Muskel Building: Sports Nutrition Tips

Drik vand til at opbygge muskler

Drik mindst 10-12 otte ounce glas vand hver dag, da musklen er næsten 70% vand.

Flydende næringsstoffer Udnyttet Hurtigere

Flydende næringsstoffer komme ind i blodbanen hurtigere, derfor en shake eller anden høj kvalitet post-workout drink er god efter en træning.

Hvor meget protein

Du skal forbruge tilstrækkelig protein til at opbygge muskler, ca. 1 g / lb legemsvægt. Dette er for personer, som er under uddannelse betydeligt, og søger at opbygge kvalitet muskelmasse. Selv hvis du ikke træner en masse, du stadig har brug for tilstrækkelig protein til at opbygge muskler, og kan være nødvendigt at justere dit indtag, hvis du er på en diæt.

Carbs Efter Workout

Efter en træning, inden for en time, intaking mellem 50-150g af kvalitets kulhydrater hjælper i påfyldning dine muskler. Dette skyldes, at kroppen er mere metabolisk aktive lige efter træning og kan derfor udnytte flere næringsstoffer end i en hviletilstand.

Muskel

Et pund af muskel brænder halvtreds kalorier om dagen i hvile, mens et pund fedt brænder ingen kalorier. En kombination af cardio og vægttræning er langt mere effektive til at tabe fedt og holde det ud, end cardio alene.

Konsekvent Nutrient Supply

Opbygge muskler kræver en konsekvent levering af næringsstoffer i kroppen. Derfor er bedre at spise mindre hyppigere måltider. Spise mellem 4-6 måltider om dagen, hver med en balance af kulhydrater og proteiner.

Protein opbygger muskler

Protein er det næringsstof, som musklen er bygget af. Derfor er det nødvendigt passende forbrug af protein at få muskler.

Protein Vigtigt Første ting om morgenen

Det er især vigtigt at forbruge kvalitet protein i morgen, som din krop har brugt sit udbud i løbet af natten for at genopbygge. Uden at forbruge tilstrækkelig protein i morgen, vil din krop begynde at dykke ned i det protein gemt i dine muskler og derved bevirke, at processen med at opbygge muskler.

Valg af den bedste Board

Den bedste måde at vælge et surfbræt er at gå til en god surf shop og tale med personalet. Sørg for, at person, du taler med, ikke blot har en masse personlig erfaring, men ved, hvordan boards er lavet, og anbefaler ikke det samme for alle. Du vil vide temmelig hurtig.

Valg af den bedste Board

Den bedste måde at vælge et surfbræt er at gå til en god surf shop og tale med personalet. Sørg for, at person, du taler med, ikke blot har en masse personlig erfaring, men ved, hvordan boards er lavet, og anbefaler ikke det samme for alle. Du vil vide temmelig hurtig.

Overvej Kosttilskud

Overvej at tilføje supplementer til din kostplan for at hjælpe dig med at maksimere din musclebuilding gevinster. Dette skyldes med en hektisk livsstil, det er svært at få de nødvendige næringsstoffer fra fødevarer alene, og det gør også at spise ofte mere bekvemt.

Behovet for Carbs

Kulhydrater er de næringsstoffer, der giver næring dine muskler. Du skal også have en tilstrækkelig indtagelse af kulhydrater for at opbygge muskler. Hannerne bør indtag omkring 2-5 g / lb legemsvægt, hunner lidt mindre. Dette nummer bør justeres afhængigt af kropsvægt, træningsintensitet og mål.