Moore Formula

Moore Formula


Udviklet af Hjemmeundervisning pioner Dr. Raymond S. Moore, er Moore formel baseret på en balance mellem studie, manuelt arbejde og samfund eller hjem service.

Dr. Raymond og Dorothy Moore: Grundlæggerne af Modern Hjemmeundervisning

Den afdøde Dr. Raymond Moore og hans kone Dorothy er ofte omtalt som bedsteforældrene i Hjemmeundervisning bevægelse. Deres bog, udgivet i 1972 efter flere års omfattende forskning, bedre sent end tidligt: ​​En ny tilgang til dit barns uddannelse udtrykte den filosofi, at børn, der ikke udviklingsmæssigt klar er ikke i stand til at lære effektivt.

I direkte opposition til den overbevisning af de offentlige skolesystemer, Dr. og Mrs. Moore forklarede, hvordan det er bedst for børn op til en alder af ca. 10 år gammel for at blive hjemme i et miljø af kærlighed og støtte. De fortalte om, hvordan de børn, som forblev hjem hurtigt fanget med andre, der har påbegyndt skolegangen i en meget yngre alder.

De filosofier Raymond og Dorothy Moore blev omfavnet af mange Hjemmeundervisning familier i hele landet. Disse centrale pædagogiske filosofier, kombineret med parrets stærke kristne tro afbalancere hoved, hånd og hjerte, som beskrevet af Ellen G. White, medstifter af Syvende Dags Adventistkirken, førte til udviklingen af ​​Moore Formula.

Hvad Er Moore Formula?

De filosofiske principper bag Moore pædagogiske formel omfatter balancering service, studere og arbejde i børns liv. Formlen ifølge Moore Foundation hedder:

 1. Undersøgelse fra nogle få minutter til flere timer om dagen, afhængig af barnets modenhed.
 2. Manuelt arbejde mindst lige så meget som studie.
 3. Hjem og / eller samfundstjeneste en times tid om dagen. Fokus på børnenes interesser og behov; være et eksempel i konsistens, nysgerrighed og tålmodighed. Lev med dem!

Følgende yderligere teorier og principper danner grundlaget for Raymond og Dorothy Moore pædagogiske formel.

 • Troen på, at formel skolegang, enten hjemme eller i et klasseværelse indstilling, bør ikke starte før en alder af 8 til 12, afhængigt af udviklingen af ​​det enkelte barn.
 • Ethvert barn lærer at læse, når han er klar. For nogle børn er det så tidligt som 3 eller 4 år; for andre kan det være lige så gammel som 14.
 • Troen på, at alle børn i alderen 5 og 10 år gammel behov individualiserede opmærksomhed.
 • Børn ikke når deres Integreret modenhedsniveau, kendt som IML på samme tid eller i en bestemt alder.
 • I de tidlige år, bør et barns fokus være på at spille og service. Tjenesten udføres ved frivilligt arbejde med deres forældre på steder uden for hjemmet, og ved at gøre gøremål i hjemmet. Uselvisk tjeneste for andre er et afgørende aspekt af karakter.
 • Betalt manuelt arbejde og iværksætteri hjælper børn bliver produktive og lære at tage ansvar. Det tager også væk den stigmatisering undertiden forbundet med manuelt arbejde.

Den Moore Academy og Curriculum

The Moore Academy, en del af Moore Foundation, arbejder med Hjemmeundervisning familier, der giver hvert barn en personlig læseplan, der er baseret på deres udvikling, parathed og interesser. Den Moore Academy indeholder følgende programmer:

 • Børnehave
 • Børnehave
 • Elementær
 • Studentereksamen
 • Learning Developmental Program
 • Særlige behov Program

Studieordningen guide leveret af Akademiet giver ikke kedelige arbejde i form af daglige opgaver. I stedet vejleder forældre skabe et program, der er interessant baseret på deres barns evner. Det omfatter:

 • Foreslåede materialer
 • Særlige projekter
 • Ideer til hvert fag.

Den Moore Academy er en stress fri, kreativ metode til Hjemmeundervisning. Nogle fagfolk spørgsmålstegn ved, om det ikke er en form for manglende skolegang.Mange studerende på Hjemmeundervisning familier efter principperne i Moore formel har opnået fremragende resultater bliver medlem af Moore Academy Hall of Fame. Medlemmerne omfatter Baraby Marsh, Jerremiah Gentle, Nathan Clark og Jonathan Castleman.