Min far, diætisten: vokser op med en Food Expert som forælder

Det er 05:00 på en mandag morgen, og jeg er vækket af en svag "whoosh whoosh" lyd, der kommer fra den næste værelse. Dette er en typisk lyd tidligt om morgenen på min forældres hus i løbet af ugen. De er begge op til deres morgen træning, min mor på elliptisk og min far varmer op til sin sædvanlige morgen køres. Min fars morgen kører har været en konsekvens, så længe jeg kan huske. Regn, slud, sne, eller nogle andre skøre Midwest weather-- ikke noget, ville min far gå ud mindst en 3-mile løb.

Min far, diætisten: vokser op med en Food Expert som forælder

Da min bror og jeg var lidt vi troede, det var normalt for forældre at være oppe at udøve i formiddag. Men vi lærte hurtigt, når vi begge startede folkeskolen dette ikke var tilfældet. De fleste af vores venners forældre kørte ud af døren forsøger ikke at være for sent på arbejde og i den proces, snuppe en kop kaffe og en donut til deres morgenmad. Det skete aldrig i vores familie. Når du har en far som en diætist du lærer tidligt, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen. Morgenmad var blot en anden familie måltid omkring køkkenbordet, en skål af korn med mælk og et glas appelsinjuice var hæftning måltid.

Udover forskellen i morgenmad fra min familie til andre, jeg aldrig troede, vi var meget anderledes end min ven familier indtil gymnasiet. Det var, da jeg indså, at min familie ville sandsynligvis blive betragtet unormal sammenlignet med de fleste amerikanske familier. Vi har stadig sad til familie middage, der altid medtaget en grøntsag og en salat, der var sjældent en dessert, og det meste af den tid, min bror og jeg havde stadig skimme mælk at drikke. De fleste af mine venner var spise ud på restauranter mindst to eller tre nætter om ugen. Hvis min bror eller jeg fik sent hjem fra en sport praksis, ville min mor have vores måltider i køleskabet venter os i stedet for bare at gøre en hurtig køre gennem nogle fastfood fælles.

Jeg følte aldrig frataget eller begrænset fra alle fødevarer vokser op. Jeg er sikker på de fleste mennesker ville synes da min far er en diætist, vi ville aldrig havde fastfood eller slik. Men det var ikke tilfældet. Vores familie stadig spiste på McDonalds på lejlighed, fredag ​​aften var normalt pizza eller sub sandwich, og vi havde junk fødevarer i vores hus, men ikke så meget som de fleste familier vidste jeg. Forskellen mellem min families "usunde fødevarer" og de fleste af mine venner var, hvor ofte vi spiste dem. Det var alt om mådehold og afbalancere det ud med daglig aktivitet.

Jeg tror, ​​at min opvækst har påvirket mit helbred vaner som voksen. Jeg gætte den mest oplagte ville være, at jeg blev en diætist ligesom min far. Han var støttede min beslutning, men sørget for, jeg forstår, hvor svært det er at få folk til at spise rigtigt og leve et sundt liv. Jeg har fortsat mange af de vaner, som mine forældre lærte mig som barn, jeg forsøger at tilføje grøntsager til min måltid, motion dagligt, og spiser junkfood i moderate mængder. Jeg tror ikke, jeg har det nemmere så andre mennesker til at opretholde en sund livsstil på grund af min barndom. Jeg stadig har svært ved at komme op nogle formiddag og træning eller har et æble i stedet for et stykke kage. Men når jeg tænker på mine forældre stadig at stå tidligt op hver morgen for at finde ud af, det får mig motiveret. Jeg ønsker ikke at skulle fortælle folk Mine forældre er i bedre form så er jeg. Selvom jeg vil indrømme, at min far stadig kan sparke min røv i køreklar.