Mortgage Loan refinansiering i Storbritannien

Mortgage Loan refinansiering i Storbritannien
Refinansiering et hjem kan gøre god økonomisk mening i nogle tilfælde.

Husejere søger realkreditlån refinansiering i Storbritannien kan opnå en bedre likviditet ved at sænke mængden af ​​penge, de har brug for at betale hver måned. Det kan også være muligt at sænke betalinger ved refinansiering til en lavere rente. Før du indgår en refinansiering aftale der er nogle ting, du skal tage i betragtning.

Bad Credit Mortgage lån refinansiering i Storbritannien

Det er blevet anslået, at beboerne i Det Forenede Kongerige er mere end 1 billion GBP (britiske pund) i gæld. De har også den tvivlsomme ære af at have en af ​​de højeste forekomster af kreditkort gæld på verdensplan. Flere långivere nu tilbyde realkreditprodukter designet til at hjælpe dem, der er i gæld for at komme tilbage på sporet økonomisk.

Disse realkreditprodukter kan bære en højere rente end en standard pant, men det er muligt at få de samme godbidder, som andre pant kunder nyder. Vær sikker på at spørge om fleksibel tilbagebetaling muligheder og frie advokatomkostninger.

En boligejer, der også har en betydelig mængde ikke-sikret gæld fra kreditkort eller lån kan være i stand til at forbedre likviditeten ved refinansiering deres hjem. Hvis de har ejet hjem for flere år ejendommens værdi kan være steget over tid. Egenkapitalen i hjemmet (forskellen mellem, hvad ejendommen er værd på det nuværende marked, og størrelsen af ​​den eksisterende realkreditlån) kan bruges til at sætte en større pant i ejendommen. Gælden betales ud af det nye pant og boligejer gør en mindre betaling hver måned.

Denne plan har potentialet til at fungere godt, så længe boligejer ikke starter overforbrug på kreditkort, efter at de er blevet betalt. Den homeowner behov for også være opmærksomme på, at de samlede omkostninger til refinansiering på denne måde vil være større på lang sigt. Renter på lånet udbetales over en årrække, hvilket i høj grad bidrager til den samlede låneomkostninger.

Refinansiering til andre formål

Morgtage lån refinansiering i Storbritannien er ikke kun bruges, når nogen ønsker at konsolidere gæld til en lavere betaling. Homes kan refinansieres at frigøre penge til andre formål, såsom at betale for et bryllup, forbedringer til egenskaben, tage en ferie, og så videre. Forældre kan ønsker at bidrage til omkostningerne ved deres børns uddannelse, og refinansiering deres hjem kan være en måde at opnå dette mål. En anden situation, hvor en boligejer kan have behov for at se på refinansiering er når et par skilsmisser. I stedet sælge den hjem og opdele provenuet kan én person ønsker at refinansiere hjem og købe den anden andel.

Få rådgivning om realkreditlån

Det giver mening at indsamle så mange oplysninger som muligt, før der træffes en endelig beslutning. Lav en liste over alle de fordringer, du er interesseret i at konsolidere herunder den rente, du i øjeblikket betaler. Spørg långiver til at give dig et tal, der repræsenterer de samlede omkostninger ved at låne penge over låneperioden.

Administrationsgebyrer

Hvis du får et nyt realkreditlån gennem et realkreditlån mægler vil du blive opkrævet et gebyr. Afhængig af omstændighederne, kan du blive opkrævet et fast beløb eller en procentdel af det lånte beløb. Dette tal kan være så højt som to procent af lånebeløbet.

En person er interesseret i realkreditlån refinansiering i Storbritannien har brug for at overveje hele deres økonomiske situation, før du tager dette skridt. Hvis de føler, at refinansiering deres hjem giver mening, en række långivere står klar til at tilbyde realkreditprodukter til at passe deres behov.

Ressourcer

Følgende långivere tilbyde refinansiering til britiske borgere:

  • Flagstone Finance
  • First Union
  • McCue Mortgage