Nødstedte Små Messenger Tasker

Nødstedte Små Messenger Tasker
Carry det hele med stil!

Med deres robuste charme og praktisk tilrettelæggelse, nødstedte små messenger tasker lave en perfekt carry alle for campus studerende eller byboere.

Appellen af ​​Messenger Tasker

Messenger poser er kloge valg for dem, der søger komfort og funktion. I modsætning til storskrald hobo tasker eller rygsæk punge, er messenger tasker bæres komfortabelt i hele kroppen over den ene skulder, hvilket frigør armene for aktiviteter som cykling, kaffe knuget eller hundeluftning.

Messenger tasker debuterede i modeverdenen tilbage i 1950'erne, da Frank De Martini og hans to døtre, Kathleen og Marge, der er nedsat en underjordisk butik i New York City er kendt som De Martini Globe lærred Company. Selvom messenger tasker tidligere blev anvendt til transport af post og gods med Pony Express ryttere samt cykel kurerer, De Martini Globe Canvas Company skabt deres allerførste taske for offentlige ansatte at bære deres værktøjer op telefonpæle med lethed.

I dag, messenger tasker er en populær unisex taske stil, der opfylder de krav og behov alle slags mennesker livsstil. Hvis du leder efter en klassisk måde at bære medier, dokumenter eller skoleartikler, messenger tasker tilbyder holdbarhed uden at ofre stil.

Hvor kan jeg købe Nødstedte Small Messenger Tasker

På grund af deres popularitet, kan nødlidende små messenger tasker findes på mange trendy butikker samt de mere almindelige store kasse butikker, såsom Wal-Mart. Unisex butikker som Urban Outfitters også bære et stort udvalg af nødlidende lærred og lædervarer.

For en original eller unik taske, ikke rabat videresalg, sparsommelighed, eller vintage butikker. Foruden thrifting, en auktion site som eBay har en bred og eklektisk udvalg af messenger tasker fra individuelle sælgere. Med Worldwide Shipping til rådighed, at finde en lejlighedskøb prissat messenger taske rig på historie gør jagten på den perfekte taske spændende!

Få Distressed

Hvis du køber en nødlidende taske er ikke en mulighed, overveje sørgeligt din egen lærred eller læder messenger taske. Sørgeligt kan være en nem måde at tilføje karakter til en ellers kedelig taske. Hvis du har en gammel taske, der har set bedre dage, men alligevel mangler robust charme, tilføjer ekstra sørgeligt kan helt ændre udseendet. Der er flere måder at nød en taske på et budget.

Pinefulde Læder tasker

  • Til nød læder, tage posen og groft slog det hen over fortovet eller forsigtigt ridse overfladen med en finkornet sandpapir, med fokus på de hjørner, hvor aldring naturligt ville forekomme.
  • For at øge farve, let blande en skosværte dybt ind i nødlidende revner.

Sørgeligt lærred eller klud

  • Til nød en klud materiale vaskes posen i vaskemaskinen på kølige, let ru kanter af posen med en finkornet sandpapir indtil stoffet begynder at pille, derefter forlade posen ud i solen for at tørre.
  • Hvis du vil tilføje en alderen patina til en lys farvet taske, overveje te farvning eller døende stoffet. Hvis du vil oprette en te plet, skal du to te poser for hver 8 ounces vand. Kog vand nok til at dække taske på komfur. Hæld kogende vand i en spand sammen med nok teposer for mængden af ​​vand, der anvendes. Lad te og messenger taske i blød grundigt. Altid tillader stoffet til farvning dybere end ønsket. Når posen er skyllet, mister lidt farve. Tea farvning virker på alle naturlige fibre, herunder linned, silke og lærred, så sørg for at overveje et farvestof indstilling, når foruroligende nogen af ​​disse naturlige indhold.

Udforsk anvendelserne

Når du har den perfekte taske til dine behov, vil du hurtigt begynde at indse komfort og holdbarhed af de klassiske form tilbud. Uanset om det er en tur til butikken eller en tur i parken, en nødlidende lille messenger taske er sikker på at bære dine fornødenheder i stil.