Offentlige toiletter: Badeværelse Hygiejne Guide Tips

Fastholdelse Badeværelse Rengøring med Houseguests

Houseguests kan gøre for nogle interessante rengøring situationer. Badeværelse renlighed er især hårdt for at opretholde, hvis du har flere gæster. Der er nogle måder, du kan hjælpe dem med at holde badeværelset renere under deres ophold. Her er et par stykker.

• Giv en hæmmer for snavset tøj. Hvis du kan give dine gæster et sted at sætte deres brugte håndklæder og tøj, er der ringe chance for, at din badeforhæng vil ende med at ligne en gammeldags vasketøj ark.

• Pre-clean. Før dine gæster ankommer, giver badeværelset en god samlet rengøring. Badeværelse renlighed er meget lettere at vedligeholde, når du arbejder ud fra en "ren tavle" for at starte med.

• Gulvmåtter. Brug af gulvmåtter i fra din vask og bruser vil spare dig fra en meget sværere gulv rengøring job, når dine gæster har forladt. Spild fra bruser og håndvask kombineret med fødder kan gøre for nogle snavsede gulve.

Badeværelse renlighed behøver ikke at være en besværlig forslag, når vært houseguests. Tag disse små skridt og du vil finde dit job i slutningen af ​​ugen eller weekenden er meget lettere

Forebyggelse Badeværelse Bakterier i at sprede

Med hvad der foregår i et badeværelse, kan bakterier opbygge over korte mængder af tid. Hvis du undgå badeværelse bakterier bliver stuen eller soveværelset bakterier, er der et par enkle ting, du kan gøre for at hjælpe, en kort badeværelse hygiejnekravene vejledning, hvis du vil.

Først holde dit badeværelse rent regelmæssigt. Vi taler om dyb rengøring her og ikke bare tørre tællerne. De bakterier og andre badeværelse bakterier, der ophobes ikke bo på den let at få overflader. De kommer i krinkelkroge og revner på dine tællere, toiletter og håndvaske og intet mindre end en dyb rengøring vil gøre for at fjerne dem.

Du kan også hjælpe på problemet ved at bruge en antibakteriel renere når du jævnligt tørre ned dine dræn og bruser. Disse rengøringsmidler indeholder kemikalier, som kan dræbe badeværelse bakterier effektivt.

Ved at kombinere dyb rengøring med brug af antibakterielle rengøringsmidler vil holde badeværelse bakterier til et minimum, og i det mindste holde dem i badeværelset.

Et par tips om godt badeværelse Hygiejne

Hvis du er bekymret badeværelse hygiejne, men ved ikke hvor man skal begynde at fastsætte nye vane for dig selv, her er en kort badeværelse hygiejne vejledning. Badeværelse hygiejne er let at holde op med, er du bare ændre hvad du laver en lille smule.

Først holde dine forskellige rengøringsmidler adskilt. Hold dine barbermaskiner væk fra dine tandbørster. Du ønsker ikke at være børster tænder med hår og barberskum farvede tandpasta. Også, facial pulver ikke smager alt for godt på tandtråd, så hold makeup fri af alt andet.

Den vigtigste vej mod godt badeværelse hygiejne er enkel - holde badeværelset rent. Brug de mange rengøringsmidler til badeværelser, der er tilgængelige for hvert område af dit badeværelse. Regelmæssig brug af disse elementer vil give dig en samlet mere sterile omgivelser, og det er kernen i badeværelset hygiejne. Du ville ikke være praktiserende godt badeværelse hygiejne, hvis du indstiller din tandbørste ned på en beskidt bordplade.

Specifikke produkter er tilgængelige for bedre badeværelse hygiejne. Men hvis du ønsker det grundlæggende, holde området rent og dine forskellige toiletartikler adskilt.

Engangs Toilet Seat Covers - en sanitær løsning

For at kontrollere spredningen af ​​bakterier og andre skadelige elementer i offentlige toiletter, engangs toilet sædebetræk er en fantastisk løsning. Ingen ønsker at tænke på den sidste person, der har siddet på samme toiletsæde, og med toilet sædebetræk, behøver du ikke at.

Disse sindrige papirprodukter skæres til formen af ​​en typisk toiletsæde. De kreative dispensere, at de er gemt i gøre det nemt for alle, der ønsker at bruge en til at få det sat op i et snuptag. De sanitære fordele fra disse toilet sædebetræk er enorme. Den omstændighed, at de er disponible ved blot at skylle dem ud i toilettet når færdig gør dem også en Marvel effektivitet.

Disse toilet sædebetræk er lavet af papir, så tynd, at den opløses når tømte. Selvom robust og yde solid blokering mellem dig og sædet, vil det tynde papir ikke tilstoppe et toilet, når den er opdelt i en fin pulp.

Arrangere papiret kan synes vanskelig på først. Men sanitære fordele ved at bruge toilet sædebetræk gøre en indsats mere end det værd.

Kom over det offentlige badeværelse fobi!

Af Randall C

Lyt, offentlige badeværelser er skræmmende nok, som de er - selv uden en ekstra fobi af dem. Så jeg besluttede at i stedet for at lade min fobi regere mig, ville jeg ændre, hvordan jeg følte om brug af offentlige toiletter.

- Alle Goes

For nogle mennesker deres fobi ligger i det faktum, at de er nervøse og flov over at blive set offentligt. Når du låse den idé, at alle har til at bruge badeværelset, og de fleste af dem vil ikke engang anerkender du, mens de er i der du kan begynde at give slip på den bange følelse.

- Slap af

Når du befinder dig i badeværelset bare prøve og slappe af. Skade uanset stall eller urinal du ønsker, luk øjnene, nedturen dine skuldre, og bare gøre dig. Tror ikke. Lyt ikke til dine omgivelser, bare lade dig gå. Hvis dette ikke få dig afslappet nok, kan du endda tilføje i en lille vejrtrækning øvelse. Prøv fløjtende sagte, hvis du er alene, eller nynne en melodi. Målet er at få dit sind ud af emnet ved hånden.

- Påstand Privacy

Nogle mennesker kan bare ikke lide den manglende beskyttelse af personlige oplysninger et offentligt toilet tilbyder. Vær ikke bange for at gå ind i en bås bare at gå nummer 1. Hvis dette ikke er muligt så sørg for du står virkelig tæt på den faktiske urinal, da det vil skjule dig fra folk ved siden af ​​dig. Hvis selv det mislykkes, kan du beskytte dig selv med hånden, mens du går.

I det mindste dem bange for offentlige toiletter bør indse, hvor lidt alle andre omkring dem virkelig bekymrer sig.

Sådan, hvis du har et offentligt toilet Phobia (Paruresis)

Af Dave L

Har du vandladningsbesvær på et offentligt toilet eller i nærværelse af andre mennesker? Hvis ja, kan du lider af en social fobi kaldet undvigende paruresis.

Hvis du har problemer vandladning i det offentlige, er du ikke alene. Ifølge Den Internationale Paruresis Association omkring 21 millioner mennesker lider af undvigende paruresis. Mange mennesker har oplevet undvigende paruresis til en vis grad. Dette problem er ofte omtalt som havende en sky-blære.

Men der er en vigtig forskel mellem lejlighedsvis at skulle vente lidt længere tid at tisse og have undvigende paruresis.

Du har måske undvigende paruresis hvis du har konsekvent problemer vandladning omkring andre mennesker. Omfanget af problemet varierer betydeligt blandt paruretics. Nogle paruretics kan tisse i et offentligt toilet, men kun når de er alene.

Andre er helt ude af stand til at benytte et offentligt toilet. Dette medfører en stor forlegenhed til paruretic. Ofte paruretics befinder sig undgår situationer som koncerter og boldspil, hvor de kan have til at bruge en offentlig badeværelse.

Det skal dog bemærkes, at undvigende paruresis påvirker mere end blot evnen til at bruge offentlige toiletter.

Mange paruretics svært ved at tisse i ethvert miljø, hvor der er andre mennesker omkring. Selv støj folk der gør i et andet rum, kan være nok til at gøre det umuligt at lade vandet, selv i en privat badeværelse.

På trods af de vanskeligheder, der er forbundet med undvigende paruresis kan problemet løses. Hvis du lider af undvigende paruresis du skal lære afspændingsteknikker til at lindre din angst om tisser i tilstedeværelse af andre mennesker.

Den internationale Paruresis Association giver tips og støtte til dem, der lider undgåelse paruresis. Hvis du har dette problem, hjælp er let tilgængelige. Tal med en professionel til at erobre dette problem og at begynde at leve et mere komfortabelt liv.