Mistletoe State Park Vandrestier

Mistletoe State Park Vandrestier

Udforskning af Mistletoe State Park vandresti er en fantastisk måde at opleve skønheden findes i staten Georgia. En af 54 State Parks i Georgien, blev Mistletoe State Park opkaldt efter Mistletoe Junction, et sted, hvor lokalbefolkningen bruges til at gå til at samle mistelten i løbet af ferien. Kig på nogle andre grunde til at du bør vælge den 1.972 hektar Mistletoe State Park til din næste ferie destination.

Mistletoe State Park Hiking Trail

En af de bedste grunde til at besøge Mistletoe State Park er de 12 miles af let til moderat svær vandreture, som du kan nyde, mens du er der. Der er også tre og en halv miles af naturstier samt et dyreliv observation område på Loop Trail, der er et fantastisk sted at se de forskellige indbyggere i parken.

Nogle af de dyr, du kan se langs stier kan nævnes:

  • Wild kalkun
  • Canada gæs
  • Deer
  • Rød og grå ræve
  • Mange arter af sangfugle

Med kun en 130 fod ændring i højde, er dette et godt sted for begyndere at lære, samt at det er en fornøjelig tur for mere avancerede vandrere. Der er også nogle nylige (hoax eller ægte?) Fund, bigfoot-lignende skabninger også strejfer rundt i Georgien ørkenen.

Klima

Hvis du er på udkig efter et sted at vandre om vinteren, kan Mistletoe State Park være lige hvad du leder efter. Du vil nyde milde vintre i Georgien selvom du kan opleve kolde temperaturer i højere stigninger.

Summers spænder fra varme til varmt og fugtigt med temperaturer i de øvre 90'erne. Hvis du får det for varmt, vil du sætte pris på de to små vandløb langs stier samt 72.000 hektar Clarks Hill Lake.

Camping og Fritid

Vandring er ikke det eneste, du vil elske på Mistletoe State Park. Det er en stor camping destination samt. Med 92 campingpladser, 2 backcountry campingpladser samt RV websteder og hytter, kan du planlægge en sjov ferie for hele familien. Parken er åben året rundt med den travleste tidspunkt april til slutningen af ​​september. Ring 1-800-864-7275 for reservationer.

Clarks Hill Lake er kendt for at tilbyde den bedste bas fiskeri i landet. Du kan leje en båd eller kano prøve at fange aftensmaden under dit besøg. Du kan også nyde cykling eller svømning på stranden.

Der er forskellige begivenheder, der finder sted i parken så godt. I efteråret kan du nyde den familie Fall Fest. Eller besøg i december og opleve Pioneer jul. Der er forskellige natur center aktiviteter hele året også. Lær at bygge din egen husly, identificere dyrespor eller tage på en tur i naturen. Besøg webstedet, og klik på linket nyhedsbrev for at få flere oplysninger.

Andet Seværdigheder

Med så meget at gøre på Mistletoe State Park, kan du ikke se nogen grund til at forlade. Men hvis du beslutter at vove sig ud af parken, er der andre ting at gøre så godt. Her er blot et par steder, du vil nyde:

  • Roberts Toombs House Historic Site-Lær om nogle Georgien historie, mens du besøger museet og gavebutik.
  • J. Strom Thurmond Dam-Denne populære offentlige rekreative sø blev bygget mellem 1946 og 1954 af den amerikanske hær Corp of Engineers.
  • Augusta, GA er et fantastisk sted at besøge med utallige butikker, restauranter og kulturelle attraktioner.
  • Georgiens Treasures langs I-20 er over 60 miles af lokalsamfund udvalgt til turistattraktion historie og gæstfrihed af Georgien.