New Car Lease

New Car Lease


Leasing en ny bil er et af midlerne til at opnå privat transport. Du ejer ikke bilen. I stedet betaler du for det privilegium at dets anvendelse ved en lavere kurs end en leje. Nye bil leasing tilbud er fristende, fordi at købe en bil direkte med finansiering over en periode, der kan overstige fem år kan resultere i betalinger næsten det dobbelte af din leasing gebyrer. Du har generelt fire muligheder at vælge imellem i slutningen af ​​dit lejemål: købe det leasede køretøj, bruge det som en trade-in på en ny bil, returnere den, eller du kan forlænge din lejekontrakt for en anden specifik periode. At vide, om at købe eller lease en bil er måske ikke en let beslutning.

Fordele og ulemper

Leasing kan være billigere. Hvis du ikke har noget imod at blive viklet ind i en aftale, der låser dig i 36 måneder eller deromkring, så skal du tage en annonceret deal. En af de største ulempe er, at efter leasingperioden er overstået du har fået til at returnere bilen. Mens der i besiddelse af bilen er der flere begrænsninger om, hvad du kan eller ikke kan gøre, for det meste relaterede til, hvor mange miles du kan sætte på bilen.

Leasing omfatter honorarer ved forenden og bagenden og højere finansieringsomkostninger samt. Hvis du ikke kan lide din aftale, i modsætning til ægte bilejere, du kan ikke handle ind eller sælge din bil og købe en anden. Du sidder fast med handlen, indtil lejemålet udløber, eller risiko betale betydelige bøder. Det er ofte en bedre aftale for at købe en bil og køre det indtil hjulene falder af, forhåbentlig længe efter at lånet er betalt. Men bil finansiering kræver god kredit. De fattigere kreditvurderinger gøre for højere betalinger og højere renter.

Betalinger

Uforsigtige forbrugere går i stå med dårlige tilbud, simpelthen fordi de ikke kan se ud over den "lave" månedlige betaling gulerod dinglende foran deres øjne. Leasing er baseret på producentens vejledende udsalgspris (MSRP) med ekstra afgifter for forsikring, udvidede garantier, ekspeditionsgebyrer og andre elementer tilføjet på for god foranstaltning. Når du leaser, behøver du ikke betale for en bils fulde værdi, kun afskrivninger, eller hvor meget bilens værdi falder, mens du værktøj omkring i byen. En bil kan miste 50% af sin værdi i løbet af en treårig periode. Hvad der er tilbage, er dets restværdi. Leasing en bil for restværdi er ideel, hvilket resulterer i lavere betalinger.

Men leasing tilbud modregnes med kilometertal restriktioner, der begrænser brugen til 10.000 -15.000 miles om året. De fleste bilister gennemsnit 12200 miles om året, så du allerede er bakket ind i et hjørne. Og er ikke formålet med at have en ny bil er frihed til at rejse, hvor og hvornår du ønsker?

Andre tilføjede gebyrer omfatter en $ 600 "Der lease erhvervelse gebyr", slået på af automaker eller finansieringsselskab, der daekker din lejekontrakt. Et depositum kan også være nødvendigt, svarende til en måneds betaling, normalt refunderes. Når din lejekontrakt slutter, og du tænder i bilen, få sat for en "gebyr lease bortskaffelse," $ 400 for høje kilometertal gebyrer på 15-30 cent en mile, og diverse omkostninger for "slitage", som gælder for noget mekanisk eller kosmetisk .

Skjulte gebyrer

Der er en række skjulte gebyrer i en lejekontrakt. Disse er normalt kaldes "penge faktorer." For at få en idé om, hvor dyrt det er at lease, tage den nuværende rente og gange med 2.400. Forhandlerne vil også nogle gange markere penge faktor gebyrer bare for at sikre de gør nok på handlen. For eksempel leje en $ 30,000 bil i tre år resulterer i omkring $ 3900 i gebyrer, omkring $ 1.000 højere end en tre-årigt lån, selv med matchende rente på 5,7%.

Beskyt dig selv

Selv efter at lære om leasing du er en ulempe. Du behøver simpelthen ikke bruge så meget tid på at tænke over de ins og outs af en bil leasing som sælger gør. Der er dog nogle måder, du kan beskytte dig selv, når du indtaster haj-angrebne farvande.

  • Gør din forskning. Tjek leasing tips og Federal Reserves forbruger leasing guide
  • Forhandle hårdt. Spil spillet som hvis du køber. Gem din lejekontrakt kort efter du har bilægge en pris med bilforhandler. Forbered stønnen.
  • Lav en up-front kilometertal køb. Da begrænsninger i kilometertal begrænser, bosætte sig på forudbetalte gebyrer stedet backend overskydende kilometertal gebyrer, der vil være dyrere.
  • Læs det med småt nøje. Note begrænsninger, sanktioner og end-of-lease procedurer, at klausuler præcis matcher dine forhandlede krav, kapitaliserede omkostninger eller de samlede forhandlet pris og gebyrer, minus eventuelle handel-i værdi og ned betaling.
  • Tjek dine numre, før du underskrive, kontrollere numrene via en lejekontrakt lommeregner du kan finde på BankRate.com.

Leasing din bil

Leasing en bil giver god økonomisk mening for nogle mennesker. Hvis du er en af ​​disse mennesker, så vil du næsten helt sikkert vil lease frem for at købe. Sørg for at du har gjort dit hjemmearbejde og forberedt dig selv, før du går ned til partiet. Når du får regningen i den mail, du vil blive glad for at du gjorde.