Økologisk Blueberry Landbrug

Økologisk Blueberry Landbrug


Økologisk blåbær landbrug kan være dyrere at gennemføre end konventionelt blåbær landbrug, men støt stigende efterspørgsel efter økologiske produkter giver landmændene til at opkræve en højere pris for deres produkter. For mange blåbær landmænd udnytte økologiske metoder, kan denne prisstigning gør det potentielt mere rentable end andre metoder til landbrug.

Attraktive bær

Blåbær er en af ​​de mest populære typer af frugt almindeligt tilgængelige gennem økologiske markeder. Landmænd som denne afgrøde, fordi det er elastisk og ikke tiltrækker så mange insekter som andre afgrøder gør. I forhold til nogle andre typer af frugt, blåbær er lettere at rejse økologisk. Deres modstandskraft gør dem populære valg for landmænd, der gerne vil rejse et organisk afgrøde.

Forbrugerne er villige til at betale mere for økologiske blåbær. Økologisk blåbær landbrug kan være en potentielt indbringende venture, hvis landmændene indpasses i et marked med ivrige forbrugere. Blåbær er udråbt som gode kilder til kostfibre, vitamin C og vitamin A foruden adskillige andre vitaminer og mineraler. Blåbær er også gode kilder til kulhydrater og jern. Blåbær er sunde og velsmagende, hvilket gør dem til et populært valg, når det kommer til at vælge en frugt.

Blåbær, der er organisk er endnu mere attraktiv for nogle forbrugere, fordi de ikke er genetisk modificerede og ikke har unødvendige kemikalier og andre uønskede elementer.

Økologisk Blueberry Farming Forklaret

Blåbær er en forholdsvis stor afgrøde, men visse forordninger skal overholdes, for at blåbær at tjene en økologisk certificering. Landmænd skal følge de regler, der er fastsat af godkendelsesmyndigheden med henblik på at kvalificere sig til en økologisk certificering. Med andre ord vil en økologisk blåbær landbruger, der ikke helt følger de regler, som det attesterende organ ikke få lov til at markedsføre sine blåbær som økologiske.

For en landmand, der ønsker at operere inden for niche af økologisk blåbær landbrug, der ikke modtager den rette certificeringer kan forårsage store problemer.

En blåbær gård ikke bliver økologisk natten over. Visse præparater skal ske på forhånd med jorden og omegn for at sikre, at det hele holder med foreskrevne normer for økologisk landbrug.

Landmænd kan bruge ikke-økologiske blåbær til at starte deres landbrug venture, men en vis periode skal gå, før gården vil blive certificeret som økologiske. Den tid, der skal gå, før gården kan modtage økologisk certificering afhænger af placeringen af ​​gården og agenturet om certificering, men tolv måneder er en fælles tid, der kræves, før en afgrøde vil blive betragtet som økologisk.

The Blueberry Advantage

Blåbær berømt vokser godt i et organisk miljø. I modsætning til andre afgrøder, der kan være svære at vokse og trives inden for de strenge standarder for økologiske bedrifter (såsom jordbær, for eksempel), de fleste sorter af blåbær brug minimal intervention, når det kommer til skadedyr og også vokse ganske pænt i en række forskellige jordtyper.

Blåbær kan tæt beplantet, og dette fører til et højere udbytte afgrøde end for nogle andre økologiske afgrøder. Blåbær kan også transplanteret let, hvilket betyder, at en blomstrende afgrøde kan flyttes fra én del af gården til en anden uden en stor risiko for at miste planten helt.

Potentielle problemer

Økologisk blåbær landbrug er ikke uden potentielle problemer. Landmændene skal proaktivt vogte deres blåbær mod ukrudt, skadedyr og miljømæssige farer som storme eller usædvanligt koldt vejr. Som enhver anden afgrøde, skal økologiske blåbær vedligeholdes omhyggeligt og kræsent, eller resultatet kan blive et imponerende eller helt ødelagt afgrøder.

Landmændene skal også meget ud af at følge hver regulering angivet af godkendelsesmyndigheden, ellers indsats for at skabe et organisk afgrøde vil være for ingenting, fordi afgrøden skal sælges til sædvanlige priser i stedet for den præmie organiske pris.

Find Økologiske Blåbær

Økologiske blåbær bliver mere almindelige i mainstream købmandsforretninger samt naturlige fødevarer butikker. Lokale landmænd markeder er også et godt sted at finde økologiske blåbær og andre økologiske produkter.