Naturlægemidler behandlinger for autisme

Naturlægemidler behandlinger for autisme


En af mange alternative behandlinger for autisme, naturlægemidler behandlinger er kontroversielle i den medicinske verden. Men mange mennesker rapport forbedring i nogle af de kendetegnende symptomer på autisme spektrum forstyrrelser på grund af disse plantestoffer behandlinger. Hvis du overvejer denne type behandling til dig selv eller dit barn, er det vigtigt at lære så meget som muligt om effekt og potentielle lægemiddelinteraktioner.

Fem Kosttilskud og naturlægemidler for Autisme

Melatonin kosttilskud

Ifølge National Institute of Health (NIH), melatonin er et supplement, som sandsynligvis effektiv for børn med autisme, der kæmper med søvn. Da søvnforstyrrelser kan være en stor udfordring for familier, der beskæftiger sig med ASF, kan melatonin kosttilskud være en betydelig hjælp. Det er også muligt, at børns adfærd og kommunikation evner vil forbedre som en indirekte følge af brugen af ​​medicin til at få regelmæssig søvn.

Men NIH også advarer om, at melatonin er muligvis usikker til børn, og advarer om, at den ikke bør anvendes af børn. Det kan forstyrre udvikling, især i ungdomsårene. Hvis dit barn har en alvorlig søvn problem forbundet med autisme, så tal med din læge om, hvorvidt melatonin er risikoen værd.

Der er flere lægemiddelinteraktioner med melatonin. Tal med din læge, hvis du (eller dit barn) tager anden naturlægemidler, recept eller over-the-counter medicin, før du prøver melatonin.

Ginger Root

Anekdotisk, forældre rapporterer, at ingefær kan hjælpe med symptomer på autisme, selvom der ikke er nogen undersøgelser, der sikkerhedskopiere denne påstand. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan ingefær være effektivt i behandling af gastrointestinale klager. Da en del af mennesker med autisme også kæmper med gastrointestinale problemer, kontrollere disse symptomer med ingefær kan gøre det lettere for dem at fokusere på interaktioner og adfærd.

Ingefær er ikke sikkert for børn under to år, men ældre børn og voksne kan prøve denne behandling med bistand fra en læge. Det er også vigtigt at huske på, at ingefær forstyrrer flere receptpligtig medicin, især blodfortyndende medicin, blodtryk medicin og diabetes behandlinger.

Gingko Leaf

Ifølge Integrative Medicine for børn i maj Loo, gingko blad er en kontroversiel behandling for mennesker med autisme og kognitiv svækkelse. Anslået procentvis kognitiv svækkelse varierer afhængigt af undersøgelsen, men forskere mener, at en delmængde af mennesker med autisme har også en IQ under 70. Forbedring kognitiv funktion af disse personer vil kunne medvirke til at reducere symptomer på autisme; Imidlertid har der været meget få undersøgelser om gingko blad og autisme.

Loo advarer også, at bivirkninger af gingko blade, som kan omfatte overdreven blødning, kramper, muskelsvaghed, hovedpine, og mave klager, gør det usikkert at bruge med børn. Gingko blade kan forstyrre en række receptpligtig medicin, herunder beslaglæggelse forebyggelse medicin, blodfortyndende medicin, diabetes medicin, og andre. Det kan også forårsage en negativ interaktion med en række andre naturlægemidler kosttilskud, som ingefær, Savpalme, og andre.

Perikon

Perikon er en populær urtekosttilskud, der typisk anvendes til behandling af depression og humørsvingninger og er undertiden bruges som en alternativ behandling for autistiske symptomer. En undersøgelse fra Hospitalsenheden Bolzano, Italien fandt, at tillægget ikke forbedre symptomer på autisme betydeligt. Undersøgelsen fandt, at perikon let reduceret irritabilitet hos nogle patienter.

Ifølge University of Maryland Medical Center, perikon har få bivirkninger. Disse kan omfatte fordøjelsesproblemer, sollys følsomhed, træthed og hovedpine. Derudover perikon har en række interaktioner, herunder p-piller, blodfortyndende medicin, immune suppressants, depression medicin og andre.

Perikon kan også øge symptomerne på ADHD, som påvirker en undergruppe af personer med autisme.

Passionflower Uddrag

Mange plantelægemidler, der foregiver at behandle autisme også nævnes passionflower ekstrakt. Der er ikke videnskabelige undersøgelser, der understøtter brugen af ​​passionflower ekstrakt for gennemgribende udviklingsforstyrrelser; dog kan det hjælpe med søvn, ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Phytoterapi Research. Da en del af mennesker med autisme kamp med søvn, kan dette være nyttigt.

The University of Maryland Medical Center advarer mod at give passionflower ekstrakt til børn, da sikkerheden af ​​denne urtemedicin ikke er blevet testet med yngre patienter. Der er ingen dokumenterede bivirkninger af denne behandling; dog kan det interagere med en række medikamenter, herunder blodfortyndende medicin, beroligende og anti-depressiva.

Før du forsøger enhver urtemedicin

Før du eksperimentere med enhver form for urte behandling for ASF, er det vigtigt, at du taler med din læge. Ifølge Johns Hopkins Medicine, kan blanding receptpligtig medicin og naturlægemidler behandlinger resultere i en række skadelige lægemiddelinteraktioner. Din læge kan hjælpe dig med at beslutte, om en urtekosttilskud kan resultere i en farlig interaktion.

Det er også vigtigt, at du fortsætter med traditionelle behandlinger, ligesom ergoterapi, adfærdsterapi, taleterapi, og fysisk terapi, selv hvis du beslutter at prøve en urte behandling. Afbryde andre behandlingsformer kan forårsage regression af færdigheder og stall fremskridt under vigtige udviklingsmæssige vinduer.