Nordic Walking vs. Running

Stavgang oprindeligt kom i forgrunden som en måde for skiløbere at træne i lavsæsonen, når der ikke var nogen sne. Cross-country skiløbere ville tage poler, der lignede skistave og fortsæt til at træne på land for at holde sig i form og klar, når sæsonen ski ville starte op igen. I dag er stavgang anerkendt som et vægttab værktøj, men så igen, kører sandsynligvis brugt mere almindeligt som en måde for den gennemsnitlige person til at holde deres vægt i skak og holde sig i form. Stavgang er lettere på dine ben, fordi du er fremdrives med af polerne, mens den kører er hårdere på dine ben, hvilket er en knibe, hvis du er blevet opereret, eller hvis du har dårlige knæ til at begynde med.

Nordic Walking

Stavgang har udviklet sig til en semi-populært middel til fitness og motion for mange mennesker over hele kloden. Skønheden med stavgang er, hvordan det giver dig mulighed for at bare få tilgængeligheden af ​​at tage en regelmæssig tur med overkroppen, og kernen træning, der er tæt på, hvad du får, hvis du nordisk ski. På grund af denne egenskab ved stavgang, siges det at forbrænde kalorier bedre end blot almindelige walking; på grund af noget, der hedder den fedtforbrændende zone, er stavgang også meningen at forbrænde flere kalorier end at køre. Løb tvinger dig til at øve dig selv til det punkt, hvor din puls er så hurtig, at din krop ender brændende sukker som sin primære brændstof i stedet for fedt. På grund af stavgang tempo, du indtaster et rigtigt fedt-brænding zone, der lader dig brænde flere kalorier, end ved at køre.

Løb

Udover at gå, løbe, er en af ​​de ældste og mest billige måder at tabe sig og holde sig i form. Det er billigere end stavgang, fordi du ikke behøver at gå ud for at købe polerne; det er også et mindre besvær at køre, fordi du ikke behøver at bekymre dig om at slæbe omkring dine poler. Men hvis du har problemer med knæ eller er af en vis alder, vil kører gøre dig nogen tjeneste på trods af sin evne til at hjælpe dig med at tabe og holde det ud. Stress fra virkningen af ​​at køre nogle gange forværres dine ben og knæ, især hvis du er i en sårbar demografisk. Løb er en full-body workout, selv om, fordi en masse af din krop udøves hver gang du kører.

Konklusion

Mens stavgang forbrænder flere kalorier end at køre, denne tilsyneladende fordel skal sidestilles med sin tunge. Løb er langt nemmere at praktisere, da alt, hvad du virkelig har brug for er en effektiv par løbesko, mens stavgang kræver specialudstyr på polerne, hvilket ikke kun yderligere omkostninger, men er også mere besværligt. Men hvis du er på en vis alder eller har haft knæproblemer, vil du ønsker at nordisk-walk i stedet for løb.