Metal Compass Wall Hanging

Metal Compass Wall Hanging


Metal kompas vægtæppe dekorationer injicere et strejf af rejselyst ind i dit hjem indretning. Uanset om du er en rejse entusiast eller bare elsker det unikke i at bruge et kompas som dekoration, kan disse stykker af væg kunst både være en samtale stykke og et fokuspunkt i ethvert rum.

Compass vægtæpper i Interior Design

Hvis du aldrig har tænkt på at bruge et kompas uden for camping og vandreture, er du ikke alene. Men kompasser faktisk er en kæmpefordel for home decor. De er interessante kuriositeter, der er elegant designede - netop slags touch, som hjælper med at gøre en almindelig plads spændende og unikt.

Wall kompasser kommer i en række forskellige størrelser og design stilarter, så de er nemme at arbejde i næsten alle eksisterende ordning design. Antikke inspireret kompasser, for eksempel, fungerer godt i Americana tema hjem, mens slanke, enkle sølv kompas vægtæpper arbejder i moderne hjem.

Selvom et kompas kan arbejde i næsten alle rum, de arbejder specielt godt i nogle få specifikke områder. Hvis du kan lide tanken om at bruge et kompas som vægudsmykning, overveje disse ideer til at få dig i gang:

  • Indret et hjemmekontor med et kompas. Tilføj antiqued kort og bøger til at fuldføre udseendet.
  • Brug et kompas vægtæppe at dekorere en rejse tema plads til en teenager.
  • Tilføj et kompas til en nautisk eller strand tema badeværelse eller soveværelse.
  • Brug et kompas i en udendørs område, såsom på siden af ​​en garage eller væggen bag din veranda.

Købe en Metal Compass vægtæppe

Du kan slå op hængende kompasser på antikke markeder og home decor butikker, herunder discountbutikker som Marshalls hjem varer og Target. Hvis du foretrækker at gøre dine indkøb med din mus, så tjek disse hjemmesider for gode tilbud:

  • Kunst og Hjem - Denne kompas, lavet af rose metal, er unik, fordi stedet for at komme som en enkelt enhed, hver del af kompasset kommer som en individuel stykke. Det giver dig frihed til at placere brikkerne, hvor du vil, og gør det muligt for væggen nedenunder for at vise igennem omkring og mellem stykkerne. Den samlede størrelse er 20 inches, og det kan hænges inde eller ude.
  • Bellacor - Bellacor har en række forskellige væg kompasser på deres site, de fleste med et maritimt tema. Ud over at stå alene vægtæppe kompasser, de har også et par forskellige bud på en sejlbåd-plus-kompas design, der er den perfekte touch til enhver nautisk eller strand tema hjem.

Selv markeringer varierer, skal du sørge for at holde øje med forhandlere som Amazon, Pottery Barn, Ikea, Grandin Road og Ballard til væg kompas valg.

Hængende Din Metal Wall Compass

Placeringen af ​​dit kompas afhænger både af størrelsen af ​​kompasset og størrelsen og formen på dit værelse. Et par generelle tommelfingerregler, vil imidlertid have dig nyde din kompas i lang tid fremover:

  • Find midten af ​​din væg ved først at måle højden og bredden. Derefter opdele højdemåling i to, udmåle dette tal, og gøre et mærke. Gentag processen med bredden, således at bredden punkt skærer højden punkt. Hvis du ikke vil kompasset direkte i centrum af en væg, kan du anvende denne måling proces til den del af muren, hvor du vil kompasset.
  • Vælg højden af ​​kompasset. Afhængig af møbler i rummet, øjenhøjde er et godt sted at starte.
  • Hvis kompasset er tung, skal du bruge en toggle krog, plast anker eller Molly bolt til at forhindre kompasset falder.

Brug for mere rådgivning for at få din væg kunst lige højre? Tjek LoveToKnow Sådan hænge billeder på din væg.