Miami Real Estate: oversvømmelser og Miami Real Estate Tips

Flood zoner

Miami ligger i en særlig oversvømme sårbart område. Identifikation hvor oversvømmelser er mest tilbøjelige til at ske, kan påvirke dit valg af kvarter og hjem, når du køber Miami Real Estate. Miami Dade County har udviklet en fantastisk internet ansøgning til at identificere, hvor tilbøjelige din adresse eller kvarter er for oversvømmelse.

De vil give dig din Flood Zone type, som kan være: A, AE, AH, VE, X og X-500. Hver zone er bestemt af målinger af Base Flood Stigninger og hydraulisk analyse. Hvis du er i oversvømmelse zone vil du blive krævet af din pant selskab at tegne oversvømmelse forsikring. Det kan være dyrt, så bør du overveje konsekvenserne af at leve i en oversvømmelse zone, før du logger på den stiplede linje.

Miami Flood Insurance Rabatter

En Miami Real Estate Tip: Vidste du, du kan få en oversvømmelse forsikring rabat, hvis du bor i et personligt Miami Dade County? For dem, der i en oversvømmelse zone, bemærkes en reduktion på 25% på din politik. Hvis du ikke er i en oversvømmelse zone, men du stadig ønsker oversvømmelse forsikring, kan du få 10% rabat. For mere information, hop online og gå til: http://www.miamidade.gov

Miami Flood Tips

Når du bor i Miami-området, kan du opleve oversvømmelser i dit Miami hjem eller Miami Condo. For at minimere skaderne på dit hjem og indholdet af dit hjem her er nogle nyttige tips om hvad man skal gøre i tilfælde af oversvømmelse:

  • Prøv at lønklasse din ejendom, så dræning er effektiv.
  • Prøv at løfte og sikre elektriske apparater. Hold træ, plast eller metal risers på hånden.
  • Når ledninger dit hjem, lægge alle lave el-installationer på separate kredsløb.
  • Brug oversvømmelse resistente materialer på ydersiden af ​​dit hjem og på døre.

Hvis du er i en oversvømmelse nødsituation, kan du bruge sandsække til at afstive strukturer mod en stormløb af vand. Du kan også løfte og dække dine møbler for at minimere snavs og beskadigelse. Miami Dade County vurderer i øjeblikket, og opdatere lokale dræning projekter.

Flood Insurance

Oversvømmelse forsikring er en forudsætning for enhver pant selskab, hvis du bor i en særlig oversvømmelse zone. Det er klart, kystnære byer som Miami er suceptible at oversvømme farer, så i mange tilfælde er oversvømmelse forsikring vil være en del af dine udgifter.

Her er en hurtig synopsis dækker mængden af ​​oversvømmelse forsikring til rådighed for forskellige bygningstyper gennem nationale oversvømmelse forsikring program. Enfamiliehus og alle andre plejehjem kan få dækning op til $ 250.000,00. Ikke-beboelsesejendomme kan få op til $ 500.000,00 i dækning. Hvis du ønsker at forsikre indholdet af dit hjem, kan du forsikre beboelse indhold op til $ 100.000,00 og erhvervsejendomme indhold op til $ 500.000,00.

Elevation Certifikater

Hvis du køber en ældre Miami hjem, eller endda en ny konstruktion Miami hjem, skal du sørge for, at hjemmet har en ordentlig elevation certifikat. Boliger og hjem steder i Florida, skal være over en vis højde for at sikre en byggetilladelse. Hvis du er væsentligt at renovere dit hjem vil du blive forpligtet til at give dette certifikat samt.

Hvis du ikke har et gyldigt elevation certifikat, eller hvis dit hjem er under det krævede højde, du kan sættes i en vanskelig økonomisk situation, hvis dit hjem er oversvømmet. Hvis du er i en oversvømmelse zone og dit hjem er beskadiget, så den mister mere end 50% af sin vurderet værdi, hvis du forsøger at samle på din oversvømmelse forsikring og dit hjem ikke har en højde certifikat, vil det være rejst for den selv kan repareres.

Emergency Flood Warning Tips

Fordi South Florida kvarterer er modtagelige for oversvømmelser, er det vigtigt som en ny bopæl at være opmærksom på akutte oversvømmelser retningslinjer og procedurer. Følg disse instruktioner omhyggeligt, og du vil beskytte dig selv og dit Miami hjem:

  • Kør aldrig, gå dog eller vade i oversvømmelser, især dem, der synes at have en stærk strøm. Der kan være usete farer i vandet. Du kan beskadige køretøjet eller dig selv og kontrakt infektioner fra spildevand i vandet.
  • Må ikke komme i nærheden ødelagte ledninger eller elektriske ledninger. Vær opmærksom på enhver, der er i kontakt vandpytter og undgå vand samt.
  • Sluk for strømmen i dit hjem, så snart du ser stigende vande. Du bør også slukke gasledninger og propan linjer.
  • Bær smarte sko og være på vagt, når du går rundt i oversvømmelsesområder. Du kan glide og falde i en pyt i dit hjem.
  • Vær på vagt over små vilde dyr og væsener fordrevet af en oversvømmelse i dit område. De kan understreges og bange får dem til at angribe. Hold dine boligområder kæledyr lige ved hånden.
  • Hvis du ikke var i stand til at slukke for gassen i dit hjem, være opmærksom på eventuelle lækager. Hvis du kan lugte gas, ryger ikke eller lys stearinlys eller slå kampe, åbne alle vinduerne at udlufte gas og forlade dit hjem med det samme, og kalder de lokale myndigheder.

Få en Elevation certifikat

Man kan opnå en højde certifikat i en af ​​to måder. Disse certifikater har været obligatorisk siden 1995, så hvis dit hjem blev bygget i 1995 af efter, kan du være i stand til at trække en kopi af certifikatet online.

Hvis dit hjem blev bygget før 1995 skal du måske have landinspektør komme ud og gøre en analyse for at sikre, at du opfylder kravene. Du kan også prøve at kontakte de forudgående ejere. I mange tilfælde mennesker vente, indtil de forbedrer deres hjem, eller indtil deres hjem er blevet signifigantly beskadiget før sikre deres elevation certifikat. Det er virkelig bedre at være på forkant med spillet, så hvis du ikke har din højde certifikat, gøre, hvad du skal gøre for at få det i hænderne.