Naturligvis Nora Interview

Naturligvis Nora Interview
Naturlig, farverig kage og frosting

Mens gourmet mad ofte er forbundet med lang forberedelse, en af ​​de vigtigste faktorer er inddragelsen af ​​høj kvalitet ingredienser til at gøre store vinsmagning fødevarer. Med tidspres, der plager de fleste af os i disse dage, convenience fødevarer, der giver overlegen kvalitet er nogle af de mest værdifulde rådighed. Naturligvis Nora passer regningen med et bedre produkt, der giver vital nem tilberedning. Nora Schultz, formand og medstifter af naturligt Nora, Inc., for nylig enige om at drøfte hendes innovative produktlinje.

Naturligvis Nora Company Baggrund

Naturligvis Nora Interview
Nora Schultz

LoveToKnow (LTK): Fortæl os lidt om dine produkter og hvad der gør dem forskellige fra andre blandinger derude?

Nora Schultz (NS): I modsætning til andre blandinger, vores produkter er 100% naturlige og indeholder ingen kunstige ingredienser. Ingen hydrogenerede olier (ingen trans fedt), ingen kunstige smagsstoffer, farver eller konserveringsmidler. De har heller ikke indeholder nogen mejeri eller soja og kan fremstilles mejeri-fri eller soja-fri. Du kan se, hvor forskellige de er fra andre mærker på denne sammenligning diagram. Folk fortæller os, at de har en meget "hjemmelavede" smag, og de er glade for at passere dem ud som deres egen.

LTK: Hvad inspirerede dig til at starte Naturligvis Nora?

NS: Som en mor, jeg elsker at bruge tid i køkkenet med mine børn. Ikke overraskende, de elsker at forberede desserter! Det er vigtigt for mig, at de udvikler sunde spisevaner og vide hvad der er i den mad, de spiser. Boxed kagemix og dåse frostings var en enorm tidsbesparende for os, men da jeg lærte, hvad der var i dem, jeg var meget ulykkelig. Jeg kunne ikke lide at fortælle mine børn, jeg ikke ønskede at gøre kager de ønskede-især de konfetti kager (med små farvede drysser i dem). Da jeg ikke kunne finde nogen mixes, at jeg følte godt om, besluttede jeg at udvikle min egen.

Tager Cake

LTK: Hvad har været de reaktioner på dine produkter på markedet? Hvilken form for feedback får du fra kunder?

NS: Den positive respons har været overvældende. Aldrig forventet at få de uønskede e-mails og telefonopkald i "tak!" at vi modtager.

LTK: For dem med mejeri følsomhed, er der en erstatning for smør du anbefale i frosting?

NS: Margarine (trans-fedt fri, naturligvis) fungerer godt som en erstatning for smør i frosting. Soja mælk også gør et fremragende stykke arbejde i stedet for komælk.

LTK: Mens de fleste af dine mix har ikke nogen majssirup, behøver de farvede bits i Alot'a Dots kager indeholder den. Med nogle af de seneste nyheder på høj fructose corn sirup, har du nogen planer om at erstatte den med sukker eller en anden ingrediens?

NS: Vi har helt sikkert haft den samtale, og vi bruger ikke high-fructose corn syrup. De farvede bits er fremstillet af en base af majs faste stoffer og "simple" corn syrup- som hidtil har været den bedste naturlig erstatning, vi har fundet for ingredienserne i kunstige drysser.

LTK: Hvad er den mest populære kage smag?

NS: Sunny Yellow er den mest populære, men Munter Chokolade er en meget tæt nummer to!

LTK: Hvor kan interesserede finde din kage og frosting mix til salg?

NS: De kan finde en lokal forhandler på vores hjemmeside eller find en forhandler, der sælger dem online på Naturligvis Nora. Amazon tilbyder i øjeblikket en række pakke med tre Naturligvis Nora kagemix og tre frosting blandinger.

Nora giver tilbage

LTK: Vi forstår du har et initiativ kaldet "Bag store skoler" for at hjælpe skolerne med fundraising. Her på LoveToKnow, vi elsker at høre om virksomheder, der giver tilbage til deres lokalsamfund. Kan du fortælle os om programmet, og hvorfor du startede det?

NS: Som forældre vi anerkender, at fællesskabet fundraising indsats er afgørende for skoler. Forældre-rejst finansiering ofte dækker bøger, kunst programmer, selv nye faciliteter. Vi befandt os donere mixes til vores børns skoler til at hjælpe dem med at generere yderligere finansiering og skabt vores "Bag store skoler" program til at hjælpe skoler over hele landet. Mange organisationer holde bage salg eller andre begivenheder, hvorunder de sælger forfriskninger. Vi vil donere kage og frosting blandinger (mængder begrænsede) til enhver skattefri PTO / skole organisation, der ønsker at forberede og sælge kage at rejse midler til deres skole.

Kommende produkter

LTK: Nu hvor du har bevist din succes i kagen og frosting mix markeder, er der noget nyt i udvikling, vi kan se frem til at se fra dig?

NS: Ja! Hold øjnene åbne senere i år for vores nye brownie mix. Der vil være mange flere alle naturlige og lækre produkter til at komme fra Naturligvis Nora.

Lækre kager fra Nora

I øjeblikket er denne serie af naturlige bagning blander tilbyder muligheder for chokoladekage, gul kage, vanilje kage med chokolade cookie bits og vanille kage med farvede "konfetti". Rimdannelse kommer i vanille, chokolade, vanilje med farvede drysser og vanille med chokolade cookie stjerner. Med en bred vifte af kage mix og frosting smag, og ingen kunstige ingredienser, naturligvis Nora har uforfalsket bagning løsninger, der smager gourmet og skabe sjov for hele familien vil elske!