Mortgage skrald gebyrer

Mortgage skrald gebyrer

Mortgage skrald gebyrer er ekstra gebyrer tilføjet til ansøgninger om realkreditlån eller inden for de afsluttende omkostninger for lånet. Mens långivere normalt vil hævde, at disse gebyrer er helt nødvendigt for at kunne behandle lånet, sandheden er, at der er nogle gebyrer, generelt intet mere end tilføje overskud til lånet for realkreditlån selskab.

En rentabel forretning

Tilbyder realkreditlån kommer med risiko. Mortgage selskaber tjene profit fra renter betalt af låntagere eller fra bundling flere realkreditlån og sælge dem til en anden långiver eller servicer. Men ikke alle boligejer betaler som aftalt, og nogle husejere stoppe betale helt, hvilket tvinger långiver at indlede potentielt kostbare afskærmning sagen. Derfor skal realkreditinstitutterne være forsigtig med hvem de låne til og sikre, at de tjener et overskud til at holde deres døre åbne.

Realkreditudlån kan være utrolig indbringende trods de potentielle risici. Mortgage renter betalt af boligejere er ikke den eneste måde långivere kan opnå en fortjeneste, især hvis de er villige til at opkræve pant skrald gebyrer til låntagere.

Genkend Mortgage skrald gebyrer

Hvordan ved du, hvis du bliver opkrævet et skrald gebyr? Disse gebyrer - også almindeligvis omtales som junk gebyrer - normalt har imponerende titler, men viser sig at være helt unødvendigt for færdiggørelsen af ​​realkreditlån.

Ansøgningsgebyr

Ansøge om et lån er ikke så simpelt en opgave som ansøger om en bil lån eller kreditkort. Der kan være en masse mere involveret dokumentation, der gør processen mere trættende. Som et resultat heraf kan acceptere pant låneansøgninger koste långiver penge. Kredit rapporter skal købes, og ansøgninger skal revideres, som alle medfører omkostninger til långiveren. Som et resultat, nogle långivere opkræve et ansøgningsgebyr og vil ikke acceptere et realkreditlån ansøgning fra en potentiel låntager, indtil låntager er klar til at betale gebyret.

Skulle du betaler et ansøgningsgebyr? Medmindre du er helt sikker på, at du ønsker at låne penge fra en bestemt långiver, og långiver sker at opkræve et ansøgningsgebyr, er det en god ide at sammenligne de mange långivere, der ikke opkræver dette gebyr. Den gode nyhed er, at der er masser af direkte långivere, der ikke opkræver nogen ansøgningsgebyr på alle.

Lukning Gebyrer

Et kig på listen over lukning omkostninger, der er forbundet med et realkreditlån vil afsløre mange gebyrer, der ikke er til forhandling, såsom amtslige og statslige gebyrer eller gebyret for at gennemføre en undersøgelse på ejendommen. Andre gebyrer, som kan falde ind i den skrald gebyrer, kan ofte vise sig på denne liste også. Her er nogle eksempler på almindelige skrald gebyrer:

  • Opkaldsoprindelse gebyr: Dette er et gebyr pant långiver afgifter for at trække lånet sammen. Det er normalt en procentdel af lånebeløbet. Ikke alle långivere opkræve dette gebyr.
  • Dokument Forberedelse Gebyr: Der er en masse papirarbejde forbundet med et realkreditlån, og som et resultat, nogle långivere føler berettiget at opkræve et gebyr for at forberede alle de dokumenter til at sende til titlen selskab for lukning.
  • Spærrede Waiver Gebyr: De fleste realkreditinstitutter foretrækker at håndtere skatter og forsikring på vegne af låntager. Når en låntager ønsker at betale skatter eller forsikring på sine egne, realkreditinstitutter, der tillader det kan hæfte på et ekstra gebyr for at gøre det.

De ting at vide om de fleste realkreditlån skrald gebyrer er, at pant virksomhedsrepræsentanter vil forsøge at gøre de gebyrer lyd, som om gebyret er nødvendig, men, når der trykkes, kan finde en måde at give afkald på gebyret helt. Af denne grund er det vigtigt ikke kun at genkende disse gebyrer, men også være aggressiv om at få dem fjernet.