Økologisk olivenolie Options

Økologisk olivenolie Options


Økologisk olivenolie har alle de sundhedsmæssige fordele af olivenolie, men uden ulemperne ved potentielle pesticider eller kemikalier, der anvendes i produktionen. Der er flere muligheder for økologiske olivenolie; vælge en af ​​disse for at få en velsmagende olie, der passer ind i din økologiske livsstil.

Indstillinger for økologisk olivenolie

Disse fem økologiske olivenolier alle sats højt blandt forbrugerne og kritikere for deres smag, friskhed og kvalitet.

Apollo Olivenolie

Apollo er en prisbelønnet olivenolie, der er blevet kåret som den bedste amerikanske økologisk olivenolie Biol, Italien tre separate gange. Apollos olier er certificeret både økologisk og ekstra jomfru, og er rå og helt ubehandlet. De har fem forskellige økologiske olier:

  • Mistral: Deres Mistral olie er meget lys og mild i smagen anbefale til parring med Seafoods, svampe, salater og æg.
  • Sierra: Deres Sierra olien en medium intensitet olivenolie anbefales at blive parret med tomater, pasta, bønner og gryderetter.
  • Coratina: Deres Coratina olie er en begrænset udgave, som de producerer kun 476 flasker ad gangen. Det har en meget stærk intensitet god til at grille.
  • Nocellara: Deres Nocellara olie er også en begrænset udgave med kun 476 flasker produceret. Det har en mild intensitet svarer til deres Mistral olie.
  • Salute: Deres Salute olie er en blanding af forskellige olier til at frembringe et medium fyldig olie ideel til madlavning. Det fås i 500 ml eller to gallon køb.

Med undtagelse af den Salute, alle deres olier er 375 ml til omkring $ 20; Salute er omkring $ 5 for 500 ml. Alle deres olier kan købes fra deres hjemmeside.

Zoe

Økologisk olivenolie Options

Zoe Organic

Zoe Gourmet Foods producerer en serie af økologiske olivenolier, herunder ekstra jomfru olivenolie, der får høje ratings fra forbrugerne efter sin smag. Forbrugerne også lide, at produktet er pakket i dåser, som hjælper med at beskytte olien mod lys og holde det fra nedværdigende så hurtigt. Zoe også gør en økologisk olivenolie pakket kun for børn. Mens regelmæssig EVOO er pebret med en intens smag, børnenes version er meget lys vinsmagning og designet til børnenes paletter.

Alle Zoes olivenolier fås i to pakker. Den ekstra jomfruolivenolie sælges i to pakker med en liter til under $ 25 og 25,5 ounce dåser for lidt over $ 25, mens børnenes olivenolie sælges i 375 ml dåser for lidt over $ 15. Alle Zoe produkter kan findes på Amazon.

Kirkland Underskrift

Kirkland Signature er kendt for at producere økologiske varer af høj kvalitet til overkommelige priser, og deres ekstra jomfru olivenolie er ingen undtagelse. Forbrugerne bedømme denne olivenolie meget højt for sin smag og kvalitet, samt for sin pris. Kirkland organiske olivenolie kan findes på de fleste supermarkeder og store kasse butikker, såvel som online. Det er solgt i en liter og to liters flasker. Husk, at de klare plastflasker ikke vil beskytte olivenolie langsigtet. Køb kun så meget, som du kan bruge i en rimelig tidsramme, som olivenolie går dårligt. Det retails for omkring $ 26 for en liter på Costco.

Bragg

Økologisk olivenolie Options

Swanson Organic

Bragg producerer en økologisk ekstra jomfru olivenolie, der er også kosher og fremstillet af koldpressede græske oliven. Forbrugerne beskriver deres olivenolie at være yderst blød og let i smag. Ligesom mange af Bragg produkter, forbrugerne bruger det ikke kun til madlavning, men også som en skønhed støtte hjemmelavede hårbalsam og lotion. Produkterne sælges i tre størrelser: 16 ounce for omkring $ 12, 32 ounce for omkring $ 20 og 128 ounce til lige under $ 70 år. Du kan købe Bragg produkter fra mange lokale købmandsforretninger, eller direkte fra deres hjemmeside.

Swanson

Swanson Health Products laver en 100 procent koldpresset økologisk ekstra jomfru olivenolie. Forbrugerne bedømme denne oliven stærkt både til madlavning og smag. Det er også et populært valg for sundheds-og skønhedsprodukter, da det blander godt som bærer for andre olier i hårbalsam og body lotion. Det sælges kun i en 16 ounce flaske og er tilgængelig fra Amazon for $ 8,99.

Føj Sund smag til din mad

Økologisk olivenolie er en smagfuld måde at tilføje nogle sunde fedtstoffer til din kost. Prøv en af ​​disse organiske olier og tilføje nogle smag til dit liv.