Nyeste Biomedicinske behandlinger for autisme

Nyeste Biomedicinske behandlinger for autisme


Hvad er de nyeste biomedicinske behandlinger for autisme? Biomedicinske terapier er alternative medicinske behandlinger, der fokuserer på at behandle hele kroppen, baseret på idéen om, at ubalancer i kroppen bidrager til autisme symptomer. Mange mainstream læger anbefaler ikke biomedicinske behandlinger og nogle endda forsigtighed mod dem. Men en række personer med autisme bruge disse behandlinger og har rapporteret positive resultater.

Hvad er Biomedicinsk autisme Therapy?

Biomedicinsk autisme behandlinger er en gruppe af behandlinger til formål at behandle biokemiske ubalancer i kroppen, der menes at bidrage til autisme. Tilgangen voksede ud af den erkendelse, at mange mennesker med autisme har også andre medicinske problemer, såsom følgende:

 • Fødevareallergi og fordøjelsesproblemer
 • Gastrointestinale tilstande
 • Hormon ubalancer
 • Metaboliske forstyrrelser

Der er også en tro blandt de biomedicinske samfund, at nogle personer med autisme udvikler virusinfektioner og / eller giftige metal eksponering mod miljømæssige faktorer eller barndom vaccine reaktioner. Udøvere af biomedicin udvikle personlige interventioner, afhjælpning af de eksisterende medicinske spørgsmål eller ubalancer for at forbedre autisme symptomer. Hver behandling planen er individualiseret, fordi autisme er et spektrum forstyrrelse, der præsenterer i forskellige grader af alvor og sæt af symptomer.

Den Autisme Research Institute og nederlag Autisme Now

Dr. Bernard Rimland, grundlægger af Autism Research Institute (ARI) skabte den første biomedicinsk protokol for autisme, Defeat Autism Now (DAN), i slutningen af ​​1960'erne. Rimland og hans kolleger udviklet DAN protokol baseret på omfattende forskning. DAN har et stort netværk af læger, speciallæger og terapeuter, der behandler autisme gennem biomedicinske tilgange over hele verden. Mens DAN, og biomedicin generelt ikke anbefales af det bredere traditionelle medicinske samfund, er der en række DAN praktiserende licenseret læger.

Biomedicinsk autisme Behandlinger

Biomedicinsk autisme behandlinger varierer fra patient behov, og ved praktiserende læge. Men følgende typer af behandlinger falder inden for biomedicinsk paraply:

 • Kosttilskud at behandle vitaminmangel
 • Chelat at fjerne metal toksicitet
 • Særlige diæter udviklet til behandling af fødevarer følsomheder

Mange mainstream læger spørgsmålstegn ved sikkerheden af ​​disse biomedicinske protokoller som følge af bekymringer over korrekt ernæring og de mulige farer ved chelatbehandling.

Nyeste Biomedicinske behandlinger for autisme

Biomedicinsk autisme behandlinger er alle rettet mod behandling af en underliggende medicinsk problem eller biokemisk ubalance, der bidrager til autisme. Behandlingerne arbejder sammen for at fjerne eventuelle toksiske eksponeringer og hjælpe de berørte mennesker får sundere, hvilket også skulle forbedre autisme symptomer. De nyeste biomedicinske behandlinger for autisme omfatter følgende:

 • DMPS Chelat: DMPS er en forkortelse for 2,3-dimercapto-1-propansulfonsyre natrium eller 2.3 dimercaptopropane sulfonat. DMPS chelation administrerer chelateringsmidler for at fjerne giftige metal, såsom kviksølv og bly, som mange biomedicinske eksperter mener er bundet til autisme. DMPS kelation generelt intravenøst ​​af en læge. Men begge transdermale og orale former af terapi er også tilgængelige.
 • Vitamin B-6 og B-12 Tilskud: Det fremgår af ARI, mange mennesker med autisme er mangelfuld i vitamin B-6 og B-12. Vitamin B-6 tilskud, herunder vitamin B-12 skud, undertiden anbefales til de ramte personer. En række vitamin B-12 skud er ofte ordineres sammen med folinsyre tilskud. En B-12 behandlingsplan kan omfatte 3 B-12 skud den første uge, ugentlige B-12 skud for den anden måned, og derefter en gang om måneden B-12 skud for de næste tre måneder.
 • Hyperbar oxygenbehandling: Hyperbar iltbehandling indebærer giver ekstra ilt til cellerne i kroppen i en særlig tryk kammer. Teorien bag terapi er, at rige oxygen eksponering fremmer positive celleforandringer og kan forbedre immunsystemet.
 • Enzym Therapy: Diætmad enzymer kosttilskud kan hjælpe nogle personer med autisme, ifølge en ARI undersøgelse 2002. Enzym terapi kan hjælpe fordøjelsen af ​​de pepsides, exorphins, som kan have mulige bånd til autisme. Fyrre seks patienter i alderen 5 og 31 tog en kosten enzym supplement i 12 uger. Alle deltagere viste en signifikant forbedring i deres autisme symptomer. Ifølge ARI undersøgelse forbedringer varierede fra 50 til 90 procent i nogle individer.
 • Behandlinger mod svamp: Nogle autisme forskning tyder på, at overvækst af svampen Candida kan bidrage til adfærdsmæssige og fordøjelsesproblemer forbundet med autisme. En biomedicinsk praktiserende læge kan anbefale behandlinger mod svamp til at bekæmpe overvækst af candida.
 • Glutein-fri Cassein-fri kost (faste bruttoinvesteringer Diet): Den faste bruttoinvesteringer kost eliminerer en fælles korn protein, gluten, og et mejeri protein, kasein, som kan udløse sundhedsmæssige problemer hos mennesker med gastrointestinale problemer og fødevareallergi. Da gastrointestinale problemer kan opstå med nogle tilfælde af autisme, kan faste bruttoinvesteringer kostvaner forbedre fordøjelse og optagelse af næringsstoffer.

Effektivitet og sikkerhed

Biomedicinsk terapi for autisme er kontroversielt, fordi det er en alternativ behandling, der har sikkerhedsmæssige bekymringer, som traditionel medicin. En stor del af autisme samfund deltager i biomedicinske behandlinger, og finder dem effektive. Alligevel er mange biomedicinske praksis ikke accepteret af mainstream medicinske samfund, fordi der ikke er nok videnskabelige undersøgelser til at bakke effektiviteten af ​​behandlingerne. Kost, som faste bruttoinvesteringer, giver ikke tilstrækkeligt vigtige daglige næringsstoffer, og chelatbehandling kan være dødelig.

Finde en læge, der praktiserer Biomedical Therapy

Nogen overvejer biomedicinsk terapi for autisme bør finde en kvalificeret læge, der praktiserer biomedicin. Besøg Autism Research Institute websted for at få en liste over DAN anbefalede læger og biomedicinske eksperter.

Det er også en god idé for folk at få mindst tre medicinske udtalelser, før du begynder en alternativ autisme behandling, såsom biomedicin. Det kan være nyttigt at forstå både den traditionelle medicinske tilgang til autisme og dens syn på biomedicinsk terapi samt biomedicinske tilgang til behandling af autisme, før der indgås en behandlingsplan at træffe en informeret beslutning.