Mørk Nipler Kom Trendy blandt britiske kvinder

Tendensen med mørkere brystvorter er på sit højeste i Storbritannien. Hvorfor i alverden skulle bleg-flået engelske kvinder som denne tendens?

Mørk Nipler Kom Trendy blandt britiske kvinder

Det handler om en anden måde - sunless garvning. Dette er en praktisk og sikker måde at få en garvet og sexet hud uden de skadelige virkninger af solen. Men sammen med mørk hud, lyse pink brystvorter ser unaturligt og uinteressante.

Vejen ud er fundet. "nippel tatoveringer" er blevet en meget populær tjeneste i de britiske saloner. Ved hjælp af denne teknik, er huden på brystvorten foretaget et par nuancer mørkere. Pigmenterne er ikke vedvarende, og den mørkere effekt varer fra 12 til 18 måneder - det er en semi-permanent tatovering, som nu mere efterspørges end en permanent. Fremgangsmåden til fremstilling af en nippel tatovering koster en masse - 1200 pounds.

Men efter, at pigerne kan lide at besøge strandene topløse, og de siger, at deres forhold til deres elskede mand bliver mere harmonisk, fordi de får tillid til sig selv og deres egen seksualitet.