Medicin med bedste resultat for Autisme

Medicin med bedste resultat for Autisme

Folk søger medicin med de bedste resultater for autisme skal huske på, at narkotika ikke behandler autisme, men comorbide tilstande, der kan være til stede.

Medicinske behandlinger for autistiske lidelser

Gennemgribende udviklingsforstyrrelser har ingen kendt kur, og behandling er typisk adfærdsmæssig karakter. Nogle familier vedtage livsstilsændringer, og det kasein-glutenfri kost er blandt de mest populære. Alternative behandlinger for autistiske lidelser eksisterer, men ingen er helbredelsesmetoder.

Nogle assert at autisme bør behandles som et biomedicinsk lidelse, som skifter fokus fra åbenlyse adfærd til interne biologiske faktorer, der fører til symptomerne på autisme. Udfordringen er at bestemme kilden til problemet. Som for nu, forholdene på spektret er klassificerede psykiske lidelser, og ikke nødvendigvis medicinske lidelser.

Der er berørt af autisme har symptomer, der påvirker alle områder af personens udvikling, deraf udtrykket "gennemgribende udviklingsforstyrrelse." Ingen pille tilbyder en løsning på symptomerne på autistiske lidelser, men nogle familier måske overveje medicin med de bedste resultater for autisme som et supplement til behandling.

Medicin med bedste resultat for Autisme

De bedste medicin for autistiske lidelser vil sandsynligvis være dem, der er rettet følelsesmæssige problemer eller adfærdsmæssige problemer. Autisme er en neurologisk sygdom, der rammer hjernens funktion og informationsbehandling. Lægemidler, der påvirker hjernens funktion kan gavne nogle mennesker på spektret.

At National Institutes of Health viser problemer, medicin for autisme kan adressere, herunder:

 • Humørsvingninger
 • Angst
 • Hyperaktivitet og impulsivitet
 • Søvnproblemer
 • Raserianfald og aggression
 • Ekstreme tvangshandlinger eller for store gentagne bevægelser

Antipsykotika

Antipsykotiske lægemidler kan ikke have de bedste resultater for mennesker med autisme, fordi de kan have alvorlige bivirkninger. Haloperidol blev fundet at være lovende til at reducere aggressiv adfærd, men det kan forårsage unormale bevægelser, muskler stivhed og somnolens.

Risperidon (Risperdal) er den eneste medicin godkendt til behandling af aggression og irritabilitet hos børn med autisme i alderen 5 til 16 år. Andre antipsykotika bliver udforsket.

Stimulanser

Ritalin (methylphenidat) er en stimulans, der er almindeligt ordineret til børn med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Lægemidlerne kan være nyttige i at reducere impulsivitet og hyperaktive adfærd hos børn med autisme. De stimulanser er ikke egnede til voksne på spektret.

Selective Serotonin reuptake hæmmere

De selektive serotonin reuptake hæmmere (SSRI) er typisk ordineret til mennesker, der lider af depression og angst. Lægemidlerne kan være effektive til behandling af obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD) samt. Personer på autisme spektrum, der udviser et stort antal gentagne bevægelser, såsom hånd flagrende, kan have gavn af at tage en SSRI.

Prozac (fluoxetin) er blevet godkendt til behandling af både OCD og depression. Følgende behandler OCD:

 • Anafranil (clomipramin)
 • Zoloft (sertralin)
 • Luvox (fluvoxamin)

Beslaglæggelse Medicin

Nogle mennesker på autisme spektrum erfaring kramper og beslaglæggelse medicin som Divalproex kan ordineres. Antikonvulsiva, der kan være effektive, omfatter:

 • Tegretol (carbamazepin)
 • Topamax (topiramat)
 • Lamictal (lamotrigin)
 • Depakote (valproat)

Medicin til eftertanke

Husk, at ingen medicin er udviklet specielt til behandling af autisme eller beslægtede gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Når en læge ordinerer medicin, han eller hun er at bruge stoffer, der er designet til at behandle andre betingelser. The Food and Drug Administration (FDA) har ikke godkendt medicin til behandling af symptomer på autisme, hvilket betyder, at medicin er ordineret "off label."