Niagara Falls Vacation

Niagara Falls Vacation

Ferie i Niagara Falls er et godt valg for besøgende fra USA og er kendt som en af ​​verdens førende bryllupsrejse pletter. Alligevel Niagara Falls tilbyder så meget mere.

Forstå Falls

Omkring 12.000 år siden, jorden flyttet og skabte de to spektakulære vandfald, der danner Niagara Falls. "American Falls," den smalleste af de to, ligger på 180 meter høj og 1.075 meter bred. Den bredere "Horseshoe Falls" er placeret på den canadiske side, og er et imponerende 2.200 meter bred. Selvom det canadiske "Horseshoe Falls" er lidt kortere på 170 meter høj, det er lige så dramatisk som de amerikanske Falls. Omgivet af USA og Canada, kan besøgende ophold i USA eller hoved over grænsen for en smag af alt, Ontario har at byde på, når du besøger Niagara Falls.

Introduktion til Niagara Falls

Beliggende inden for en halv time af Buffalo, New York, er Niagara Falls let at nå med tog, fly eller bil. Buffalo Niagara International Airport er let tilgængeligt med fly ankommer og afsejler regelmæssigt. Besøgende, der ankommer med fly vil finde de mange på stedet biludlejningsfirmaer at være yderst praktisk. De uinteresserede i kørsel vil finde en række af tilgængelige van og bus transport tjenester til en rimelig pris. Bryllupsrejse, på den anden side, måske ønsker at spendere på en af ​​de snesevis af limousine selskaber, der leverer transport til en rimelig pris. De bange for at flyve også behøver ikke bekymre dig. Amtrak giver regelmæssig togforbindelse ind og ud af Buffalo. Du kan være i stand til at finde bedre priser, hvis du køber en hel Niagara Falls feriepakke.

Passerer grænsen

Turister, der ønsker at krydse grænsen til den canadiske side af Niagara Falls bør være opmærksom på et par ting. I øjeblikket er bevis for statsborgerskab kræves for indrejse i Canada. Det kan være et pas (den bedste dokumentation) eller en original eller bekræftet kopi af din fødselsattest, ledsaget af et foto-ID, såsom et kørekort. En kørekort alene ikke er tilstrækkelig dokumentation. Afhængig af tidspunktet på dagen, kan overfarten tage mellem ti og tyve minutter.

Besøgende skal også være parat til at besvare et par spørgsmål om deres rejseplaner og længden af ​​opholdet i Canada. Der er snak om, at pas vil være forpligtet til at krydse den canadiske grænse i 2007. Derfor investerer i et pas i sidste ende vil være en nødvendighed.

Når du rejser til Canada, så husk at de besøgende skal betale afgift på den returflyvning, hvis de overstiger den udstationerede grænse på personlige køb i Canada. I øjeblikket besøgende opholder 24 timer eller mindre kan bringe tilbage køb alt $ 50 canadiske. Besøgende opholder 48 timer eller mere at finde denne grænse forhøjes til $ 200 canadiske.

Steder at bo på din Niagara Falls Vacation

Med en bred vifte af bed & breakfast virksomheder, hoteller, moteller og kroer vil besøgende finde egnede indkvartering til en pris, de kan betale. Husk valutakursen mellem canadiske og amerikanske valuta. I øjeblikket 8-7 amerikanske cents er lig med en canadisk dollar. Det betyder et hotel i Niagara Falls på den canadiske side, der opkræver $ 75 per nat vil lige omkring $ 65 amerikanske dollars. Denne simple kendsgerning kan gemme et bundt af penge i det lange løb. Det helt sikkert betale sig at sammenligne hotelpriser på begge sider af grænsen.

Ting at gøre i Niagara Falls

Niagara Falls Vacation

Niagara Falls består af 200 hektar af beskyttede arealer. Der er masser af aktiviteter for at behage besøgende i alle aldre. At tage en hike og derefter nyde en rolig picnic er en mulighed. Fotografer vil glæde ved de mange forskellige steder i hele området. Disse turister har brug for mere praktiske aktiviteter vil blive begejstret med den brede vifte af attraktioner. Akvariet i Niagara tilbyder en bred vifte af marine liv til visning og undersøge. Den populære Maid of the Mist tur tager turister på et nærbillede ride af Niagara Falls. For de mere eventyrlystne sjæle, tage en tøjret helium ballon ride over Niagara og opleve området fra en vildt anderledes synspunkt. Niagara Falls tilbyder langt mere end en turist nogensinde kunne forestille sig. Shopping, attraktioner, og fine dining er kun en begyndelse.