Mobiltelefon: rabatter og Kontrakter Tips

Hvorfor så længe?

Nogle mobiltelefon forhandlere gøre kunder vente i 180 dage efter aktivering før kunden kan søge om rabatten. Udbyderne siger, det er fordi de mister deres provision, hvis kontoen er lukket i de første 180 dage. Ofte kunder glemmer at gælde seks måneder senere, eller smide nogle af de nødvendige papirarbejde inden da. Hvis din rabat har en 180-dages krav, så sørg for du oprette en påmindelse eller kryds i kalenderen for denne dato kommende seks måneder.

Hvad hvis Rabatten ikke ankommer?

Hvad sker der, hvis din rabat kontrol aldrig kommer? Der er et par ting du kan gøre:

* Dobbelt-tjek din mail, som du måske har overset checken. Søg gennem din "junk mail" bunke og dobbelt kontrol uåbnede kuverter. Nogle rabatter kan forekomme i kuverter, der ser smiliar til junk mail, men i stedet indeholde dine penge.

* Det er muligt din rabat kontrol er ikke kommet. Du skal kontakte producenten af ​​mobiltelefonen, eller rabatten opfyldelse selskab, og spørg når checken vil blive sendt, eller hvorfor kontrollen er blevet forsinket. Hvis mobiltelefonen forhandler udstedt rabatten, skal du arbejde direkte med dem.

* Hvis betalingen ikke kommer, skal du skrive et brev til mobiltelefonen maker og dokumentere din kommunikation.

* Den sidste udvej er at kontakte Better Business Bureau. Du kan også tale med forbrugerspørgsmål afdeling af din Attorney General kontor i den stat, hvor du bor.

Cell Phone rabat og betalingskort

Rabatter på mobiltelefon køb kommer i forskellige former. Cingular, for eksempel, giver rabatter i form af betalingskort, der kan anvendes som kontanter. Disse dage, kan du bruge betalingskort / kreditkort til næsten alt - at betale regninger, købe dagligvarer, etc. Alligevel vil kortet ikke gå ind i din bank konto, og det kan være svært at bruge det nøjagtige beløb på kortet. Disse kort kommer med en udløbsdato. Brug dem eller miste dem.

Look For 'Free Out the Door'

Så du vil have en ny mobiltelefon, og du ikke ønsker at betale nogen penge ud af lommen. Hvad kan du gøre? Kig efter mobiltelefoner, der er "fri ud af døren", også almindeligt kendt som "frigøre front."

Du bliver nødt til at underskrive en ny kontrakt. Og du bliver nødt til at gøre lidt forskning for at finde ud af, hvilken celle telefoner kvalificere sig.

Men sørg for, at rabat for underskrivelsen af ​​kontrakten svarer til udgifterne til mobiltelefon, du vælger.

Ofte vil disse mobiltelefoner omfatter en mail-in rabat, som rent faktisk kan gøre dig $ 50, hvis du udfylde og sende det ud til tiden. Tænk på det som bonus penge. Du kan få det, og du ikke kan. Men du vil få en telefon til ingen penge ud af lommen, hvilket er, hvad du ønskede i første omgang.

Køber Beware Med Rabatter

Hvis du har oplevet problemer med din mail-in rabatter til mobiltelefoner, er der et par ting du kan gøre:

* Fortæl din telefon udbyder, du foretrækker en lige rabat værd det samme beløb som en rabat. Udbyderen kan afvise din anmodning, og du har ret til at gå til en anden udbyder.

* Hvis du vælger at bruge en mobiltelefon rabat, skal du sørge for at fabrikanten kender dine bekymringer. Skriv et brev, eller foretage et telefonopkald til virksomheden.

Cell Phone Rabatter

Mange virksomheder vil fremme tilbud til fri telefoner efter rabat eller telefoner med en rabat, der rent faktisk gør dig penge (Dette sker, når rabatter og tilbud kombinere at tilføje op til mere end hvad du faktisk har betalt for telefonen).

Kig efter ordene "efter rabat", før du køber, og derefter sørge for du forstår præcis, hvad du skal gøre for at få din rabat og hvor længe du skal vente på at få det.

Der er en grund til, at producenterne vil have kvittering, en købsbevis salg fra kassen, etc. Som få som 5 procent af køberne få opfyldt et krav rabatter. Resten har gode intentioner, men glemmer at gøre kravet, indsende det for sent, eller ikke fuldføre det korrekt.

Bottom line: Det fri telefon ikke vil være gratis, hvis du ikke krav på rabatten. Og være parat til at betale omhyggelige opmærksomhed på de krav, og lave kopier af alt.

Ingen kontrakt, ingen rabat

Din rabat kan komme fra mobiltelefon producent, tjenesteudbyder eller tredjepart forhandler. Uanset hvad, du sandsynligvis bliver nødt til at melde sig i mindst et år, nogle gange to år for at få den lovede rabat.

Du behøver ikke at underskrive en ny kontrakt, hvis du ikke ønsker en rabat på en mobiltelefon. Du kan bo måned til måned med en udbyder og betale fuld pris for din næste telefon.

Instant Rabatter eaiser

Instant rabatter er lettere at håndtere end mail-in rabatter. Du behøver ikke at vente i flere måneder for en check eller springe gennem tøndebånd, der ansøger om en rabat. I stedet præsentere dig dit kreditkort, bliver det opladet og derefter straks falset tilbage til dig. Så hvorfor de mobiltelefon udbydere gøre dig gå igennem det her? For at udføre en øjeblikkelig kredit check. De ønsker at se, at du har penge nok til at dække udgifterne til telefonen, hvilket giver dem en idé om, hvorvidt du har de ressourcer til at betale for tjenesten.

Læs det med småt til rabatter

Hvis du har valgt at acceptere en rabat tilbud, her er nogle råd om, hvordan du sporer din rabat:

* Læs det med småt: Sørg for at du helt forstår, hvad der kræves for at få rabatten, før du køber telefonen. Du normalt nødt til at vise købsbevis, men nogle virksomheder også indstille frister for rabat indlæg.

* Prøv at finde rabatter der er automatisk, når kassereren RNGs op køb eller rabatter, der kræver, at du udfylde formularen på cashier at få handlen i dit første køb.

* Lav kopier af alt, herunder dine kvitteringer og købsbevis. Send ikke originalerne i med anmodningen rabat.

* Få en kvittering for mailing din anmodning med datoen på det. Du kan bruge certificeret mail, post, kvittering anmodet mail eller en privat levering (UPS, Fed Ex, etc.).

Online Rabat Lettere Alternativ

En af de bedste fremskridt i mobiltelefon rabatter er online-rabat. Store virksomheder med web-tilstedeværelse, som Amazon.com og Staples, tillade udbydere til at bruge online rabatter til at erstatte mail-in rabatter. En online rabat gør det muligt for kunden at søge om rabatten online via en peg-og-klik interface, fjerne forhindringer som mailing, herunder box koder osv