Mentale fordele ved motion

Mentale fordele ved motion

Kun få kan benægte den fysiske upside at arbejde ud regelmæssigt, men der er også flere vigtige mentale fordele ved motion. Fra lindre stress til øget selv-esteam, masser af store psykiske årsager til at ramme jogging trail eller gym et par gange om ugen.

Ni Mental Sundhedsmæssige fordele af motion

Der er mange positive psykologiske udfald associeret med at engagere sig i regelmæssig motion. Et par af de vigtigste er følgende:

1. Stress Relief

Uanset om du har haft en dårlig dag på arbejdet, føler sig overvældet af økonomiske eller familiemæssige pres, eller omrøres som følge af kampene trafik, stress, du føler er meget reel - og det har en meget reel indflydelse på din fysiske og psykiske være. Giv alt dette negative energi en positiv udgang ved at skubbe jern, gør yoga, eller deltage i aerob aktivitet i et stykke tid. Disse er blot nogle få eksempler på de måder, der udøver kan bruges til at hjælpe dig med at lindre stress.

2. Depression Forebyggelse

Ifølge MayoClinic.com, folk, der motionerer regelmæssigt også rapportere faldt satser for depression, sænket smerte og mindre angst. Motion virker i dette tilfælde ved at øge endorfiner og neurotransmittere, faldende immunsystemet stoffer, der kan gøre depression værre, og stigende kropstemperatur.

3. Forbedret Mood

At deltage i regelmæssige øvelser kan også hjælpe med at forbedre dit humør ifølge Mayo Clinic artiklen citeret ovenfor. Der er mange grunde til dette, herunder de forhold, der udøver fører til en stigning af endorfiner, hjælper dig med bedre at klare de stressfaktorer i dagligdagen, og resulterer i en reduktion i angst.

4. Confidence Boost

At være aktiv uundgåeligt bygger tillid til dine fysiske evner. Hvis du får stærkere i motionsrummet eller barbere et par minutter væk fra din løbetur, har du svært bevis for, at du er i stand til at møde og overgå reelle mål. Hvis du er i stand til at trække dette fra i gymnastiksalen, kan du sikkert gøre det andre steder også. Ligeledes, når du oplever midlertidige tilbageslag og skuffelser i din træning, du lære at overvinde dem næste gang. Dette er et andet område, der oversætter godt fra området for motion til det sociale liv eller den professionelle verden.

5. øget selvværd

Motion kan hjælpe dig med at styre din vægt og tone din krop. Disse forbedringer i din fysiske udseende, der skyldes motion kan også have en betydelig positiv indvirkning på kropsbillede og krop tilfredshed, som begge fører til en stigning i selvværd. Denne forening er veldokumenteret i talrige undersøgelser, herunder en offentliggjort i Athletic Insight: Online Journal of Sports Psychology.

6. Forbedret Sleep

Søvnløshed og dårlig søvn er ofte relateret til resterende stress, der ikke får den nødvendige stikkontakt. Du kan ikke lave en forfalden kreditkort regningen eller genoplive tabte muligheder på arbejdspladsen ved besat om dem på 2 am, men det er ofte, hvad folk ender med at gøre. Ikke alene udøver give en direkte afsætningsmulighed for at ophobet stress, men du får også den umiddelbare, håndgribelige effekt af fysisk træthed, der kan hjælpe dig med at gå på vågeblus, når du har brug for at gøre det. Hvis du har brugt dagen på en kontorstol og om aftenen på sofaen, din krop aldrig haft reel bevægelse. Svøm et par dusin omgange efter arbejde, og i det mindste du vil være fysisk træt, når den rammer sækken.

7. Bedre Energi

Det kan synes som et paradoks, men du faktisk får mere energi jo mere energi du bruger. Dette er ikke en kortsigtet effekt, selvfølgelig, men over span af måneder og år, vil din krop vænne sig til din nye aktivitetsniveau. Du får mere overordnet energi, både fysisk og mentalt.

8. mental årvågenhed

Mange af de andre psykologiske fordele forbundet med motion sammen med til at have en positiv indvirkning på den mentale årvågenhed. Fordi regelmæssig motion kan give dig mere energi, hjælper dig med at sove bedre, og give en øget strøm af ilt til hjernen, kan det have indflydelse på, hvordan alarm du føler.

9. Øget Motivation

Når du begynder at opleve de positive fysiske, følelsesmæssige og psykologiske fordele ved motion, er du sandsynligvis til at fortsætte med at udøve for at fortsætte med at realisere de positive effekter i dit liv. Denne stigning i motivationen kan oversætte til andre områder af dit daglige liv så godt.

Mange af træningen

Disse er bestemt ikke de eneste fordele forbundet med motion. Der er andre positive psykologiske resultater, samt fysiske og sociale ydelser. Den nederste linje er klar nok: stort set alle står til at vinde ved regelmæssig motion, både fysisk og mentalt. Hvilken bedre grund har du brug for at komme i gang?