Økologisk jul for Baby

Økologisk jul for Baby
Kommunikation er nøglen til at få familiemedlemmer i på en økologisk jul.

Hvis du planlægger en økologisk jul for baby, kan du spekulerer hvordan du kommer i gang, og hvordan du holder velmenende slægtninge fra at købe produkter til dit barn, at du ikke ønsker i dit hus.

Den rigtige indstilling

Det første skridt kan være at indse, at alle mener det godt og bare ønsker at brusebad din nye skat med kærlighed og gaver. Hvis du har slægtninge, der bor langt væk eller er ældre, kan de ikke forstå, at du er at skaffe en organisk barn eller hvad det betyder.

Uanset om du forsøger at holde din baby væk fra produkter fremstillet i Kina eller du blot ønsker at sikre, at han eller hun bliver udsat for så få kemikalier som muligt, der er mange grunde, du måske ønsker en økologisk jul for baby. Selvom du ikke behøver at retfærdiggøre din beslutning om at nogen, der har en god grund til at acceptere kun økologiske gaver vil overbevise nogle gave-givere, som du er seriøs. I dette tilfælde vil de være mere tilbøjelige til at imødekomme dine ønsker.

The Right huskeseddel

Det vigtigste, når de anmoder økologiske gaver er at give ferie shoppere en masse muligheder. Der er så mange økologiske butikker i disse dage, at det skal være nemt at komme med flere-online eller i den virkelige verden, som har gaver, du gerne vil til din baby.

Næsten hver hjemmeside og butik i dag har en slags huskeliste kapacitet. Brug dette til din fordel. Vær ikke bange for at bede om den slags produkter, du ønsker. Hvis andre mennesker i din familie ikke lever en organisk livsstil, vil de sætte pris på vejledning.

Som når man bygger enhver anden form for huskeliste eller gave registreringsdatabasen, vil du ønsker at inkludere elementer på forskellige prisklasser så meget som muligt. Du ønsker ikke at gøre nogen på et stramt budget føler sig udelukket, fordi du ikke har noget i deres prisklasse på din liste. Se ud over legetøj til tøj, håndklæder, sengetøj, strømper og andre daglige fornødenheder, som også kommer til at lave yndig julegaver.

Fleksibilitet og Økologisk jul for Baby

Hvis du kun vil økologiske gaver til din lille en, er det vigtigt at lade så mange mennesker kender som du kan. Du behøver ikke have dem til at bruge tid eller energi på udkig efter gaver, som du bare skal til at tage tilbage.

Dog kan det synes en smule tarvelige at gå rundt fortæller alle du kender du søger økologiske gaver. De kan tage det som en forventning om en gave fra dem, når de ikke kunne have været til hensigt at få dig noget. Prøv i stedet at bringe op det faktum, at du har en økologisk jul, når andre mennesker taler om deres planer for ferien.

Hvis du har en blog eller sende en jul brev (tidligt nok i sæsonen, så folk stadig har tid til at shoppe), kan du nævne dine økologiske intentioner og sige noget lignende, "vi har sat op ønskesedler til venner og familie på X, hvis du leder efter økologiske gaveideer. "

Selv med al den planlægning, odds er gode, at nogen ikke vil have fået notatet eller vil få lige købt noget, der ikke var økologisk. Det er ikke værd at gøre en scene med disse mennesker; bare acceptere deres gave, returnere den til kontanter, og shoppe efter noget mere egnet selv.

Engang når det ikke er en ferie kan du forklare din ven eller et familiemedlem, hvor vigtigt det er at kun få økologiske produkter omkring din baby i håb om at forebygge fremtidige gave problemer.

Hvis alt andet fejler i din søgen efter en økologisk jul til baby, bede om Visa gavekort eller gavekort til dine foretrukne økologiske boutique. Det er en anden måde, dine venner og familie kan ødelægge din lille en, men du vil stadig være i stand til at vælge de perfekte gaver til din livsstil. Husk bare at sende en tak note med et billede af din lille en i den perfekte økologiske legesæt du har købt med pengene.

Yderligere LoveToKnow Resources

Hvis du vil vide mere om forberedelserne til juleferie, så tjek LoveToKnow jul. For flere tips om pleje din nye bundt af glæde, besøg LoveToKnow Baby.