Musik: musikgenrer Tips

Grunge? nogen

Det er sjovt, hvordan al musik, der blev betragtet som "grunge" tilbage i starten af ​​halvfemserne, nu kun for at være "alternativ".

Jeg læste i Rolling Stone Magazine ... "Grunge er død, kan et band ikke kalde sig selv" grunge "længere, medmindre de har en vis form for Seattle rødder"

Hmm. Jeg er ikke alt for sikker på, hvad din mening om dette?

Grunge

Grunge? Hey! Er det ikke grunge at orange ting på dig badeforhæng?
Faktisk Grunge var hvad de kaldte den alternative musik, der opstod i mainstream i begyndelsen af ​​90'erne, med oprindelse i området Seattle. Grunge opstod med bands Nirvana, Pearl Jam, og Sound Garden. Selvom du ikke kan høre mange Grunge bands nu Grunge startede en musikalsk revolution, er ikke slut.

Country Music

Af Landra Lynn J

Country musik er en af ​​de mere populære genrer i amerikansk kultur og rundt omkring i verden. Selvom det ikke er så populær som rock eller pop, mange land musik tilhængere er lige så loyal. Genren generelt fokuserer på emner som familieliv, livet på landet (dvs. liv på landet), kærlighed, tab og meget mere. Det er disse emner, der tillader fans at forholde sig til de sange, de regelmæssigt hører i radioen og i samråd.

Pionerer af genren inkluderer Patsy Cline, Johnny Cash, Waylon Jennings, Hank Williams, Kris Kristofferson, Willie Nelson, og andre. Flere populære kunstnere bl.a. George Strait, Kenny Chesney, Tim McGraw, og Reba McIntire. Nyere kunstnere, der har fundet crossover popularitet med andre genrer og medier former omfatter Taylor Swift, Carrie Underwood, og Blake Shelton.

Alternativ musik.

Når udtrykket "alternativ rock" kom ud det betød ikke grunge .. eller noget, der havde at gøre med det. Genren blev oprettet, fordi de bands der var på vej ud på det tidspunkt (som Nirvana, Pearl Jam ... osv.) Ikke har et sted at være catagorized i, det var en "alternativ" til de store hår bands, og teatralske bands i slutningen af ​​80'erne, derfor producerer navnet. Jeg tror, ​​at navnet alternativ kan gives til disse nye "Rock" grupper ... fordi de er et alternativ ting at lytte til ud over din typiske rock. Udtrykket alternativ er strectched vej ud af proportioner .... nu når folk tænker alternativt de mener om Pearl Jam, Bush, og andre ... når alt det var ment at definere var en "alternativ" type musik.