Nyfødte Memories

Nyfødte Memories


Som forælder vil du blive glad for at vide, at bevare dyrebare nyfødte minder aldrig været nemmere.

Tiden flyver

Selvom du bruger dine dage i en søvn-berøvet dis, de første par måneder af dit barns liv vil sandsynligvis passere meget hurtigere end man kunne forvente. Faktisk er mange forældre, der sender deres børn på universitetet bemærkning om, at det ser ud som i går de stadig iført bleer!

Bevarelse Nyfødte Memories

Nyfødte Memories

Printable Baby Milestones Bog

Der er mange forskellige måder, du kan sikre minder fra dit barns første dage er ikke glemt. Et tidsskrift og et fotoalbum er de mest traditionelle metoder til hukommelse konservering, men de er ikke dine eneste muligheder. For eksempel:

 • Lav en scrapbog over dine minder fra dit barns første dage. Besøg LoveToKnow Scrapbooking for tips og projektideer.
 • Lav en video dagbog beskriver vigtige milepæle, såsom den dag, du bragte dit barn hjem fra hospitalet eller den første gang han eller hun spiste fast føde.
 • Invester i en stilfuld skygge boks til at vende breve, kort, rangler og bittesmå babytøj i billeder til dit hjem.
 • Køb et stort opbevaringsrum kuffert til at bruge som en "tidskapsel" for vigtige baby-memorabilia. Sæt en særlig dag, som eksamen fra high school, når du planlægger at give boksen til dit barn.
 • Køb en stor væg kalender til at bruge til at registrere notater om de søde ting dit barn gør på daglig basis. Pynt med baby-tema klistermærker eller mini udskrifter af dine favorit baby billeder for en hurtig og nem souvenir.
 • Brug MySpace eller en blog for at dele billeder og sjove historier om din baby med venner og familie, der bor langt væk. Derefter udskrive kopier af dine indlæg at tilføje til din søn eller datter baby bog. Besøg LoveToKnow sociale netværk til at lære mere om denne metode til kommunikation.

Tjek disse nyttige tips til at downloade det printbare Baby Milepæle Book.

Tips til Memory Projekter

Uanset hvordan du vælger at bevare minderne om dit barns vækst og udvikling, vil jobbet være lettere, hvis du kan huske disse enkle tips:

 • Afsætte en bestemt tid til at optage dine tanker. For eksempel kan du ønsker at tilbringe en time eller så nedskrive vigtige minder på den første i hver måned. Dette vil sikre, at du ikke ender håbløst bagud i dit projekt.
 • Håndskrevne breve er mere personligt, men det er fint at bruge en computer, hvis du føler dig mere komfortabel skrive dine tanker. Hvis du ikke er sikker på din stavning og grammatik færdigheder, kan tekstbehandlingsprogram også yde bistand på disse områder.
 • Skriv fra hjertet. Når det kommer til at bevare nyfødte erindringer, vær ikke bange for at være sentimental. Der er intet i verden, der kan sammenlignes med bindingen mellem en forælder og barn.
 • Hvis du har problemer med at beslutte, hvad erindringer er vigtigst, så tænk på de ting dine forældre indgår i din egen baby bog såvel som de oplysninger, du ville ønske, de ville have registreret om din barndom.
 • Lad ikke usikkerhed om din skriftligt evne, fotografering færdigheder, eller crafting talenter holde dig fra at optage dine tanker om oplevelsen af ​​at hæve dit barn. Husk, at din søn eller datter ikke bliver "klassificering" din indsats; det faktum, at du tog tid til at skabe en særlig souvenir er nok.
 • Du må ikke overse betydningen af ​​dagligdags ting. Mens de fleste forældre huske at registrere fødselsdage, julegaver og særlige ferie festlighederne, de mindre dagligdags øjeblikke har stadig værdi. Dit barns sjove manerer, relationer med søskende og foretrukne legetøj er detaljer, der fortjener en fremtrædende plads i referatet af din families historie.
 • Gør bevare nyfødte minder en gruppe indsats. Spørg familie, venner og andre særlige mennesker i dit barns liv at bidrage med deres egne erindringer til dit projekt.