og udgravning. Når skibsvrag er fundet, forskerne omhyggeligt inddrive de gamle artefakter og dokumentere hvert stykke.

Når webstedet er lykkedes udgravet, forskere møjsommeligt søge efter ovnene, hvor den gamle keramik blev lavet. Ved at sammenligne ovnene wasters med deres artefakter, forskerne i stand til præcist at identificere, hvor de gendannede emner blev foretaget flere hundrede år tidligere.

Den nationale museum for Malaysia får alle de unikke og enkelte artefakter sammen med tredive procent af alle de andre genoprettede elementer. Nanhai Marine Arkæologi derefter lov til at sælge deres del af opsvinget for at finansiere fremtidige projekter.

Mange internationale Museer har skærme af deres genvundne stykker som referencemateriale på grund af ægtheden og præcise datering af artefakterne. Derudover er der mange bøger, rapporter og kataloger, der underbygger deres igangværende forskning og inddrivelser.

Fajance - Det ældste Type Pottery

Det er kendt, at keramik har eksisteret i 10.000 år. Denne gamle keramik var normalt fyret i en grundlæggende åben pit. Tidlige keramik stykker blev simpelthen dannet på et hjul eller fremstillet ved at rulle ler til strenge og lægge dem oven på hinanden til dannelse af stykket. Mange af fajance stykker udgravet fra 14. til 16. århundrede skibsvrag har generelt rester af mad på dem. Det menes, at lertøj af dette tidsrum ikke blev lavet til eksport på grund af det begrænsede antal stykker blev fundet.

Underglasur Black Dekoreret Keramik fra Cizhou i det nordlige Kina

Motiver og designs blev malet med sort jernoxid og derefter dækket med et klart fast glasur, der beskyttede dekorationer. Den Under glasur metode var populær fra det 14. gennem 16. århundrede i Vietnam og Thailand og menes at stamme fra kinesiske keramikere. Selvom sort Under glasur keramik fra den tid er sjældne, er der fundet stykker på flere skibsvrag herunder Turiang, Longquzn, Singtai og Xuande. Samlere bør være opmærksomme på, at der er mange reproduktion stykker lavet i Thailand, der ofte sælges som ægte antikviteter.

  • Overdækket kasse circa 1540
  • Fisk plade circa 1400

Celadon - Old Time Pottery med udseendet af Jade

Celadon henviser til en grøn glasur fremstillet af en blanding af ler, aske og 2 5 procent jern. Grøn glasur var kendt for at blive brugt i løbet af Song-dynastiet så tidligt som det 7. århundrede. Teknikken blev perfektioneret i det 12. og 13. århundrede og fortsatte med at være populær gennem det 16. århundrede. Stiliserede motiver såsom krysantemum og lotus blomster blev indridset i stykkerne give dem et tredimensionelt look. Celadon stykker er blevet inddrevet fra fem skibsvrag. De Turiang og Longquan udgravninger producerede stykker fra Kina. Nanyang, Longquan og Royal Nanhai skibsvrag indeholdt stykker af Sisatchanalai celadon. Eksempler på denne smukke gamle keramik nævnes:

  • Si Satchanalai celadon fad circa 1460
  • Ring håndteres flaske circa 1380
  • Si Satchanalai celadon flaske vase circa 1400

Yixing Wares og Antikke Keramik Tepotter

En stor kinesisk keramik kompleks beliggende i Jiamgsu provinsen er kendt for sine tepotter. Antique Yixing tepotter, der er inddrevet i skibsvrag blev foretaget med granuleret ler der er ikke længere tilgængelig. Den smukke lilla ler, der stadig bruges i dag, er en blanding af den lilla, grøn og rød jord i området. Antique Yixing tepotter var alle håndlavede. Mange te elskere overveje Yixing tepotter at være blandt de bedste tekander i verden.

Andre typer af Yixing bagværk omfatter dækket kasser, skåle og havens krukker. Ikke alle Yixing ware stykker blev fremstillet under anvendelse af lilla ler, men alle blev håndlavet anvendelse porøse granuleret ler.

Konklusion

Gammel tid keramik inddrives fra disse historiske skibsvrag giver os et indblik i den gamle maritime handel med Kina og Sydøstasien.