Mosquito Control: Mosquito Fælder Tips

Hvordan Mosquito Fælder sprænges Feeding Tæver

Processen med en myg questing for hendes blodmel indebærer en kompleks, indbyrdes forbundne kaskade af adfærd, der hver sandsynligvis har sine egne signaler (det være sig visuel, termisk eller lugtesansen). Kompleksiteten af ​​disse questing adfærd kan forklare den forvirrende variationer i myg fælde effektivitet konstateret for visse arter af myg på forskellige tidspunkter, årstider og steder. Med andre ord variationer er så stor, at ingen fælde vil arbejde universelt. Den bedste måde at finde en myg fælde, der vil arbejde for dig er at vurdere dine specifikke behov og afprøve forskellige muligheder på markedet, indtil du finder en, der virker for dig.

Mosquito Trap Misforståelser

I et forsøg på at hindre unødvendige alarm, kan du ønsker at lade naboerne og embedsmænd vide, hvis du er ved eventuelle myg styreenheder der er særegne udseende.

Sommetider myg fælder skræmme mere end de lokale myg. Fairfax County Health Department havde for nylig at informere offentligheden, politiet, og bombe squads at enhederne er opført på grene og græsklædte områder omkring amtet var mosquito fælder - ikke bomber.

Vedligeholdelse af Mosquito Fælder

De nye CO2 myg fælder ikke set-og-glem enheder - hver kræver en vis grad af vedligeholdelse, såsom:

• tømning capture net
• udskiftning af selvklæbende plader
• Rengøring net

For at sikre fortsat effektivitet af dette produkt (især i tæt befolkede områder), vil du nødt til vedligeholdelse din CO2 myg fælde.

Forbedringer i Mosquito Killer Technology

Er det muligt at finde den meget "bedste" myg fælde på markedet?

Undersøgelser er i øjeblikket i gang for at give indsigt i den sammenlignende effektivitet mange af myg fælder på markedet i et forsøg på at finde det bedste produkt. Men med tiden indføres forbedrede fældefangst modeller på forbrugermarkedet er det usandsynligt, at denne forskning vil give en endelig vinder i det lange løb.

Faktorer i myg fælde effektivitet

CO2 Mosquito Fælder vil fælde og dræbe målbare antal myg. Hvorvidt dette vil frembringe en mærkbar reduktion i mosquito befolkning i hvert enkelt tilfælde vil afhænge af en række faktorer, herunder:

• individuel tolerancetærskel
• absolut myg befolkningsstørrelse
• nærhed
• størrelse
• type avl habitat producerer reinfektion
• vindhastighed og retning
• arter af myg til stede

Således skal boligejer stadig bruge afskrækningsmidler og metoder til reduktion af praksis kilde som supplement til at opnå virkelig effektiv kontrol.

Hvordan Mosquito Fælder Work

Ønsker du at slippe af myg uden brug skrappe kemikalier eller støjende zappers? Nogle myg fælder er designet til at efterligne et pattedyr (hest, kvæg, menneske, kæledyr, etc.) ved at udsende en sky af kuldioxid, varme og fugt, der er ofte kombineret med en yderligere lokkemiddel (dvs. octenol) at lokke skadedyr (myg , no-see-ums, bidende myg, sorte fluer, etc.).

Når du har tegnet insekterne til CO2 myg fælde, en vakuum-enhed suger insekterne ind i et net eller cylinder, hvor de dehydrere og dø. Ingen elektriske drab gitter eller pesticider anvendes.

Hvordan CO2 Mosquito Fælder Work

Alle disse nyere myg fælder udnytte en form for lokkemiddel, der lokker værten-søger kvindelige myg i en indfangning eller drab enhed. I nogle tilfælde er myg fanget af en omrører fan, der trækker dem ind i et net, hvor de er tørret ud.
Andre fældefangst systemer bruger klæbrige overflader, som myg overholde, når de lander. Atter andre anvender en elektrisk gitter til electrocute myg trukket i kontakt. Som du kan se er der mange effektive lokke fælder til rådighed til at vælge fra for myg.

Kom ekstra hjælp med myg

Hvis du er seriøs omkring myg kontrol, bør du kontakte din lokale stat eller amt sundhed kontor. De kan hjælpe dig med at oprette en omfattende plan, der omfatter at ødelægge eller nægte adgang til myg yngleområder samt andre afprøvede teknikker. På den måde vil dit nye myg fælde være så meget mere effektiv.