Mortgage Loan uden Forms

Mortgage Loan uden Forms
Du kan ikke blot søge efter on-line, men også gøre det meste af programmet.

Hvis du hader papirarbejde, tanken om et realkreditlån uden formularer er en drøm. Med internettet, kan du opnå en stor del af arbejdet online.

Forbered dig på at ansøge om et realkreditlån uden Forms

Du bliver nødt til at få alt klar, lige som hvis du anvender personligt. Du vil sandsynligvis ønsker at starte med en af ​​de mange online pant regnemaskiner at afgøre, hvor meget pant du har råd baseret på din indkomst og eksisterende gæld, de nuværende realkreditlån rente, din udbetaling (bistand, også, hvis du er tilbøjelige til at modtager), og sandsynligvis afskrivninger, eller hvor lang tid det er sandsynligt, at tage dig til at betale lånet. Husk, at jo længere du tager at betale pant fra, jo mere interesse, du vil betale i løbet af livet af lånet.

Der er ingen måde at fortælle med sikkerhed, hvor meget dit boliglån sats vil være forud for tid, men du kan komme op med en god skøn baseret på annoncerede priser. Tag et nærmere kig på din kredit rekord, og sørg for, at der ikke er nogen fejl i det. Dårlig kredit boliglån er tilgængelige, men vil koste dig mere, så anslå højere renter, hvis du har dårlig kredit.

Anvendelse

Når du er klar til at ansøge om et realkreditlån uden formularer, kan du begynde at finde den rigtige långiver. Du kan prøve din egen lokale bank eller kreditforening, hvor du kan få personlig service og kan ofte få en bedre rente som et incitament til at holde alle dine bankkonti med dem. Hvis dit kreditkort er fra en fuld tjenester finansiel institution som Citibank eller MBNA, kan du også få en bedre sats fra dem. Du kan også kigge efter pant selskaber som Wells Fargo og realkreditmæglere.

Selv hvis du ansøge om dit lån online, vil du helt sikkert ønsker at kommunikere direkte med långiver, før der ansøges. Dette lader dig afklare eventuelle spørgsmål, du måtte have eller redegøre for eventuelle særlige omstændigheder omkring din indkomst eller kredit historie. Husk dog, at selvom du får information om priser eller andre vilkår i forbindelse med dit realkreditlån via e-mail, er ikke noget bindende for dig eller långiveren, indtil du får den endelige låneaftale underskrevet.

Pre-godkendelse

Du kan modtage en forhåndsgodkendelse, når du har for din realkreditlån. Kom dit lån forhåndsgodkendt kan være en stor hjælp i at forenkle din søgning efter den rigtige hjem. Forhåndsgodkendelse betyder, at långiver har kigget på din økonomiske situation og kredit historie og citerede dig den maksimale lånebeløb, som de er i stand til at tilbyde dig. Selvom dette ikke er en bindende aftale, det gør forsikre ejeren af ​​hjem, som du ønsker at købe, at du rent faktisk har råd til det. Mange hjem sælgere er tilbageholdende med at acceptere et tilbud, hvis du ikke er blevet forhåndsgodkendt, fordi de ikke ved med sikkerhed, om du vil være i stand til at følge op og foretage købet.

Tætning af Deal

Når du har valgt et hjem og fremsat et tilbud, vil du sende oplysningerne til pant långiveren. Långiver vil kontrollere hjemmets værdi for at sikre, at det er værd at hvad du bruger på det. Det beskytter dem i tilfælde af misligholdelse, så hvis du ikke kan betale, vil de ikke miste penge, når de sælger hjemmet. Långiver og du vil derefter færdiggøre aftalen og hjem nu tilhører dig.

Et notat om No-Doc og Low-Doc lån

Ikke alle realkreditlån ansøger har behov for at ansøge om et traditionelt lån dokumentation. De, der er selvstændige, kan freelancere, konsulenter og andre ønsker at overveje en no eller lav dokumentation lån. Selvom navnet siger nej-doc, kan nogle af disse lån faktisk kræve mere dokumentation end en typisk realkreditlån.

En erklærede indkomst pant, for eksempel, kræver låntagere til at illustrere deres indtjening med dokumenter sådanne og resultatopgørelser, selvangivelser, og bank statments. Ingen ratio og ingen indkomst Ingen Asset (NINA) pantebreve, på den anden side, virkelig kræver meget lille dokumentation. Disse to no-doc realkreditlån sikrer stor privatlivets fred, men kan være dyrere end et traditionelt realkreditlån. Også no- og lav doc realkreditlån er typisk kun tilgængelig for dem med de højeste kreditværdighed. Spørg din pant långiver, hvis du føler denne type lån kan være det rigtige for dig.