Mindesmærke for Tab af Pet

Mindesmærke for Tab af Pet


Et mindesmærke for tab af kæledyr kan antage forskellige former. Nogle kæledyr mindesmærker er meget lig den form for alvorlig markør ses på kirkegårde, mens andre kan være så simpelt som en have eller et træ plantet til minde om et kæledyr, der er død. Hver kæledyr ejer bør memorialize hans eller hendes kæledyr i en personlig og meningsfuld måde, efter at tænke på deres disponible budget og i hvilken indstilling mindesmærket vil blive placeret.

Kommerciel Mindesmærke for Tab af Pet

For dem, der er i stand til og villige til at bruge lidt penge, der er mange valg i færdiglavede pet mindesmærke poster. Disse spænder fra 20 dollars til flere hundrede dollars, og er bredt tilgængelige på internettet.

Graverede Plader

Foreverpets.com tilbyder indgraveret navneskilte til både indendørs og udendørs brug, prissat til blot mindre end tyve dollars. Den indendørs udgave er lavet af blyholdig messing og leveres med enten firkantede eller afrundede hjørner. Den afrundede hjørne sort er noget mindre end pladen med firkantede hjørner, men hver er engravable med et maksimum på fire linjer af 25 tegn.

De udendørs versioner er tre inches lang, og er lavet af UV-bestandig plast. Pladen er fastgjort til en beholder eller markør med inkluderet dobbeltklæbende tape, og kan knyttes næsten enhver form for markør. Pladen er en stor mulighed for efterladte kæledyr ejere, der har et begrænset budget, eller dem, der ønsker at konstruere deres egen urne eller markør.

Markers

Peternity tilbyder et bredt udvalg af mindesmærke markører for kæledyr. For $ 75 dollars, kan ejere af kæledyr købe markører fremstillet af River Rock, skifer eller hvid marmor. Til samme pris, kan ejere af kæledyr også købe en fire-tommer med syv-tommer sort granit markør, der er udstyret med kæledyrets foto til venstre og en personlig besked til højre. Den granit foto markør fås også i større størrelser til en merpris. En særlig meningsfuld mulighed for børn, der beskæftiger sig med et kæledyr død er Peternity s Kidoodly Rocks. Fås i hvid marmor eller flise, er markørerne prissat fra $ 75 til $ 145 og har en personlig besked. Det særlige ved de Kidoodly Rocks er en stregtegning, skabt af de efterladte unge kæledyr ejer og ætset ind i marker.Parents kan købe disse markører som en måde at hjælpe børn og unge arbejder gennem deres sorg, da køb af en Kidoodly Rock indeholder også en online mindesmærke hjemmeside med billeder af kæledyr og hans eller hendes unge ejer og særlige minder som deles af barnet eller familien, som ejede kæledyr.

Urner

For dem, der er villige til at bruge en masse på et kæledyr mindesmærke, Forever kæledyr tilbyder legemsstore hund og kat tal, der er hul indeni. En kæledyrs brændte rester kan placeres inde og bunden sat for en permanent mindesmærke for en elskede kæledyr. Disse tal varierer i pris fra lidt over $ 100 for en kat figur til over $ 300 for nogle af de større hunderacer. Forever Kæledyr tilbyder også en blød bamse souvenir urne, der besidder en kæledyrs aske i en sikker plastikbeholder med en velcro åbning i bunden af ​​bjørnen til at holde plastbeholder indeni. Den huggable bamse er fantastisk til familier med børn, der sørgende tabet af en meget elsket familiehund. Bears er ikke store nok til at holde alle de fleste kæledyr 'brændte rester, så familier kunne vælge at få mere end én bjørn, og opdele kæledyrs aske blandt dem.

Familier kan finde en mere personlig urne i en laser-graveret kasse tilbydes af Best Friend Services. De urner er lavet af ahorn eller kirsebær, og har et billede af et kæledyr indgraveret på forsiden af ​​urnen. Kasserne varierer i pris fra $ 106,99 for en lille urne til 213,98 dollar for den ekstra store størrelse.

Den runde krystal urn indeholder også et foto overført til en rund glas kloden, der sidder på toppen af ​​en trækasse. Boksene er fremstillet af eg, valnød eller ahorn, og omfatte en navneplade i en række farver.

Hjemmelavet Mindesmærke for Tab af Pet

Efterladte ejere af kæledyr kan vælge en hjemmelavet markør eller mindesmærke emne, og det kan variere fra et simpelt trækors med et kæledyr navn og leveår til en særlig mindesmærke træ plantet i et kæledyr ære. Memorial elementer kunne også være så simpelt som en indrammet fotografi med et kæledyr navn og kæledyr 'fødsel og død dato. En hunds halsbånd eller andre souvenirs kunne placeres nær rammen som en særlig måde at memorialize et kæledyr indendørs. Mindesmærker skal være personlig og meningsfuld for hver kæledyr ejer, og der er ingen rigtige eller forkerte måde at gøre et mindesmærke.