Milk Thistle Liver Detox

Milk Thistle Liver Detox


En mælk tidsel lever detox-protokol er ofte brugt af folk, der ønsker at hjælpe deres lever med afgiftning og regeneration. Marietidsel har været anvendt i over 2.000 år for lever, galdeblære og fordøjelsesproblemer. Det er en af ​​de bedst undersøgte urter i urtemedicin Pharmacopeia, og det aktive stof i mælk tidsel, silymarin, er blevet undersøgt for sine virkninger på leveren regenerering.

Milk Thistle Liver Detox Fakta

Din lever er en stor, fodbold formet organ, der sidder i nærheden af ​​maven i højre maveregion nær brystkassen. Det er en fantastisk organ, og uden en sund lever, vil du hurtigt få meget syg og dø. Hele blodforsyning filtre gennem leveren uophørligt. Leveren har en enorm opgave belastning, med nogle forskere estimering snesevis af opgaver. Blandt dets funktioner, leveren:

  • Gør kolesterol, triglycerider og urinstof
  • Gør og udskiller galde, som er nødvendig for at fordøje fedt
  • Producerer hundredvis af enzymer, at din krop har brug for dagligdagen, stofskifte og mere
  • Butikker vitamin A, D og B12
  • Gemmer kobber og jern, der trækker på reserverne når det er nødvendigt, og sende den rigtige mængde til det rigtige sted i kroppen, der har brug for det
  • Gør stoffer, Clot dit blod
  • Skærme og neutraliserer mange skadelige stoffer fra blodet, herunder bakterier og fordelingen af ​​giftige stoffer, såsom alkohol, tobak, receptpligtige og over the counter narkotika, kunstige sødestoffer, kemiske og tilsætningsstoffer og farvestoffer, hormoner i mælk og i fødevareforsyningen, og meget mere

Og denne liste er kun begyndelsen! En sund lever holder hele kroppen sund. Skader på leveren medfører mange sygdomme og problemer. Heldigvis kan leveren regenerere sine celler, så medmindre der er ardannelse (skrumpelever), kan leveren helbrede sig selv over tid.

Milk Thistle som Afgiftning Agent

Marietidsel frø tilvejebringer den aktive plantestoffer bestanddel, silymarin, der anvendes som en afgiftning agent. Marietidsel giver mange fordele og få farer, men det er vigtigt at forstå enhver urt du planlægger at tage.

Før du bruger mælk tidsel, er det vigtigt at vide, om du har en leversygdom. Enhver diagnosticeret med lever- eller galdeblære problemer bør ikke bruge mælk tidsel, medmindre efter samråd med og pleje af en kvalificeret person i sundhedssektoren. Også, hvis du tager receptpligtig medicin, søge råd hos en naturopathic læge, herbalist eller din egen læge, før du tager mælk tidsel, da det kan ændre den måde, hvorpå visse receptpligtig medicin virker i kroppen.

Tager Milk Thistle

Marietidsel kommer i piller og tinkturer, og mange herbalists anbefaler tinkturer. En tinktur er en flydende ekstrakt; de fleste er standardiserede fabrikanten forelægge estimatet dosis. Tinkturer er faldet i vandet og indtages oralt. Læs etiketten retninger på tinktur og ikke overskrider den anbefalede dosis. En afgiftning program ved hjælp af mælk tidsel varer normalt en begrænset periode som anbefalet af en naturopathic læge eller en herbalist. Hvis du bruger mælk tidsel at afgifte, bør du også overveje andre afgiftning metoder såsom en detoxifcation kost. Drik rent vand og afholde sig fra kendte toksiner under dit afgiftning periode; ikke drikker alkohol, koffeinholdige drikkevarer, eller noget kunstigt sødet, farvet eller aromatiseret. Saunaer og dampbade er nyttige under afgiftning som er drinks lavet med greens kaldet grønne smoothies og frisk Juiced grøntsager.

Milk Thistle Research

Marietidsel er måske et af de bedst undersøgte urter.

  • Et kompendium af mælk tidsel forskning blev skabt af Frank Painter, DC
  • Mayo Clinic giver et samlet overblik over mælk tidsel og forsket fordele af denne urt.
  • The University of Maryland Medical Center giver også et godt overblik over de fordele, risici og forskning mælk tidsel.

Enhver med leverproblemer, der overvejer en mælk tidsel lever detox kan ønske at besøge hjemmesiden for Sandra Cabot, er MD Dr. Cabot kærligt kendt online som "lever doc" på grund af hendes ekspertise som en lever specialist. Hun byder på mange ressourcer online, samt bøger om omsorg for og afgiftende din lever.