Offentlige toiletter: Top offentligt toilet Apps Tips

Top 5 Hvilested Finder Apps

Af Nadia A

Alle har været i den situation, at være ude og skulle bruge en offentlig badeværelse. Følgende toilettet søg ansøgninger er tappet ind i den universelle sandhed.

  1. SitorSquat: Toiletpapir selskab Charmin lægger ud denne app. Når du har hentet den app, som er tilgængelig for både iPhone og Android, og det giver dig mulighed for at søge, få vist, sats og tilføje badeværelser. Information er tilgængelig for badeværelser i hele verden, så det vil være nyttigt, når du er på farten. SitorSquat er gratis.
  2. Potte er: Hvis du ønsker at slå toilet tid til et spil, potte er er den app for dig. Denne app udnytter brugergenereret information og omfatter steder, vurderinger, anmeldelser og fotos af offentlige badeværelser. Potte s adskiller sig ved at at bruge den app genererer point. Points giver dig betegnelser for de "potte paladser", som du kan dele med venner. Denne iPhone app koster 99 cent.
  3. Offentlige toiletter: sat ud af Medialemon GmbH blev denne app udviklet til iPhone og iPad, men det kommer i en universel version. Du kan finde, post og bedøm offentlige toiletter. Information er temmelig omfattende, med omkring 50.000 offentlige toiletter vurderinger i USA og Europa. Mange stillinger inkluderer fotos. Denne app er gratis.
  4. ToiletFinder: Dette program er stadig i færd med at indsamle brugergenererede data. Men kan du søge efter sted og se et kort over badeværelserne i dit område. Ansøgningen giver dig også mulighed for at filtrere din søgning efter højest rangerede, værst vurderet, kønsspecifikke og facility muligheder. Information er tilgængelig for Europa og Nordamerika. ToiletFinder er gratis.
  5. Imodium Badeværelse Finder: sat ud af diarré-relief selskab Imodium, badeværelset Finder lokaliserer faciliteter efter postnumre. Resultaterne kommer op for virksomheder med offentlige badeværelser, som du kan se på et kort eller som en adresse. Oplysningerne omfatter åbningstid på denne gratis app.