Nye Foundation makeup produkter til foråret 2009

Kosmetiske virksomheder har lanceret en række perfekte makeup fundament produkter til dette forår-sommer sæson. De er alle meget forskellige med den eneste fælles træk - maksimal hydrering af huden og UV-lys beskyttelse.

Nye Foundation makeup produkter til foråret 2009

Photo'Perfexion af Givenchy

Givenchy med Liv Tyler som ansigt for linjen tilbyder Photo'Perfexion inspireret af digitale billeder. Denne væske makeup fundament 's formel indeholder to unikke komplekser. SkinPerfector dækker ufuldkommenheder som rynker eller pigmentpletter mens Lighting indeholder optiske partikler, som afspejler lyset og skaber et strålende udseende. Så du får den samme perfekte hudfarve som på Photoshop redigerede billeder.

Nye Foundation makeup produkter til foråret 2009

Diorskin Nude fra Dior

Diorskin Nude giver et værktøj til at skabe illusionen af ​​nøgne hud som Monica Bellucci er. Fugtgivende makeup fundament (det anbefales at opbevare det i et køleskab) og crumby pulver indeholder vitaminer, oligoelementer, og - hvad der virkelig gør en forskel - mineraliseret vand for friskere og lysere udseende. Noget tæt i tekstur, cremen bogstaveligt smelter gennem huden, hvilket giver en jævn og lidt mat tone til dit ansigt. Pulveret giver silkeblød hud og skaber naturlig glød. Den kan anvendes både på ren hud og over foundation på din T-zone.

Nye Foundation makeup produkter til foråret 2009

Næsten Powder Makeup fra Clinique

Kompakt pulver Almost Powder Makeup fra Clinique synes at være den mest "avancerede" blandt lignende produkter. Det tager dobbelt så lang tid at gøre det - resultatet er luftig og blød konsistens, der giver dækning for eventuelle mangler uden at se tung. Hvad mere er, betyder det ikke tilstoppe porerne og fungerer perfekt for enhver hudtype, fugtgivende tør hud og fjerne ekstra glans fra fedtet én.

Nye Foundation makeup produkter til foråret 2009

Hydramax + Active Teinte fra Chanel og Ultra Facial Tinted Moisturizer fra Kiehl s

Chanel og Kiehl s også lanceret nye fluid fonde - pleje og makeup i ét rør. Hydramax + Active Teinte fra Chanel som en tilføjelse til Hydramax + Active linje er en stor blomst-duftende fugtighedscreme, der skaber en frisk og afslappet look. Ultra Facial Tinted Moisturizer fra Kiehl s, skabt som ultra-fugtgivende creme, kommer i tre nuancer, som er en smule mørkere end en naturlig farve i huden, så det giver en illusion af tan.

Nye Foundation makeup produkter til foråret 2009