Økologisk sødmælk Cottage Cheese

Økologisk sødmælk Cottage Cheese


For mange mennesker, organisk sødmælk hytteost har en mere ønskelig smag og tekstur end lavere fedtindhold versioner.

Hvordan er Cottage Cheese Made?

Hytteost er en frisk ost, som næsten hver bondekonen forstod at gøre i de forløbne år. Det er fremstillet ved tilsætning af osteløbe og en starter som kærnemælk til helt eller skummetmælk. Blandingen får lov at henstå i flere timer ved stuetemperatur. Som det er nu, det skiller i til ostemassen, eller faste stoffer, og vallen, eller flydende del af blandingen.

Når ostemassen er tilstrækkeligt dannet, skæres det. Derefter vallen aftappes og ostemassen skyllet flere gange i isvand. Den kan saltet og blandes med lidt fløde. Det er mild nok til at blive anvendt i en række retter fra salater til desserter.

Udtrykkene stor ostemasse eller lille ostemasse henviser til størrelsen af ​​de faste stoffer i hytteost. Der er ingen reel forskel mellem de to. Det er i høj grad et spørgsmål om præference, som du vælger.

Ernæringsmæssige indhold af Cottage Cheese

Cottage cheese af økologisk sødmælk har omtrent samme ernæring hytteost der er fremstillet af skummetmælk. Det er højere i fedt og kalorier, dog. En servering, eller om den ene halvdel af en kop, organisk sødmælk hytteost indeholder følgende:

 • Protein 13g
 • Fat 4g
 • Kulhydrater 4g
 • Kalorier 111
 • Vitamin A
 • Calcium

Hvor finder Økologisk Sødmælk Cottage Cheese

Finde økologisk hytteost er normalt ikke så svært. Mange konventionelle købmandsforretninger er at øge antallet af økologiske varer, de udfører, men problemet er, at de fleste mejerier gør hytteost med skummetmælk. Sødmælk oste er mindre populære og derfor sværere at find.Some steder at tjekke online for sødmælk hytteost er:

 • Lunds og Byerly s
 • Alta Dena Dairy

Du kan også spørge på din lokale Wholefoods Store.

Sådan Gør Cottage Cheese

Hvis du ikke kan finde sødmælk hytteost i butikken, kan du nemt gøre det selv med økologisk sødmælk og andre økologiske ingredienser. Denne enkle opskrift på hytteost bruger eddike til at hjælpe adskille ostemasse og valle. Sørg for at bruge økologisk eddike. Apple cider eddike efterlader en stærkere smag end den traditionelle hvide eddike, men det er økologisk. Eksperimenter med forskellige eddiker eller endda citronsaft.

Ingredienser:

 • 1 gallon af økologisk sødmælk
 • 3/4 kop økologisk cider eddike
 • Salt
 • Heavy fløde

Instruktioner:

 1. Varm mælk i en tung gryde, indtil den når 120 grader.
 2. Tilføj eddike og fjern fra varmen.
 3. Lad det stå i 30 minutter.
 4. Efter 30 minutter ostemasse og valle skal adskilles. Hvis de ikke er, kan du lade det sidde et stykke tid længere.
 5. Beklæd en dørslag med osteklæde og omhyggeligt hæld ostemassen i ostelærred, så vallen kan løbe fra.
 6. Når alt vallen er væk, pak ost i ostelærred og skyl med koldt vand i flere minutter.
 7. Tryk forsigtigt på ostelærred så alle osten skylles.
 8. Dump i en skål og tilsæt lidt salt og tunge fløde.
 9. Opbevares i køleskab. Denne opskrift gør omkring 2 ½ kopper hytteost.


Uanset om du køber økologisk sødmælk hytteost eller gøre det, vil du opdage, at det er en sund og lækker tilføjelse til næsten ethvert måltid.