Økologisk med frugt Tree Sygdomme

Økologisk med frugt Tree Sygdomme


Økologisk med frugt træ sygdomme kan antage mange forskellige former. Selvom bekæmpelse af sygdomme i frugttræer kan være en udfordring uden brug af pesticider eller kommercielle produkter, er det meget muligt at dyrke økologiske frugt uden brug af skadelige kemikalier.

General Care Forebygger og Giver økologisk med frugt Tree Sygdomme

En af de bedste ting, du kan gøre for at forsøge at forhindre sygdomme i første omgang, er at dyrke en sund frugttræ. At vokse en sund træ, er der nogle generelle tommelfingerregler, du kan følge for næsten enhver frugttræ type.

 • Test din jord og tilføje mineraler og organisk materiale efter behov.
 • I efteråret, bruge økologisk havebrug barkflis omkring dine træer.
 • Brug kompost til at hjælpe fodre dine træer.
 • Beskære kun når det er absolut nødvendigt, og aldrig i vinteren.
 • Prøv ikke at forstyrre jorden omkring dine træer, som du kan forstyrre rødderne og smide træets naturlige balance.
 • Brug anlæg under dit træ, som skadedyr lide, såsom purløg, hvidløg, morgenfruer eller koriander.

Disse er blot nogle af de ting, du kan gøre for at vokse sundere frugttræer. En sund træ er meget mindre modtagelige for sygdom og skadedyr.

Apple Trees

Æbletræer kan være en af ​​de mest almindelige træer fundet i baggårde af havefolk, især i Midtvesten og på den østlige kyst. Æbletræer er forholdsvis nemme at dyrke, har brug for lidt omsorg og bære frugt år efter år. Der er mange sorter af æbler i dag, og nogle sorter er mere modstandsdygtige over for bestemte sygdomme end andre. Her er et par af de sygdomme, du måske står over for som et æbletræ ejer.

 • Æbleskurv: Dette er en svamp og en temmelig alvorlig sygdom, hvis ikke fanget tidligt. Organiske gartnere anvender ofte svovlbaserede sprays at befri træ af denne sygdom. En af de bedste måder at forebygge denne sygdom er til straks at slippe af med faldende blade i efteråret.
 • Fire Blight: Dette er en bakterie. Den eneste organiske behandling er at skære inficerede lemmer så hurtigt som muligt i et forsøg på at minimere skader.
 • Meldug og Rots: Der er en bred familie af sygdomme, der falder ind under denne kategori.

Igen den bedste behandling er forebyggelse. De bedste metoder vælger placering klogt, beskæring ud dødt træ, holde træet i form, hvor det kan få luft og lys og fjernelse frugt "mumier".

Ferskentræer

En anden favorit træ er den vidunderlige og overdådige fersken træ. Der er områder af landet, der er bedre egnet til dyrkning denne frugt end andre, såsom midtvestlige og sydlige stater. I disse lande vil ferskner være mere sygdomsresistente og vil klare sig bedre. Nogle almindelige lidelser omfatter:

 • Brown Rot: En svampesygdom, dette er fælles i fugtige områder, hvor ferskner dyrkes. En teknik er at tynde ud center grene til at åbne i midten af ​​træet og give mulighed for god luftcirkulation. Dette hjælper blade og grene tørre ud efter en regn.
 • Peach Leaf Curl: En svamp, dette sker ofte efter et forår med kraftig regn. Lime svovl er en af ​​de bedste behandlinger, men skal sprøjtes regelmæssigt for at forhindre svamp i at tage fat.

Der er andre sygdomme, som ferskner er også modtagelige for, men disse er to af de mest almindelige.

Uanset om du planlægger at vokse fersken, kirsebær, æble, appelsin, pære eller citrontræer, hver sort og typen af ​​frugttræer er udsat for forskellige sygdomme. Der er ingen træ, der er virkelig sygdom bevis, men der er sorter, der er mere modstandsdygtige over for særlige forhold i dit område.

Det er klogt at tale med flere planteskoler om dine muligheder, som sygdomme er udbredte i dit område, og hvilke træer modstå disse sygdomme de bedste. Husk, at forebyggelse er den største del af kampen, men hvis dine frugttræer gøre en sygdom eller skadedyr, der er mange muligheder, der stadig vil tillade dig at dyrke en økologisk afgrøde.