North Carolina Mortgage

North Carolina Mortgage
North Carolina byer som Raleigh og Charlotte tilbyder historiske ejendomme, trendy enfamiliehuse, ejerlejligheder og rækkehuse.

Med verdens berømte byer, North Carolina byder på mange muligheder for boligkøberne. Hvis du er i markedet for en North Carolina realkreditlån, er det vigtigt at have oplysninger om den Tar Heel tilstand.

Hvorfor Køb i North Carolina

Markedet for fast ejendom i North Carolina er fantastisk. Hjem påskønnelse værdier i staten er steget voldsomt i de seneste år, hvilket gør en North Carolina pantsætte en sand investering.

Byer som Raleigh og Charlotte tilbyder historiske ejendomme, samt enfamiliehuse, ejerlejligheder og rækkehuse. Sø og hjem beachfront kan findes i Carolina Beach og andre berømte badebyer.

Det anslås, at titusinder af mennesker flytter til North Carolina hvert år. Hastværket viser ingen tegn på at stoppe når som helst snart. Dette sikrer, at der altid vil være en efterspørgsel efter North Carolina fast ejendom. Husejere i staten bør ikke have nogen problemer med at sælge deres ejendom eller erhverve aktier.

North Carolina realkreditlån

Hvis du er i markedet for en North Carolina lån, bør du nemt kunne kvalificere sig til en. Fordi staten har sådan en varm ejendomsmarked, der er mange långivere clamoring for erhvervslivet. Det giver en meget konkurrencepræget marked, og er en god nyhed for alle, der leder efter en North Carolina realkreditlån.

Hvis du er interesseret i at lære mere om at finansiere en North Carolina hjem, North Carolina Housing Finance Agency tilbyder et væld af oplysninger på deres hjemmeside. Du kan få aktuelle rentesatser, lån program info, et hus ressource guide og meget mere.

Finde en långiver

Ligesom på udkig efter et realkreditlån i en anden stat, når de søger en North Carolina realkreditlån, er det meget vigtigt at finde den rigtige långiver.

Långiver du vælger, vil afgøre, hvilken type realkreditprodukter du nødt til at vælge fra, samt den rente, du betaler på dig lånet.

For at sikre, at du finder den rigtige långiver, er det en meget god idé at få flere pant citater før acceptere et lån godkendelse tilbud. Dette vil give dig mulighed for at foretage sammenligninger med hensyn til udlån gebyrer, lånevilkår og renter.

Hvis du ønsker at fremskynde hele processen, overveje at få pant citater online. De fleste långivere har en tilstedeværelse på internettet og kan give dig et tilbud og godkendelse lige over internettet. Du kan også prøve at besøge en af ​​de mange steder, der tilbyder mulighed for at udfylde en ansøgning og modtage flere tilbud fra flere udlån institutioner.

North Carolina Mortgage Loan Love

Aggressiv udlån er blevet en stadig dårlig problem i udlån industri. Som følge heraf har mange stater vedtaget love mod aggressiv udlån til beskyttelse låntagere. North Carolina var en leder i denne proces, og var den første til at vedtage lovgivning mod aggressiv udlån. Siden den første lov blev vedtaget i 1999, anslås det, at North Carolina låntagere har sparet mere end $ 100 millioner. Predatory love i North Carolina forhindre:

  • Agressiv prispolitik og gebyrer - Långivere er ikke tilladt at kræve for høje forudbetaling sanktioner betød at fange låntagere i høje omkostninger lån, giver returkommission til mæglere, eller finansiere urimelige gebyrer.
  • Urimelig afskærmende praksis - Ved beskyttelse af loven, er husejere lov til at kæmpe mod en afskærmning, selv efter et lån er blevet solgt.
  • Lån Flipping- Långivere er ikke tilladt at gentagne gange tillader en boligejer at refinansiere et lån, vel vidende, at boligejer har ingen måde at afbetale akkumulerende gæld og gebyrer.

Selv med disse långivende love på plads, er det vigtigt for dem, der er på udkig efter en North Carolina pant til at være meget forsigtig, især når shopping på markedet for subprime udlån.