Medicare: Medigap Insurance Tips

Sådan finder du din Medigap Premium

For mange, 65 år betyder at drage fordel af Medicare åben tilmelding. Medicare tilbyder folk 65 eller ældre, der er amerikanske statsborgere lave omkostninger sundhed dækning. I mange tilfælde dem under 65 år, der er handicappede eller har nyresvigt kan også kvalificere sig. Udover Medicare, mange mennesker anser yderligere dækning kaldet Medigap.

Designet af regeringen som supplerende sygesikring, der dækker de omkostninger, som Medicare ikke dækker, en Medigap præmie skal betales for hver person, der er indskrevet i Medicare del A eller B. Denne type politik dækker kun den primære forsikrede, så ægtefæller eller hver person skal have deres egen individuelle Medigap politik.

Medigap forsikring er opdelt i flere kategorier, og Medigap præmien vil afvige fra politik til politik. Alle politikker tilbyder co-forsikring for hospitalsbesøg, og alle planer undtagen Medigap Planer K og L vil tilbyde co-forsikring for Medicare del B såsom lægebesøg og diagnostik. Planer K og L er udviklet til en lavere månedlig Medigap præmie og dækning for Medicare del B, blodprodukter, og hospitaler selvrisikoen er kun dækket ved 50% for K og 75% for L.

Medigap Planer F og J er også politikker, der kan tilbyde lavere præmier, men den fradragsberettigede for disse politikker kan være så meget som $ 2000. Alle Medigap politikker dækker forebyggende pleje og nogle endda dækker pleje uden for USA eller omfatter en derhjemme opsving fordel.

Alle Medigap planer er blevet standardiseret af den føderale regering. Mens mange virksomheder tilbyder Medigap forsikring, kan disse selskaber også vælge, hvad Medigap Plan de vil eller ikke ønsker at sælge. Den Medigap præmie vil variere afhængigt af den valgte planen og den geografiske region politikken er købt i.

Indkøb Medigap Supplerende sygesikring

Medigap supplerende forsikring dækker out-of-pocket udgifter, som Medicare ikke dækker. Det er supplerende forsikring købt fra private forsikringsselskaber.

* Det bedste tidspunkt at købe Medigap forsikring er under dit Medicare åben tilmelding periode, der begynder på den første dag i den måned, hvor du fylder 65 år.
* Shop rundt. Fordi forskellige private forsikringsselskaber opkræve forskellige beløb for Medigap forsikring planer, er det vigtigt at sammenligne tilgængelige planer og dækning, før der træffes beslutning om en, der opfylder dine behov. Der er ti planer, opkaldt A til J - hver enkelt plan har forskellige fordele og dækning, så gør dit hjemmearbejde før eller under din Medicare åben tilmelding periode.
* Overveje at deltage Medicare Prescription Plan (del D). Medigap supplerende forsikring dækker ikke receptpligtig medicin dækning, så du bliver nødt til at få medicin dækning andetsteds.
* Medicare Part A og Medicare Part B er forpligtet til at købe en Medigap politik.
* Hospice Del A coinsurance er nu dækket under Medigap supplerende forsikringer.
* Medicap politikker dækker kun én person. Hvis du er gift, du og din ægtefælle har begge til at købe Medigap politikker, hvis du både vil have supplerende dækning. Medigap politik dækker ikke plejehjem pleje (langvarig pleje), dental, vision, briller eller høreapparater. Privat-duty sygepleje er heller ikke omfattet.
* Medicare Advantage planer (dvs. del C), Private gebyr-for-service Plan, Medicare Prescription Drug Planer (dvs. del D), Medicaid, Veterans Fordele, langvarig pleje politikker, planer arbejdsgiver eller fagforening ikke Medigap planer.

For mere information om Medigap supplerende forsikring, henvises til 64 side statsstøttet brochure med titlen Vælge en Medigap Politik: En guide til sygeforsikring for folk med Medicare ved at besøge http://my.medicare.gov eller ved at ringe 800-633- 4227.

Medigap Forsikring

Mange mennesker alder 65 eller ældre er berettiget til Medicare dækning. Uanset om de har Medicare del A eller B, en anden type supplerende sygesikring, de bør overveje, er Medigap forsikringsdækning.

Medigap forsikring er dækning, der er defineret af den føderale regering, men sælges af tredjeparts forsikringsselskaber. Medigap forsikring er opdelt i flere planer mærket Plan A gennem Plan N. De korrekte Medicare formularer, der skal anvendes til denne type forsikring kan findes via Social Security Administration, Medicare, eller en hvilken som helst godkendt Medigap forsikringsselskab.

Af de Medigap forsikring planer på plads, vil omkostningerne for hver varierer efter geografisk region og i modsætning til andre sygeforsikringer, der dækker en ægtefælle eller elskede, hver forsikret person skal indhente og betale de præmier for en separat Medigap forsikringspolice. Medigap er supplerende dækning til Medicare, så at kvalificere sig til at købe denne type politik, skal den forsikrede først blive tilmeldt Medicare del A eller B.

En nylig ændring Medigap forsikring indebærer receptpligtig medicin fordele. Hvis du allerede har en Medigap politik, der dækker receptpligtig medicin, kan du beholde den, men Medicare anbefaler, at alle Medigap narkotikapolitik annulleres og slås om en Medicare Part D receptpligtig medicin planen. De fleste Medigap receptpligtig medicin planer er ikke anerkendelsesværdigt.

Alle nye Medigap planer vil ikke længere tilbyde receptpligtig medicin dækning og forsikrede folk, der har Medigap medicin dækning og skifte til Medicare Part D vil have Medigap medicin dækning afbrydes, og deres præmier justeret for at vise det.

Medigap bør overvejes af alle, der er berettiget, fordi selvom Medicare tilbyder god dækning for personer over 65, betyder det ikke dække alt, og kunne forlade patienten med store regninger at betale, hvis en sygdom strejker.

I betragtning af behovet for Medigap Præmier og politikker

Seniorer evaluering sygeforsikring muligheder skal være sikker på at overveje tilføjelse af Medigap premium omkostninger og dækning politikker for deres sundhed dækning mix. Medigap politikker sælges af private virksomheder og give dækning for at udfylde hullerne, der findes i traditionelle Medicare dækning. Medicare politik dækker ikke nødvendigvis alle ens udgifter til lægebehandling, så mange seniorer vælger at betale Medigap præmier for at forbedre deres dækning og reducere uventede out-of-pocket udgifter.

Mens Medigap politikker sælges af private virksomheder, er de standardiserede med særlige fordele, så de bør være let at sammenligne mellem virksomhederne. Der er 12 forskellige Medigap dækning politikker, opkaldt Medigap Planer A til L, som giver lidt forskellige niveauer af dækning fra plan til at planlægge. Den Medigap præmie for hver ordning vil variere fra selskab til selskab, så det er vigtigt at overveje og sammenligne flere virksomheder for at sikre den plan, du vælger, er den bedst mulige pasform til dit behov.

Mens en Medigap politik ikke kræves dækning, mange seniorer føler prisen på en Medigap præmie er en mindre udgift, der er værd at have på plads. Navigering vej Medicare planer og dækning kan være forvirrende, og der er talrige omkostninger og procedurer, der ikke er omfattet af en grundlæggende Medicare plan. Det er her, sygeforsikring, som en Medigap politik kan give både et nyttigt økonomisk sikkerhedsnet og betydelig ro i sindet.

Medigap Forsikring Options Tips til Medicare patienter

Den oprindelige Medicare planen dækker ikke alle sundhedsydelser, der er nødvendige af den typiske amerikanske. Selv om det kan betale sig for mange udgifter, er du ansvarlig for de ubetalte regninger for de tjenester, som ikke er omfattet af Medicare.

Det er her en Medigap forsikringspolice kommer i handy. Fås til salg af private forsikringsselskaber, kan en Medigap forsikringspolice bidrage til at absorbere de dyre sundhedspleje regninger, som du er ansvarlig for at betale.

Navnet Medigap stammer fra det faktum, at det betaler forskellen på ubetalte omkostninger ikke omfattet af den oprindelige Medicare planen, såsom co-betalinger, co-assurance og selvrisikoen.

Hver eneste Medigap forsikringspolice reguleres af dansk lovgivning, der skal følges. Hver politik skal klart identificeres som "Medicare Supplement Insurance." Medigap forsikringsselskaber er yderligere reguleret og kan sælge dig kun et standardiseret Medigap politik. Planerne varierer efter ydelser og så du er i stand til at vælge den Medigap forsikring, der bedst opfylder dine behov.

Desuden en god Medigap forsikring plan for at sikre, er en politik, der også tilbyder dækning for ydelser, Original Medicare ikke dækker. De fleste folk kan ikke være bekendt, at lægehjælp, når du rejser uden for USA ikke er forsynet med den oprindelige Medicare planen, så dette er en mulighed, du vil helt sikkert ønsker i en Medigap politik.

En supplerende bestemmelse; du er ansvarlig for præmier for Medigap forsikringspolice og ingen del af disse præmier er dækket under nogen Medicare planen.

Supplerende forsikring

Ud over standard sygesikring politikker mange mennesker måske overveje supplerende forsikring. Mange standard forsikringer omfatter co-betaler, der er betalt på tidspunktet for dit besøg til en læge eller hospital eller endda en diagnostisk klinik eller lab. Andre sygeforsikringer har selvrisikoen, der skal betales forud for dækning sparke i.

Højere selvrisikoen er normalt en afvejning for lavere månedlige præmier, men når lægehjælp og pleje er nødvendig, mange oplever, at de ikke har råd til at betale den fradragsberettigede eller co-pay og skal arrangere betaling planer. Supplerende forsikring er en form for politik, der tilbydes der udfylder hullet mellem almindelig dækning og dermed forbundne omkostninger.

Ofte supplerende politikker vil også omfatte eller tillade deres fordele, der kan anvendes mod leveomkostninger eller andre regninger. Selvom de kræver betaling af en ekstra månedlig præmie, bør supplerende forsikring behandles af forældre med små børn, der kan være økonomisk trængte, hvis deres sundhedsmæssige betænkeligheder forhindre dem i at tjene en løn.

Personer over 65 kan også være kandidater til dette ud over deres Medicare sygeforsikring, så de kan give receptpligtig medicin, hjem sundhedspleje eller pleje på en dygtig anlæg efter væsentlige medicinske eller liv ændre forekomster. Der er mange godkendte tredjeparts forsikringsselskaber, som vil dække hullet mellem dækningen Medicare tilbyder og yderligere sygesikring udgifter.

Supplerende sundhed forsikringspræmier vil variere på grund af omfanget af den dækning, allerede eksisterende medicinske tilstande og de faktiske medicinske tilstande, der er omfattet af den supplerende politik. Sygeforsikring er meget vigtigt for alle, men ofte de ekstra udgifter, der ikke er omfattet af disse politikker er overset og medføre en urimelig økonomisk stress. Supplerende forsikring giver en fred i sindet at vide, at udgifterne vil blive dækket, når penge er tynd.

Pegepinde til fastgørelse af Right Medigap sygeforsikring politik

Medigap sygeforsikring, som er Medicare supplement forsikring, tilbyder Medicare deltagerne en billig måde at dække omkostningerne ved ubetalte medicinske regninger, der ikke er omfattet af Medicare. Der er flere plan, der er tilgængelige for dit køb til at lette udgifterne til sundhedsudgifter.

Først kan du ikke være klar over, at der er en 6 måneders Medigap politik åben tilmelding periode, der begynder i den første måned du tænder 65 og er tilmeldt Medicare Part B. Dette åben tilmelding periode garanterer dig ret til at købe nogen Medigap politik til rådighed for dig i dit hjemland.

Faktisk det bedste tidspunkt at købe en Medigap sygeforsikring politik er i løbet af 6-måneders åben tilmelding periode. Hvis du venter til efter dette særlige indskrivning tidsramme, kan dine muligheder være noget begrænset og udgifterne til den politik kan stige. Det er også vigtigt at hurtigt købe Medigap sygesikring politikker fordi satserne plejer at gå op som du bliver ældre.

Når du køber Medigap sygesikring planer, er det nyttigt at vide, at planerne er identificeret med universelle udpegede bogstaver, der angiver den type plan dækning, de yder. Sørg for at tjekke forskellige forsikringsselskaber, der tilbyder Medigap sygesikring politikker, som de satser kan variere med selskab for nøjagtig den samme dækning. Mens sammenligne priser for individuel forsikringsdækning sikre, at du sammenligner den samme nøjagtige Medigap politik for at sikre at du får den bedste behandling. For eksempel, når beder om priser, bør du sammenligne Plan A fra et selskab med Plan A fra et andet selskab.

Forståelse Medigap Supplement Planer

Medigap supplement planer leveres af private forsikringsselskaber og hjælp betale sundhedsudgifter ikke er omfattet af traditionel Medicare. Disse omkostninger omfatter udgifter såsom co-assurance, selvrisikoen og copayments. Der er flere Medigap planer, mærket Medigap Planer A til N, som man kan vælge imellem, når du installerer Medicare dækning. Hver plan er standardiseret og reguleret i de fordele, det giver, selvom priserne vil variere mellem planer og virksomheder. Når man overvejer en Medigap plan, vurdere dækningen i hver plan, og hvordan det vil bedst reducere dine potentielle medicinske udgifter.

Du kan tilmelde dig i Medigap supplere planer via Medicare formularer under dit første tilmelding. Hvis du vælger ikke at tilføje en Medigap plan på din første Medicare tilmelding, kan du være i stand til at tilføje den senere om du måske finde begrænsninger på plads. Det er også vigtigt at overveje, at visse typer af pleje ikke er dækket i en Medigap politik, såsom syn og tandpleje, privat-duty sygepleje og langvarig pleje, såsom plejehjem omkostninger.

Hvis du vælger at tilføje en Medigap politik for dit helbred dækning, du betaler et særskilt præmie i tillæg til din Medicare præmie. Så længe du betaler præmien, er selskabet forpligtet til at fortsætte Deres politik, uanset eventuelle nye sundhedsproblemer. Mens Medigap supplement planer ikke påkrævet med en Medicare plan, mange seniorer finder planerne giver nyttige dækning, der reducerer uventede out-of-pocket omkostninger. Det bedste tidspunkt at tilmelde sig Medigap supplement planer er i løbet af din første Medicare tilmelding periode, og du kan tilmelde dig, mens du udfylde dine andre Medicare formularer.

Supplerende forsikring for seniorer

Supplerende forsikring politikker, også kendt som Medigap politikker, der anvendes af forsikringsselskaber til at give dækning til deres kunder i mellem Original Medicare Plan dækning. Disse supplerende forsikringer at betale for udgifter til sundhedspleje, der ikke er omfattet af den oprindelige Medicare planen. Hvis du er tilmeldt i en original Medicare Plan og har en supplerende forsikring planen, vil begge planer betale deres andel af overdækket sygesikring. En af de største downfalls af en supplerende forsikring politik er, at det ikke vil dække eventuelle udgifter til lægebehandling til din ægtefælle.

Alle forsikringsselskaber skal tilbyde Medigap politikker, der er ens i dækning til hinanden, så kunderne kan forskning planer og vælge den, de føler er bedst for dem. Det er muligt, at du måske kunne vælge mellem 12 forskellige Medigap planer for Medicare åben tilmelding. De 12 planer er kendt som Medigap planer A til L. Disse politikker nødt til at følge statslige og føderale love for dem at være lovlig. Disse planer skal også være tydeligt mærket på forsiden som "Medicare Supplement Insurance.«

Alle 12 planer har varierende sæt af grundlæggende og ekstra fordele. Omkostningerne ved Medigap planer vil variere, hvilket er hvorfor du bør forskning og gennemgå alle 12 planer, før du foretager et valg om, hvilken en du vil købe. Dit forsikringsselskab kan ikke tilbyde alle 12 Medigap planer, hvilket er grunden til du skal spørge dit forsikringsselskab, der planlægger de tilbyder, og hvis de kunne sende dig oplysninger.

Du kan kun købe en Medigap plan, hvis du har en Medicare del A og del B plan. Du vil også nødt til at betale en præmie for den del B planen og Medigap plan.

Tips til Forståelse Medigap sygeforsikring

Forsøger at lære de "ins og outs" af den komplekse Medicare fordel program kan være overvældende. Hvilket "dele" har jeg brug for? Hvad er tidsfristerne? Har jeg brug for ekstra sygeforsikring? Her er nogle fakta om Medicare fordele, der kan hjælpe dig gå igennem alle de programmer:

Du ønsker måske at overveje at købe en Medigap sygeforsikring politik til dækning af udgifter, der ikke fulgte med din Medicare fordele. Nogle folk tror, ​​at en Medigap sygeforsikring politik giver dækning for hele familien, men denne form for politik dækker kun én person, så ægtefæller skal købe særskilt individuel forsikringsdækning.

For dem, der har en Medigap sygeforsikring politik og deltage i en Medicare Advantage Plan såsom en HMO eller PPO, ønsker måske at overveje at droppe sygeforsikring leveres af Medigap politik. Du kan ikke indse, at Medigap politik ikke kan bruges til at betale din Medicare Advantage Plan co-betalinger, selvrisikoen og præmier, så det er dybest set spildt penge brugt på disse præmier.

Også være opmærksom på, at hvis du vælger at annullere din Medigap sygesikring politik at deltage i en Medicare Advantage Plan, vil du sandsynligvis ikke være i stand til at få det genindsat på et senere tidspunkt. Desuden er det ulovligt for nogen at sælge dig en Medigap politik, medmindre du skifter tilbage til Original Medicare.

Hvis du beslutter at ændre dine Medicare fordele og vælger at købe en Medicare Advantage Plan, og så senere beslutter, at du ikke er tilfreds med den nye plan, du har særlige rettigheder til at købe en Medigap politik, hvis du vender tilbage til Original Medicare inden for 12 måneder for at deltage.

Hvornår kan du købe Medigap dækning?

Medigap supplement planer er private forsikringer, der hjælpe med at dække udgifter til lægebehandling, der ikke er omfattet af Medicare. Der er 14 Medigap planer til rådighed, kendt som planlægger en gennem M. Det bedste tidspunkt at købe en Medigap plan under åben tilmelding, hvilket er de seks måneder, efter at du tænder 65 og er tilmeldt Medicare Part B. Under åben tilmelding, forsikring virksomheder kan ikke overveje din kvaliteten af ​​sundhed ved fastsættelsen af ​​prisen på din plan. De er heller ikke tilladt at gøre dig vente dækning eller at afvise at sælge dig nogen af ​​de Medigap supplement planer, at de tilbyder. Du kan faktisk ønsker at ansøge om en Medigap politik ikke mere end to måneder før det fyldte 65. år, for at opretholde kontinuerlig dækning, hvis du har en sygeforsikring, der udløber, når du tænder 65.

Hvis du ikke køber under åben tilmelding, er det stadig muligt at købe en plan senere, men visse restriktioner gælder. For eksempel kan en forsikring luftfartsselskab afvise at sælge dig en plan baseret på sundhedsspørgsmål. De er også tilladt at opkræve kunder med helbredsproblemer mere end de opkræver sunde kunder. Der er også en række situationer, hvor du har en garanteret ret til at købe Medigap, som når andre sammenlignelige gruppe eller individuel forsikringsdækning slutter.

Ved at sikre, at du køber dækning, så snart du er i stand, har du den bedste mulighed for at sikre, at dine udgifter til lægebehandling er taget hånd om.

Hvad skal overveje, når du sammenligner Medigap Planer

Når du sidder ned for at sammenligne Medigap planer for første gang, kan det være forvirrende, alle planer med det samme bogstav give den samme dækning. Disse planer er mærket med breve fra AN. Forskellige forsikringsselskaber dog stadig vil opkræve forskellige priser for den samme plan. Når du finder en, der synes acceptabel eller har indsnævret det ned til to eller tre planer er det klogt at tjekke med din tilstand forsikring bord for at se, om virksomhederne har haft nogen klager mod dem.

Hvis du er begyndt at sammenligne Medigap planer er det ulogisk at vælge den dyrere plan, hvis du har en lavere indkomst, men giver mening i det lange løb. Folk, der har en højere indkomst og kan betale en del af deres udgifter til lægebehandling kan tage risikoen for at vælge en politik med lavere præmier.

Folk, der har flere sundhedsproblemer bør sammenligne Medigap planer nøje for de ekstra fordele, de kan tilbyde. Visse helbredsproblemer kan berettige flere test, mens andre kan kræve god omsorg eller hyppige hospitalsbesøg. Hvis du eller din ægtefælle har i øjeblikket en tilstand eller har en genetisk disposition for nogle betingelser tage dem i betragtning, når du vælger din plan. En anden faktor at tage i betragtning er den mængde udlandsrejser du gør eller planlægger at gøre. Ikke alle Medigap planer dækker udenlandske omkostninger for nødsituationer på sundhedsområdet.

Nogle stater tilbyder SELECT planer, som er billigere, men kun tillader dig at gå til en bestemt læge eller hospital. Det er klogt at kontrollere og se, om din tilstand tilbyder disse planer. Også Massachusetts, Minnesota, og Wisconsin har forskellige regler og valg end andre stater. Hvis du har en Medicare Advantage Plan vil du ikke brug for en Medigap politik.

Medigap supplerende forsikring: For de tidspunkter, hvor Medicare Stops

Mens Medicare er en fremragende ressource for de millioner af amerikanere i øjeblikket indskrevet i planerne, det giver, er det simpelthen ikke dækker alle medicinske situation. Folk, der er indskrevet i Medicare Part A (der omfatter sygehusvæsenet) og Medicare del B (som omfatter ikke-akut lægehjælp, såsom lægebesøg) planer kan stadig opleve, at de har brug for ekstra dækning. Det er der, de Medigap supplerende forsikring planer kan være en værdifuld ressource: Det fylder bogstaveligt de "huller", som standard Medicare planer ikke dækker. Dette kan omfatte hospital eller læge copayments, yderligere hospital fordele og udvidede hospice pleje fordele.

Der er 14 forskellige Medigap supplerende forsikring planer fra 2010, hver med sine egne fordele og selvrisikoen. Da Medigap forsikring er udstedt af et privat forsikringsselskab, indskrive i en Medigap plan er rent frivillig og vil kræve en månedlig betaling. Betalingen for Medigap planer kan variere meget, med de høje fradragsberettigede planer, der tilbyder de laveste månedlige præmier. Mens du udfylder alle Medicare formularer kan få overvældende for mange mennesker, er det vigtigt at huske, at indskrive i Medicare Part A og Medicare Part B er vigtigt, før du tilmelder dig i nogen af ​​de Medigap supplerende forsikring planer. Folk, der er indskrevet i Medicare Advantage plan, også kendt som Medicare del C, er ikke berettiget til Medigap supplerende forsikring.