NASCAR: I Grandstands Tips

Naboer

Når du ser fra tribunerne, har du intet andet valg end at blive venner med de mennesker, der sidder ved siden af ​​dig. Dette skyldes, at sæderne er placeret så tæt på hinanden.

Må ikke - Bring Store Kølere

Ikke bringe nogen kølere større end 14 x 14 x 14 inches i tribuner, fordi de ikke er tilladt.

Må - bære solbriller

Mellem spor blænding og udstødningsgasser, kan en race weekend være svært på dine øjne. Derfor solbriller er normalt en god idé, fordi de vil give en vis lettelse i de mange timer brugt udenfor.

Montering I

Hvis du aldrig har været til et løb, og du ønsker at passe ind i mængden omkring dig, er den bedste ting at gøre, er at holde stille i et stykke tid og lytte til de mennesker omkring dig. Du kan også juble til dine foretrukne chauffør og deltage i nogle af de samtaler omkring dig. En anden måde at passe ind i mængden, er at klæde sig som de andre fans. For at gøre dette, kan du bære en t-shirt eller en hat med en driver logo på den.

Må ikke - smide noget

Smid ikke noget ind på banen eller ind tribunerne. Hvis du er fanget gøre dette, vil sikkerhedsvagter sparke dig ud af sporet med ingen restitution.

Fra hegnet

Må ikke se handling fra hegnet under løbet. Bilerne kan gå ned og sende metal, benzin og andre bildele i hegnet gør det meget farligt. Mange spor vil stationen embedsmænd tæt på hegnet for at holde seerne på sikker afstand.

Badeværelse pauser

Mellem føreren introduktioner og starten af ​​løbet, bruge badeværelset en sidste gang. I modsætning til at se et løb på tv, der er ingen reklamer i NASCAR. NASCAR løb kan tage så længe fem timer uden pauser (med undtagelse af forsigtighed perioder, hvor de badeværelse linjer vil uden tvivl være lang). Også, kan det være en god ide at begrænse dit væskeindtag.

Må - Brug solcreme

Fordi fans sidder i aluminium tribuner i timevis under midt på dagen, de har en god chance for at få en solskoldning. Af denne grund er det en god ide at bruge solcreme.

Må - bringe et kamera

Hvis du vil have gode billeder af bilerne på banen, bringe et kamera med et teleobjektiv til løbet. Dette vil bringe handlingen tættere på dig, og give dig noget at huske løbet ved når du forlader.

Må - Bring kikkert

Det er en god ide at medbringe en kikkert til løbet, uanset hvor du sidder. På denne måde vil det være lettere at se de drivere, teams og biler tæt, især på en stor bane.

Bedste pladser

I modsætning til mange sportsbegivenheder, de bedste pladser i enhver NASCAR tribunen er de højeste. Derfra fans har et bedre overblik over hele sporet. Sidder lavere i tribuner kan give en stor visning af bilerne zoome ved, men alle, der er set, er en sløring.

Må - bringe ørepropper

Det er altid en god ide at medbringe ørepropper til et løb, især for børn. NASCAR løb er højt og hvis du ikke bære ørepropper, kan dine ører ringer og dit hoved kan skade den næste dag. Headsets, der vil dæmpe lyden er den bedste form for støj præventivt.

Fra hegnet

Hvis du ønsker at se hastigheden på bilerne tæt, skal du sørge for at tage et kig på sporet fra hegnet i bunden af ​​tribuner under træningen. Hvis man ser på bilerne lige på, alt hvad du vil se, er en farverig blur, så det er klogt at enten se dem kommer mod dig, eller som de går væk. Men vær advaret, fra denne position, vil du blive stående i den store vind lavet som bilerne gå af, og med denne vinden kommer blæser gummi ud af dækkene. Når du vender tilbage til din plads, du mere end sandsynligt vil blive dækket i striber af sort.